Upėtakiai

Aisku maza, dideli patvine baisiai

tikrai veisia, šitie veisdavo - Žeimenos lašišinių žuvų veislynas, Meškerinės k., Švenčionių r., Direktorius Antanas Vaznys 2109018, Direktoriaus pavaduotojas Saulius Bukauskas 838749130.

kainos apie 25 Lt/kg gal būdavo Nekaltas

nelysk į mažą , ten nekimba Velniūkštis

O kazin kaip ten yra su tuo upėtakiu mailiaus vezimu?nu ta prasme kaip ten juos man nusivešt iki tam tikros vietos.

be tam tikru leidimu tu negali pac zuvint

O tu su pardavejais pasikonsultuok. Manau supils ji i maisus, pripus deguonies ir vezkis kur nori, svarbu temperatura nepakiltu auksciau ribos.
Siaip savavaliskai zuvinti negalima, na o bet taciau manau margasis upetakis yra ta zuvis kuri tikrai niekam blogo nepridarys.
Jei jau yra upelyje upetakiu o tu tik pagausinsi ju buri, tai tikrai nieko blogo nenutiks, o jei ileisi i upeli kuriame ju nera ir nebuvo, didziausia tikimybe kad padarysi zala nebent savo piniginei Mirkt
Tai vat, jei varysi pirkti, tik neplepek kad ten zadi kazkoki upeli zuvint, trink makaronus, kad koki tai savo saltiniuota pratekanti tvenkini turi ir t.t. Mirkt

NU man dar reiks gerai pagalvot apie ta ižuvinima , šeip tai tam upeli upėtakiu jau ira bet nedaug.

elektrikams ir visokiems sliekininkams nemokamos mesos paduosi
seip ketinimai kilnusTaipGerai

Sliekininkai yra blogis PiktasKanda

Ko jūs peikiat sliekininkus? nelabai aišku, aš pats galvoju kokį syki ant slieko pamėginti, beje mano pirmasis margis ant slieko pagautas. tipo ant slieko nekimba dideli, tik mažiukai katriew įsiryja?

Margius gaudyt gyvais masalais draudžia įstatymas!!!

Nužudykit mane iš lėto Klasta
Bet mano tiek margių ant sliekučio ištraukta kad jūs gal per sezoną tiek nepagaunatNe , aišku tai buvo seniai Apakęs tada dar ir tų mepsų nebuvo Ufff ir visi sliekais tik ir gaudydavo, na paskui prasidėjo perestroika ir atsirado Apsvaigęs visokių muselininkų, upėtakininkų, karpininkų ir sliekininkų Kvankt?
Bet gal ir gerai kaip prisimenu kaip tie upėtakiukai tą kirmėlę mėgdavo tai Apakęs
Gerai, mepsai Gerai sliekai - blogis Cha cha

Manau nera cia ko tersti temos. Karts nuo karto isivelia diskusija apie gaudyma sliekais.

NEGALIMA ir vsio. Aisku kiekvieno sazines reikalas…

Tema apie gaudyma leistinais irankiais.

Ar čia pats sugalvojai ar čia tikrai?Apakęs to dar nežinojau, bet daba žinosiu, šeip ant spino per dieną galima kelis šimtus kibimų susilaukti ir dar daugiau, net nusibosta.Ufff beje ar jūs nudilenat užkardas kabliukų, kad mažiems margiams nepakenktų?

Cia jau senei upėtakius uždraude gaudyt ant gyvulines kilmes masaluLiežuvisO del užkarpeliu tai manau kad jas pašalint aišku butu geriau , bet didesnis upėtakis kartais taip pradeda suktis , kad tik užkarpele ir neleidžia jam atitrukti.

Mano nuomone del uzkarpeliu tokia: geriau didesni masala su didesnu trisakiu det nei maziuka su nuzulintom uzkarpelem. Ta maza mepsa kartais taip inryja kad nepadeda ir uzkarpeliu nuzulinimas.

Brangus “ultradinamite”, gal būtų laikas noras rozą MŽ taisykles pastudijuot???Piktas:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=259666
ir prašyčiau atkreipt dėmęsį į tokį punktą, kaip “pakeitimai”!!!!!!!!!Taip

Nu jo jau kai gilei irija tai jau nekas. va gerai kad meppsas deda didelius kabliukusMirkt

Piktas

sliekininkai yra blogis Piktas , tegu jie aina pugzliu gauvdyti

Kuri Lietuvos upė tokia "vaisinga"?