The Sims 2 - oficiali tema

Nu tuos DirectX9.0 turi atsinaujint, nes kažko trūkstaMirkt

zero rašė:

Butent, kad atsisiunciau ir nera jokiu crack’u…

[/quote]

gerai paziurek nesmanau cia del cracko Šypsena

[/quote]

Taigi rasau, kad nera cracko ( as gi suprantu kas per daiktas tai yra… ). Vat atsisiunciau Open For business is ten pat ir puikiausiai eina… o cia… Butent ko labiausiai nori, to ir neturesi UfffŽliumbiaUžsispyręsLiūdnas

aciu Apkabinimas

[/quote]

Taigi rasau, kad nera cracko ( as gi suprantu kas per daiktas tai yra… ). Vat atsisiunciau Open For business is ten pat ir puikiausiai eina… o cia… Butent ko labiausiai nori, to ir neturesi UfffŽliumbiaUžsispyręsLiūdnas

[/quote]

cic nepanikuokCha cha
eik i www.gamecopyworld.com ir susirask toki failiuka pagal paieska The Sims 2: Pets v1.0 (v1.6.0.259) [MULTI] No-CD/Fixed EXE
atsisiusk ji, ziurek ar veiks.

Paklausiu trumpai. Gal kas tiksliai žino. Kokia apsauga uždėta ant The Sims 2 diskų? Reikia tikslaus Disc copy protection pavadinimo.

P.S. Jau nereikia. Apsauga padaryta Cha cha. Ša

Kushlius rašė:

[/quote]

[/quote]

cic nepanikuokCha cha
eik i http://www.gamecopyworld.com ir susirask toki failiuka pagal paieska The Sims 2: Pets v1.0 (v1.6.0.259) [MULTI] No-CD/Fixed EXE
atsisiusk ji, ziurek ar veiks.

[/quote]

Nu geras… JuokiasiGerai Linksmas zmogus, dekui uz pagalba MirktLaimingas

Gal zinot is kur nemokamai atsisiusti sims2 ir kad tikrai veiktu windowse xp professional? labai aciū Mirkt

Nu tai internetas yra - ftp, eMule, torrentai…

turiu maza problemele… radau slaptazodzius visokius, ten yra tox slaptazodis, kuris padaro, kad visi veiktu, bet kad tas pats slaptazodis neveikia… Užsispyręs na tixliau man ismeta lentele error error ir t.t. ka daryti? o ten geru slaptazodziu yra Klasta

renata2, man klasiokas per ftp parsiunte visus papildymus… tai bandyk ir tu.

Gėlė ačiū Gėlė

http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/

Taip Kietas Taurė

Gal kas galit padeti, parsisiunciau sims2 bet kai instaliuoji reikia kodo, o jo nera, gal kas zinot, please padekit, labai noriu simsus pazaisti…

Na radau koda, bet dabar suinstaliavau zaidima nukrekinau, bet kazkodel vistiek jis nepasileidzia… Kokios galetu buti problemos, nesuprantu Ne

sims2 jega!!!Cha cha

siunties iš ten?Cha cha

gali buti, kad reikalauja pirmo kompakto. as nesuprantu bisky… as turiu university, nightlife, ysirasau open for business, pets ir kai noriu pets pasileisti, tai man neleidzia, tipo ydekite cd ir tada paspauskite ok. nu as per deamon tools ysirasinejau juos, man taspats buvo ir su nightlife, ydedavau ta pirma cd ir visx buvo gerai, o db pets nepasileidzia… kodel? padekit kasnors…Užsispyręs

O tai ne Cha cha
Tik nesakyk, kad tu nesisiunti Liežuvis

netvirtinsiu,bet ir neneigsiu Cha cha
nu neatsilaikau prieš tokius lobius,kaip kad pvz. lianasims2 donation suknelės.ar 4esf set’ai. Drovus

bet vat kaip man susitvarkyt storytelling?Liūdnas visąlaik yra dvi foto screenshot pavadinimu,ir jos būna tos pačios.o padaryt nuotrauką,minimize žaidimą,daryt rename,vėl grįžt,vėl daryt kažkaip neapsimoka.