va kur gražu
rusas sako kad jau 12 šios serijos yra
nu nea… 5 ar 6… 12 dar tik bus, nes iseina kas 2-3 menesiai
6 serijos po 2 skarbas o bus 12 seriju ,nes paveikslas susidaro iš 2 skarbonkiu ,na bent man taip aiškina
kas istryne mano ikelta fotke
Liutas, tave apgavo paveikslas ant vienos skarbes… is tu iki siol isejusiu turiu 3. cia kitos: beercollection.info/ru/brand/44/ Tiesa, nera naujausios, su Naujais metais.
Pamatys dabar “draugai-kolekcininkai” iš musulmoniškų šalių, kurie čia, sako, užsuka naujienų pažiūrėt, nepridengtas moteriškas kojas, teks foto trint… ne kitaip
Gražios…
“labutuk | 02-11 22:04 Pamatys dabar “draugai-kolekcininkai” iš musulmoniškų šalių, kurie čia, sako, užsuka naujienų pažiūrėt, nepridengtas moteriškas kojas, teks foto trint… ne kitaip” ka praleidau?
na tai gerai kad tik 6 ,vis mažiau teks siust New Era - fotke ištryniau aš ,nes i ka ten žiureti ? i bambali kuris net be etiketes ? labutuk - palazdavok arkli ,pas ji galva didesne .
ir beje nuo kada Ispanija tapo musulmonu valstybe ?
Kažkaip niekur niekam nerašiau apie Ispaniją ir jos religines pažiūras, tiesiog gal kažkieno kito draugai-kolekcininkai tose šalyse gyvena… tai ką dabar, trint? Juo labiau, nerašiau niekam asmeniškai, nereikia taip susireikšminti… Pasaulis didenis nei kažkieno bamba.
nereikia manes laikyti durneliu , tik aš vienas rašiau apie čia besilankančius užsienečius kai ištriniau siaubo Kaledu seneli. Pats pasiulei vienas kito nematyti ir … nori karo ? Tu jo tikrai nelaimesi
ne ne, kam karas. Liaudies išmintis pataria duoti kelią…, duosiu…
na žmones mato ,ne aš ji pradejau …
Tur būt vienintelė vieta, kur leidžia kažką rašyti. Dienoraščių pildyti neduoda, nuotraukas deda kur papuola, užtat reklamos priveisė… Kas tą reklamą skaitys, jei visi į šitą bardaką nusispjausim?
Blemba… neleidzia pranesimu rasyt …Gal reiketu pradet galvot apie kita vieta bendravimui… Kolegos , Šį šeštadienį , t.y. vasario 16d eilinis susibėgimas “Marceliukės klėtyje” nuo 11val. kas nori - susitinkam… Bus naujienų …
kas registruotas fb - paprasčiau, kuriam kolekcionierių grupę (NE KLUBŲ PAGRINDU) ir ten viskuo dalinamės…
fb tik viena beda, ten ta pacia minute privis uzsienio kolekcionieriu su trade/sell ir pan. O cia buvo iskirtinai lietuviskas - lietuviams