The Sims 2 - oficiali tema

zmogai, padekit… kas turit pets?

O kokios bedos? Nekaltas Šypsena

turim pets… tai kokios problemos ??

ner tokios funkcijos

reik kad santykiai 100/100 pataptu, tada kanda. o jeigu valdomas simsas yra vampyras, tai buna veiksmas kitam ikast.

turbut atsiust prasys Cha cha

Klausimėlis. Parsisiunčiu namą. Keliu į Downloads katalogą, išekstraktinu (taip pat kaip ir drabužius ar šukuosenas), bet man jo nerodo, kai pradedu žaist ir noriu pasistayt. Kodėl taip gali būt?

kai parsisiunti nama, tai buna sims2pack failas. ant jo reikia du kartus paspausti ir instaliuoti.

nu as labai didely prasyma turiu, gal man ju instala galit atsiusti? mano kazko tai bludija ir nebeina yrasyti ju…

nu kad per skype ir per el. pasta negalima siusti Ne

bl noriu insirasyti University ir prie inrasant raso you need first install cd2

na seip galima. pvz pas mane yra jie suspausti ir per skypa galiu persiusti kitam. bet jei jie yra kaip originalus, nu nesuspausti, tai neina. bet pvz mano reik per deamon tolls ysirasyti. man klasiokas taip ir siunte, poto kai jis parsisiunte juos per ftp.

Gal kas zinot kaip padaryti,kad gimtu dvinukai?

Gal galit pasakyt koki faila reikia uzmountint su deamon tools. Aciu

.mdf arba .mds formatu.

Jeigu turi OFB tai kai simse bus jau nescia, duok jai cheesecake pavalgyt.

BlackNight aciu. Mat kai pirma kart irasiau nightlie kartu su sims2 tai nereikejo o po 2 dienu ismete daug ???.. Tai kaip supratau reikia dem.tools

Laba diena visiems Simsu gerbejams. Kadangi zaidimas nuolat tobuleja, pas Jus aisku liko senesniu, nebenaudojamu CD. As nupirkciau. Galintys parduoti parasykit prasau i privat. P.S as vilnietis

yra tox slaptazodis dvynukam padaryti:

Forcetwins - Naudojant šį kodą, jūsų nėščios Sims’ės nėštumas pasikeis į dvynukų nėštumą
(t.y. vietoj vieno vaiko gims dvynukai).
jy reikia yvesti y kodu dezute. o ji atsidaro paspausus shipf+ctrl+c.

Gal galit paaiskint kaip ten reikia su dem.Tools. Ieskojau bet nieko neradau Liūdnas nelabai ka suprantu. Cha cha