Taigi rasau, kad nera cracko ( as gi suprantu kas per daiktas tai yra… ). Vat atsisiunciau Open For business is ten pat ir puikiausiai eina… o cia… Butent ko labiausiai nori, to ir neturesi
Taigi rasau, kad nera cracko ( as gi suprantu kas per daiktas tai yra… ). Vat atsisiunciau Open For business is ten pat ir puikiausiai eina… o cia… Butent ko labiausiai nori, to ir neturesi
[/quote]
cic nepanikuok
eik i www.gamecopyworld.com ir susirask toki failiuka pagal paieska The Sims 2: Pets v1.0 (v1.6.0.259) [MULTI] No-CD/Fixed EXE
atsisiusk ji, ziurek ar veiks.
[/quote]
cic nepanikuok
eik i http://www.gamecopyworld.com ir susirask toki failiuka pagal paieska The Sims 2: Pets v1.0 (v1.6.0.259) [MULTI] No-CD/Fixed EXE
atsisiusk ji, ziurek ar veiks.
turiu maza problemele… radau slaptazodzius visokius, ten yra tox slaptazodis, kuris padaro, kad visi veiktu, bet kad tas pats slaptazodis neveikia… na tixliau man ismeta lentele error error ir t.t. ka daryti? o ten geru slaptazodziu yra
gali buti, kad reikalauja pirmo kompakto. as nesuprantu bisky… as turiu university, nightlife, ysirasau open for business, pets ir kai noriu pets pasileisti, tai man neleidzia, tipo ydekite cd ir tada paspauskite ok. nu as per deamon tools ysirasinejau juos, man taspats buvo ir su nightlife, ydedavau ta pirma cd ir visx buvo gerai, o db pets nepasileidzia… kodel? padekit kasnors…
bet vat kaip man susitvarkyt storytelling? visąlaik yra dvi foto screenshot pavadinimu,ir jos būna tos pačios.o padaryt nuotrauką,minimize žaidimą,daryt rename,vėl grįžt,vėl daryt kažkaip neapsimoka.