Upėtakiai

Kaip suprast - sieklokas. Gi taip pliaupia… visur "pereboras"

Po siandien liuciu tai visi upukai patvins nesvietiskai

kaip ne keista, bet tikrai tokių upelių yra, jie sraunūs ir vanduo spėja nutekėt, aš panašiame praeitą sekmadienį 54 cm ilgio įkabinau

vrioš…

Nebandet kas šiom dienom?

aukščiau nuoroda į foto yra Kietas

kai nera isalo, lietaus vanduo ne nubega, o susigeria i dirvaMirkt tada net ir nustojus lyti upes po truputi kyla. jei dirva smelinga, upelis baisingai drumstas nebusGerai tik kai nupliaupia vasariska liutis, vanduo momentaliai uzsitersiaBlogai

o dzukijoj kaiptik smelinai, tai vanduo gal nebus labai baisus.

uztad tam momente pries pat visika mutnuma - buvau ant tokio zoro pataikes Vau!

mutnas vanduo nera blogai, na nebent tik muselininkuiBlogai

mutnas vanduo gal ir nėra blogai, bet per jį žvejojant reikėtų ryškesnes spalvas naudot

ir poliarizuojancius akinius nusiimtCha cha

nesvarbu, nes vanduo sekmingai susidrumscia nuo pavirsiniu vandenu.

Geriu Kava po skanios vakarienes, o tik pries pora valandu vaiksciojau staciais vieno
SLAPTO Klasta upelio slaitais. Visa kelione truko apie 3 val. Sikarta isejimu ir kibimu buvo is ties nemazai - neskaiciavau, bet ne maziau astuoniu. Buvo ir imamu. O bet taciau pasiimti nei vieno neteko, nes visi sekmingai isspjaudavo kablius paskutiniu momentuBe be be Gaudziau Rapalos ir Dorado vobleriukais.

plia gal si savaitgali irgi keliom val islekt kur pasivaiksciot, i kokia straują ar kur Nekaltas

Tiesa, siandien beupetakiaudamas aptikau viena zibutes zieda ir toki krumeli visa pasipuosusi ziedais. O sinoptikai vis tik zada ziema Taip http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php

O dabar geriau i maža upeliuka lis ar i siektiek didesni?

dabar geriau namie ant zmonos papo gulet ir upetakius sapnuot , kol upes y vagas sugrysh

Nu kai aš zmonos neturiu tai geriau zvejot nuvaziuosiu , nors ir nieko nepagausiu.

Gal žinot kas , ar veisia lietuvoj marguosius upėtakius jei taip tai kur ir kokios kainos?