tegu atsistoja pana karta su sijonu, karta kaip bomzhe apsirengusi, ir karta kaip tvarkingai, normaliai. ir pamatys kaip tai priklauso nuo tranzavimo =] taip glaima pabandyt ishsishiepuz ir susirowkuz =]
Vaikinams negreit sustoja masinos, o merginoms iskart Zinoma yra labai rizikinga tranzuot, bet visgi yra idomu… kolkas ne[akliuvo iskrypeliu… visi linksmi, geri, nuosirdus panevezieciai )))
Tranzavau gyvenime tik karta, 300km pirmyn ir tiek pat atgal. Taciau tai dariau neviena. Na tada buvo kazkaip fun, bet antra karta to tikrai nekartociau Ispudziai? Na kaip cia pasakius… Nieko ziauraus, bet ir nieko gero (pora vaikinu 60km klause rusisko popso, o kazkoks senis visus 200km aiskino apie savo turtus, kuriu, beje sprendziant is jo isvaizdos ir auto nera visai ), o siaip daug maloniau vaziuoti su savo . Todel db jau geriau nepagailiu ir nusigaunu nuo tasko a iki tasko b saugiai, ramiai ir patogiai.
nu man tranzuoti dar neteko, bet ir nenoreciau nes nzn kox debilas pasirodys… isties taij ash geriau sumokesiu ta 1 lita ar kiek ten pinigu autikuij, negu paskuij visa gyvenima gaijlesiuos kad mane pardave, ar isniekino. Na aisq kartaijs buna situaciju kad nera neij autiku, neij kaip parvaryt saugiai i namus. Ir manau nedarykite ir jus sito ;]
bliamba kaip jus nebijot…mane tai mama ismoke nesest i svetimas mashinas, nes ten gali but negeru dedziu as sito ir savo vaikus mokysiu…ne man neuztektu drasos
tranzavau viena vieninteli syki gyvenime.su chebra nuo gelezinkelio stoteles reikejo eit apie 7km, tai mes po 3km jau truke buvom. dekui dievui masina viena susistabdem, tai paveze mus visus 5 tuos varganus 4km
o siaip man pinigu saugumui ir patogumui negaila. azarto/adrenalino prasimanau kitaip. beje, niekad neimu pakeleiviu - man to nereikia, pazinciu as ir taip daug turiu, o keliones metu geriau muzikos paklausysiu, nei kazkieno sapaliojimu.
Pritariu
As vieninteli karta paemiau kazkoki studencioka is pnv i vln vaziuodamas, na geriau jau buciau neemes ir muzikos ramiai klauses Toks frugtas papuole, kad galvojau kaip tik greiciau paleist ji
Tranzuociau tik esant rimtam reikalui, ne 4fun
Esu daug tranzavus. Iš/į įvairias vietas (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Kretinga, Švenčionys, Švenčionėliai ir kt.), viena ir su draugais, dieną ir naktį ir t.t. ;]
Kas įsimintinesnio… Kartą užsiroviau ant dvigubai už mane vyresnio vyro, kuris labai man į vaikinus siūlėsi, nors buvo vedęs ;D Bet, dėkui Dievui, nieko nepadarė, privežė iki pat namų Dar kartą tranzavau viena ~1 ar 2 val. nakties (nu kur protas, kai db pagalvoju ), sustojo kažkoks skustas vyrukas su geru automobiliu, aš jau sėdau į galą, o jis sako: "Tai sėsk į priekį, maloniau bendrauti bus " Aš jau MIRŠTU , bet atsisėdau. Irgi viskas laimingai baigėsi, taipogi beveik prie pat namų privežė. Ir dar vienas atvejis - tranzuojant iš Klaipėdos į Kretingą paėmė tokia TRENKTA porelė, kurie visą kelią klausinėjo manęs visokių filosofiškų klausimų (aš tada visai neturėjau noro diskutuot apie gyvenimo prasmę ir pasakot, koks yra mano gyvenimo tikslas, vertybės ir t.t.) ir moralizavo, kaip aš galiu viena tranzuoti tokiu paros metu nepažįstamoj vietoj, kaip aš apskritai galiu tanzuoti, kur žiūri mano tėvai ir t.t. Bet jie irgi savotiškai geri buvo, nes iš tikro važiavo ne ten, kur man reikėjo, bet nusuko ir nuvežė į vietą (iš pradžių prašiau, kad pavežtų tik dalį kelio, kol jiem dar pakeliui buvo, bet paskui pagailėjo manęs ir nuvežė į Kretingą ;D). Tai tiek tų nuotykių, iš tikro tranzuoti yra labai smagu (vis smagiau nei autobusu/traukiniu važiuot), pigu, tik dėl saugumo jau kitas reikalas, na, bet kas nerizikuoja, tas nelaimi…