The Sims 2 - oficiali tema

Suprantu Šypsena Man tai irgi 4ESF baldukai silpnybė Šypsena Ir dar kelių puslapiukų… Taipogi peggės plaukus labai mėgstu, o mano subscriptionas dar anais metais baigėsi Liūdnas Todėl… “Piratauju” Cha cha Bet niekada nelaikiau to vagyste ar pan. Jei kyla klausimų kodėl, skaityti čia: http://paysites.mustbedestroyed.org/ Mirkt

Man tas pats, ir nesuprantu, ar čia aš durna, ar kompas Nekaltas Kodėl tų nuotraukų būna po dvi Pavargęs?

kažkaip šiandien paysites.mustbedestroyed nebeveikiaCha cha.

viena didesne, kita mazesne, viena thumbnail, kita screenshot. viena - normalus, didelis variantas, kita - mazesne, kur rodo apacioj visoj gausybej tu nuotrauku, kai renkies viena kuria. nezinau ar aiskiai pasakiau…

ne,pas mane abi screenshot ir vienodo didumo.o iš simsų istorijų tų nuotraukų nebėra nei vienu dydžiu.

Ne nu tiek aš dar pati sugebu išprotaut… Aš kalbu, kad yra thumbnail’as ir yra 2 kopijos kiekvienos padarytos nuotraukos…

Serveris lūžo nuo užklausų gausos Mirkt Nevolnujsia Kietas

padekit bukit zmogai… kas turit pets? ar galit man per skypa atsiusti? lb lb prasau Drovus as turiu ir pati, bet jie kazkokie nesamoningi, neina paleisti ju, nors ir ysiraso… as galesiu atsiusti jum university, nightlife ar open for business ar family fun arba hapy holidayKompiuteris lb lb prasau, padekite Užsispyręs

kazkiek puslapiu atgal maciau nuoroda kuria siule pasinaudoti norint paleisti PETS. reikia susirasti no-cd cracka. manau kad tai isprestu problemas.

tai kad suc gaunasi, vistiek taspats… nepadejo tas parsiustas failas, kad cd nereikalaut… Žliumbia beje, ar zinot kad jau vasary pasirodo naujas sims2 papildymas? seasons… geras ane?Apkabinimas

zinom jau seniai Liežuvis ir Europoj net anksciau, nei Amerikoj Valio

Isirasau sims2 atrodo viskas normaliai, bet kai nori paleisti raso, kad ideti dvd cd ir nepasileidzia… Prasau patarkit ka daryti, kame cia problema??? Liūdnas

Crack’ą parsisiųsk.

Kur internete yra Sims 2 visokių priedų (drabužių baldų) ?? plys padėkit Šypsena) ir dar noriu paklaust, ar galima Sims 2 keist žmogaus rūbus?

Google paieškoj įvesk kokį raktažodį ir rasiMirkt
Žinoma kad galima keisti, kaip tau čia taip klausimas iškilo?Drovus

as nzn ar sitoj temoj buwo sitas klausimas, nes ji lb ilga ir tyngiu skaityt ;DD zdz taj norejau paklausti ar galima sims 2pets su sunimis dalywauti parodose?jei taip taj kajpCha cha

čia visu simsomanu manyčiau svajonė būtų, kad būtų kaip ir per pirmus simsus, tačiau, parodose dalyvaut negalima…

mm…gajlaNežinau

ar galit kas pets atsiusti?Šuo mano skypo id yra saaaule_3336 buciau labai dekinga Angelas

O kodėl tu pavyzdžiui pati negali parsisiųsti iš interneto?Drovus