va kur gražu

fb galima kurti uzdara grupe,net pasirinkimas yra-grupes turinys viesas/uzdaras. Priimti tik tau pazistamus zmones , pasaliniai to klubo nemato,ir nebus baisus ivairus troliai.Esu keliose tokiose grupese-viskas tvarkinga.

Liutas18> ne i fotke ziureti, o apie ta alu diskutuoti buvo esme NekaltasCia juk galerija skirta ne tik etiketems/kamsteliams.

Gerai

Aš pritariu fb įdėjai,nes čia ištikruju jau nebe taip ir vis rečiau beužklystu.

pastrigo banga vienai dienai ir jau pasaulio pabaiga Cha cha

man narsant bangoje buvo uzrasas kad vyksta atnaujinimas ir technine profilaktika.todel keleta savaiciu bus trukdziu.paskui viskas normalizuosis.cia kur atvira manau geriausia deti informacija.kad kas nori suzinotu visas naujienas…kas liecia uzdara fb grupe tai gausis kad virsime savo sultyse ir pradedantysis kuris neturi jokio pazistamo kolekcionieriaus negales patekti ir suzinoti informacijos.bangoje blogybe ta kad labai viskas sumaisyta.jeigu Alaus klube butu ivairenybes o Breverianoje butu skirta tik kolekcionieriams,tai idejus ten nuotraukas nebutu tokiu klausimu o kam ideta si etikete.o alaus klube galetu buti ivairus paveiksliukai diskusijos apie alaus skoni,ir kita info kuri gali buti idomi alaus myletojui.