tikrai veisia, šitie veisdavo - Žeimenos lašišinių žuvų veislynas, Meškerinės k., Švenčionių r., Direktorius Antanas Vaznys 2109018, Direktoriaus pavaduotojas Saulius Bukauskas 838749130.
O tu su pardavejais pasikonsultuok. Manau supils ji i maisus, pripus deguonies ir vezkis kur nori, svarbu temperatura nepakiltu auksciau ribos.
Siaip savavaliskai zuvinti negalima, na o bet taciau manau margasis upetakis yra ta zuvis kuri tikrai niekam blogo nepridarys.
Jei jau yra upelyje upetakiu o tu tik pagausinsi ju buri, tai tikrai nieko blogo nenutiks, o jei ileisi i upeli kuriame ju nera ir nebuvo, didziausia tikimybe kad padarysi zala nebent savo piniginei
Tai vat, jei varysi pirkti, tik neplepek kad ten zadi kazkoki upeli zuvint, trink makaronus, kad koki tai savo saltiniuota pratekanti tvenkini turi ir t.t.
Ko jūs peikiat sliekininkus? nelabai aišku, aš pats galvoju kokį syki ant slieko pamėginti, beje mano pirmasis margis ant slieko pagautas. tipo ant slieko nekimba dideli, tik mažiukai katriew įsiryja?
Nužudykit mane iš lėto
Bet mano tiek margių ant sliekučio ištraukta kad jūs gal per sezoną tiek nepagaunat , aišku tai buvo seniai tada dar ir tų mepsų nebuvo ir visi sliekais tik ir gaudydavo, na paskui prasidėjo perestroika ir atsirado visokių muselininkų, upėtakininkų, karpininkų ir sliekininkų
Bet gal ir gerai kaip prisimenu kaip tie upėtakiukai tą kirmėlę mėgdavo tai
Gerai, mepsai sliekai - blogis
Ar čia pats sugalvojai ar čia tikrai? to dar nežinojau, bet daba žinosiu, šeip ant spino per dieną galima kelis šimtus kibimų susilaukti ir dar daugiau, net nusibosta. beje ar jūs nudilenat užkardas kabliukų, kad mažiems margiams nepakenktų?
Cia jau senei upėtakius uždraude gaudyt ant gyvulines kilmes masaluO del užkarpeliu tai manau kad jas pašalint aišku butu geriau , bet didesnis upėtakis kartais taip pradeda suktis , kad tik užkarpele ir neleidžia jam atitrukti.
Mano nuomone del uzkarpeliu tokia: geriau didesni masala su didesnu trisakiu det nei maziuka su nuzulintom uzkarpelem. Ta maza mepsa kartais taip inryja kad nepadeda ir uzkarpeliu nuzulinimas.