The Sims 2 - oficiali tema

Sveiki, ko reikia, kad nupirkt simsam masina? nieko nesuprantu… ka priestai reik isigyt…

Na reikia turėti aišku savaime pinigų ir takelį (arba garažą) jai pasistatytiMirkt

BlackNight rase:

O kodėl tu pavyzdžiui pati negali parsisiųsti iš interneto?

tai as juos turiu, ysirasau, nukrekinu, o man ismeta lentele kad tu simsu neranda. maniau kad kompas sudurniavo, pasirodo, kad truxta tam cd kazkokio failo. tai prasau kad kas atsiustumete. nes kai siunte man klasiokas tai tik vienas buvo pets, o daugiau ta nebuvo is ko rinktis!!!Nustebęs tai as labai labai prasau kad kas atsiustumet man juos per skypa.Kiaulė

o ustektu tik takelio ? kaip ta takeli pasidaryt? pinigu aisku ka turiu!

eik ten kur nama statytis gali, nu kur langai, durys ir t.t. yra. tai bus 3taskiukai tai paspausk ant ju ir ten turetu buti parodyta kur tie takeliai yra. as juos seniai losiau, bet turetu buti ten kiek pamenu.Ufff

Įsikalkit į galvą - simsų per skype arba e-mailą neįmanoma atsiųsti!!!

[quote] http://www.mininova.org/search/?search=the%20sims%202

pumpuokit iki kompas uzkais siulau naudotis opera ar kazka pan… nes greitis vezliskas ir siuntimas nestabilus, trukineja. tai vat kas neturite galimybes pasimsint nors interneta turint galimybes neribotos. prasau palikit kokei naktelei… dviem… trim… ar savaitelei… Kietas

Gal galit pasakyt kaip ir kur reik padaryt kad matytum kaimynus. Aciu

Kada pasirodys The sims2 seasons? Kaip per nightlfe matyt kaimynus ir neiseina i baseina idet kopeteliu islipimui. Prasau padekit aciu.

ten kazkur prie options yra kad matyt… tiksliai neprisimenu.
o seasons tai vasario pabaigoj

Aciu Ficja. Na yra problema zaidimas rusu kalba Cha cha nelabai ka suprantu Šypsena o tai options yra kur meniu,nu kur reik nama issirinkt,ar jau paciam zaidime?

pataisysiu: ymanoma!!! jei kas turi suspaustu formatu visus simsu cd tai po viena galima parsiusti kitam zmogui per skypa!!! man taip klasiokas is saves visus simsu papildymus atsiunte!!! o poto per deamon tolls ysirasiau!!! Klasta

taip ten pat, tik zemiau tur buti trys nuliukai ar tox ratas nelygus.tai ten reik ieskoti kazkaip.

Saaaule zinau turbut ten kur 3taskeliai?

Dar noreciau paklaust kaip per nightlife tapt wampyru? Zinau kad reik mieste sutikt,bet ir kiek waiksciociau neisutikau nei wieno. Cha cha

Saaaule zinau turbut ten kur 3taskeliai?

Dar noreciau paklaust kaip per nightlife tapt wampyru? Zinau kad reik mieste sutikt,bet ir kiek waiksciociau neisutikau nei wieno. Cha cha

Laba diena visiems Simsu gerbejams. Kadangi zaidimas nuolat tobuleja, pas Jus aisku liko senesniu, nebenaudojamu CD. As nupirkciau. Galintys parduoti parasykit prasau i privat.

oj zinok net nzn sito.Piktas pati lb noreciau suzinoti Flirtas
o dar lb noreciau suzinoti kaip reik padaryti kad tave pastebetu yzymus ir svarbus asmenys mieste, kad galetum isgarseti?Drovus

Vampyrai mieste pasirodo nakti, jei viename miesto gale nesutinki, reik bandyti kitur. Siaip pas mane, dazniausiai kapinese tikrai pasirodoŠypsena bet nebutinai tenais. jei nori patapti vampyru, tuomet reikia su tuo sutiktuoju susidraugauti, na ir paskiau jau kazkaip pats ir patapsi tuo vampyru (ar tai tas sutiktas pats ikas, ar pasirinkti kazkoki veiksma reikes - neprisimenuŠypsena)

Klea
labai aciu reiks paieskot.
Šypsena

Saaaule nzn,pas mane rusu kalba,tai kazkokia funkcija paspaudziu ir tas zmogus nuswyti baltai ir sekioja arba skambina wisada.