tranzavimas

tranzavimas

na, ka apie tai galvojat? ar bandet? kokie yspudzhiai? kaip ten su ta rizika sekesi? kodel tranzuojat? na, ir shiaip viskas kas ko kaip ka kodel Šypsena

Galvoju, kad tai rizikingas, bet pigus keliavimo budas, kurio savo mergaitems nelinketu jokie teveliai(rysium su nesenais nusikaltimais).
BandziauMirkt
Ispudziai neblogiGerai galima labai idomiu zmoniu sutikt ir su tais idomiais zmonemis labai idomiai pabendrautMirkt
As buvau lucky Moterys
Tranzavau, nes buvo gaila pinigu bilietuiAš nekaltas

sawo lajku tranzawau, bet kaj kelyje pralaukiau kokias 2.30h taj po tu triju tranazavimu gywenime daugiau nej karto tuom neuzhsiemiau, o pabandzhiau 4fun - visi sake oi kajp liux, ni.c.h.u.ja sebe liux, kaj stowi ant cymento karshta ir niekas nestoja, nors kaj mane uzhmato taj rikiuojasi y 2 ejle ir uzhmina labiau tapke,o beje tranzawau taj su Moterys ir jokios naudos nebuwo. taj pagalwojau geriau bus jej netranzuosiu. sejp taj asmenishkaj nepatinka mankaj esi nuo kazhko priklausomas. taj wa.

Тranzuoju 5 metai, ir viskas fainiai ir sėkmingai. Jei normaliai atrodai ir normaliai elgiesi, tai ir normalius žmones pritrauki, ant maniakų užsirauti tikimybė yra, bet netokia jau didelė.Greita, pigu, naujos, kartais ir naudingos pažintys - linksma!
Keliais automobiliais keliauti yra bereikalingas gaištas, reikia laukti tokio, kuris iki tikslo pavežtų - taip būna greičiausia.

Kažkada teko tranzuoti Slovakija-Vengrija-Čekija-Lenkija-Lietuva. Šiaip viskas buvo normaliai, tik vat oras pasitaikydavo nekoks, vat reikėdavo tada statytis palapinę po tiltu, kuriuo visą naktį fūros kursuoja Nustebęs Bet įdomu, daug įspūdžių… Dabar, ko gero, jau nesiryžčiau to pakartoti Šypsena

nu matai tau gerai-tu jau cai profe toj srity skaitaisiCha cha o mes dvi dundukes buvomCha cha nieko apie ta reikala neishmanem…Cha cha Mirkt

Nu, ir man ko gero butu panasiai buve, jei ne profe drauge, kuri pamoke, kaip rengtis, kalbetis, i kokia sestis etcŠypsenaCha cha

Vieninteli karta esu tranzaves, berods pries desimtmeti, kai savo ratu neturejau. pralaukiau gal 3 valBlogai… daugiau toks noras nekylaCha cha Moterys tai per 5 minutes sutranzuodavo, bet priimdavo tik po vienaŠypsena

wawa musu niekas nenori y sawo bolida priimti, galwoja wokox bajsus stowi, uzhmush,pinigus atims, o wa mergajte kaj mato taj galwoja, o galatsiduos,o jej ne dabar taj weliau Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha. boodawo tokie fintaj, kajant keliomergajte laukdawo, o kroomuose visas koreshu kolektywas Cha chaCha cha, kajmane ysilejdo y auto pan. ir buwo,drauge ant cymento ranka kilnoja ash pawesy zhemo starto pozicijoj laukiu kol kas sustos Cha cha

Kartais tenka, ilgiau valandos dar nesu laukęs. Dažnai pasistatau pora butelių alaus ant žemės, tai stoja linksma chebrytė. Tik į panevežiečių berniukų mašinas nesėdu, pasimokiau iš draugelio, kurį be batų, striukės ir kitų daiktų paleido ir dar sportbačio antspaudą ant veido paliko.

paciai neteko tranzuot, wis kazkaip pasiseka tai sawo gerojo tevelio paprasau kad nuveztu kur reik (neswarbu jam pakeliui ar neCha cha) ar mylimas Vyrai pasisiulo nuvezti Šypsena…priisimenu kai buvo kazkokia swente ar tai kazkas panasaus, kas greiciau is vilniaus nutranzuos i Palanga,Taisykles buvo, tipo negalima vaziuoti su jokia transporte priemone kur reik moketŠypsena…niuz tai vaziavau tada su tevuku i klaipeda tai galvojam kodel nepavezus ko nors.Pavezejom kazkur nuo Kauno iki pat Klaipedos linxmus Vyrai, tai liudna tikrai nebuvo…o ir mes linxmai nuvaziavom ir jie, kad labai greitai nuwaziavo negu tikejosiCha cha

Pats tai niekada netranzavau…bet merguzeles anksciau prigriebdavau, bo daznai i sostine vienam reikedavo pjaut, bet ku as galiu pasakyt, ne vienos normalios panelkos taip ir nepavezejau, taip kad daugiau viskas, padariau isvada, bo kiek veziau tai visos pabaisos…sorry bet rimtai, nors nusipraustu, atrodo istoleliau kad va moteriske nebloga, na blyn kai isliugina i masinyte, na tai atleisk tu dieve…o vienu kart tai ir masina pridrabste, bo kazi kokias verbas namo tempe, kaziukas atrodo buvo…fu.k geriau vienas vazinesiu…

tai cia gal tau pasitaike tos profes, kurios moka atitinkamai save “pasigrazinti”, kad laimingai nuvyktu ish tashko A i tashka BCha cha

nu jo tu cia ir pateikei i tema…

niuz, o ash pati visa laika arba tranzuoju arba su savais ratais varau ir tranzuojanchius paiimu. tiesa, paemiau vakar toky seny, paskui persigandau gal privems, nes girtas buvo. daugiau tokiu neimsiu. bet jaunima tai visada. ai tiesa, chigonams dar nestoju Aš nekaltas o shiaip labai chiky. fainos pazhintys, kelione neprailgsta, pegenu nereikia, greichiau nei autiku, ir dar vis delto shiek tiek rizikos etcŠypsena aishku, reikia rinktis mashinas. mano viena partnere tai shakes rizika megdavo, jai kuo daugiau bichu - tuo geriau, bet ne karta neykliuvom. yra tam tikra apranga, elgesys, shpakliusŠypsena apskritai manieros, kad stotu mashinos. ir man kazhkaip atrodo, kad tos panos kurias padaro mishkeliuose, ish dalies ir pachios buna kaltos - kaip shauxi taip atsilieps. nemanau kad visishkai nekoketuojant su bichu butu tox pasiulymas. aishku pasitaiko, bet turbut rechiau nei savanoriu prievartavimo auku Šypsena

As ir dabar kartais patranzuoju, nors turiu ir savo masina…Kazkaip del idomumo, nuotykiu, adrenalino Cha cha
Kol kas nieks nebuvo uzpuoles, nieks nepriekabiavo, nieks i miska nesiveze. Kazkada sustojo uz mane ir mano drauge jaunesniu bernu chebra. Sustojo 4 masinos ir sako: rinkites, seskit i kuria norit masina (kiekvienoj masinoj po 3-4 bernus sedejo). Tai mes ir isedom - as i viena masina, drauge i kita. Ir nieko neatsitiko…Nuveze tie berneliai kur reikia, alum bevaziuojant pavaisino, parukem, paplepejom, telefonais apsikeitem Cha cha

http://www.autostop.lt/
Tranzuoti reikia mokėti…

man tranzuoti labai patinka ir visada taip grizdineju namo is lenkijos kai tik daug daiktu nereikia parsivezti. Juk daug patogiau tureti viena kuprine nei apsikrovus kaip arabui buti… o ir zmones tada nelabai stoja.
karta mane paemusi moterishke sustojo vienoje nuosalioje vieteleje isrenge savo sunu ir apvyniojo lasiniais o po pazastimis idejo po vista… vat taip teko per siena i lietuva grizdineti… gaila kad negalejau balsu juoktis… o juk gyvenimas privercia tokias nesamones daryti…
visokiausiu vairuotoju pasitaiko… kolkas viskas einasi normaliai!!!

:E :E :E :E :E :E :E :E :E :E :E :E :E

beje kiek ilgiausiai laukete masinos? Koks rekordas? Šypsena

<viskas priklauso nuo visko>