The Sims 2 - oficiali tema

išekstraktini?
CEP turi?
Mesh parsisiunti?
ar gal tik specialiam papildymui atsisiunti?

o man tai sekas…vieną klaidą ištaisau,tai kita atsiranda Cha cha.dabar neveikia storytelling,naujos foto neatsiranda,tik būna dvi tokios pat “snapshot”.kaži jeigu vėl perinstaliuosiu,kas tada suges?Cha cha

su naujais visus! Šypsena
siunciuosi ir as jau 3 diena simsus su visais papildymais, nes jau nusibodo tie totalus piratiniai. Mirkt jei uzteks kantrybes gal ir pavyks. Cha cha

kas tas CEP?Drovus

intProp censorgridsize 0
siaip jau ten nieko po ta cenzura nera jeigu ka. tik tiek, kad uzpakali matysi. Cha cha

negi tikrai nesusiprotejai paieskoti google? Juokiasi

colour enable package

o atsisiusti tai jau ne piratiniai? idomi logika

Labas Šypsena labai prasau, gal galite padeti? Esu pasiryzusi nusipirkti orginalia sims2 versija, kad ir kiek ji kainuotu, nes nusibodo tie piratiniai cd, kurie negarantuoja gero zaidimo. Taigi, buvau (VIlniuje) topo centre, megapolyje, electro markt, bet ten yra tik papildymai ir tai dvd formatu. O man reiketu paprastos versijos the sims2 ir kad butu PC CD-ROM.
Gal kas zino kur galeciau gauti?

totalus piratiniai nuo paprastu piratiniu skiriasi tuo, kad maniskiai apskritai net ne 4 disku (2 DVD) formoj, o kazkokie atskiri failai .raruose, o kas baisiausia - sodininkas nevaziuoja. Žliumbia

piratiniai yra piratiniai, todel nereikia cia issi***ineti.

As visus pirkau Megapolyje, ir mano pats zaidimas (ne papildymai( yra cd, bet pirkta laaaabai seniai, man rodos tada dar net nebuvo dvd versijos (jei neklystu).
Bet dabar paziurejau www.bms.lt kad tikrai tik dvd versija turi… Tai nezinau kuo padet.

hmmm… ka nors sugalvosiu … bandysiu per platintojus Lietuvoje susirasti … Mirkt aciu, uz pastangas padeti Šypsena

Savo komentara prisitaikyk sau. As i tave tiesiogiai nesikreipiau, todel visai nebutina svaistytis savo ismintimi.

Nu, žodžiu nesiseka su tais Pets’ais. Atsisiunčiau iš ftp juos, viską padariau kaip reikia ( nu ten per daemon tools įrašiau ), viskas gerai, bet įjungus vistiek prašo cd įdėti, ir " nors nusišauk"…Ufff Gal kas žino ka reikėtų daryti tokiu atveju?Drovus

man atrodo ckarckas turi ten but dar, ar yr?

sweiki Labas turiu tokia problemaLiūdnas gal padesit isspresti? tai wa mano pc jau penki metai, nu ir nelabai kas nori ji atnaujinti,tai dauguma irengimu biski senoki, seniau man sims2 veikdawo, tiesa toje kaiminysteje mano namu nerodydawo, tiksliau rodydawo sulietus, ir pawyzdziui jei nufotkindavau seimyna tai nerodydavo fotkes tik juoda fona, bet zaidimas weikdawo, neseniai man biski pusiau perinstaliavo windousus ir aisku simsus istryne, ir dbr as isirasau simsus (cd orginalai bms pirkti) ir man neweikia!!! UžsispyręsUžsispyręs liepia instaliuoti DirectX9.0 nors toks instaliuotas senei, nu as wel per naujo instaliuoju ir wistiek tas pats NežinauŽliumbia gal kokius 5kartus bandziau simsus instaliuot ir nieko wis tapati meta Liūdnas
http://img115.imageshack.us/my.php?image=nesamonemy7.jpg
kompiuteristas bande sutwarkyt bet nieko ten jam nesigawo, weikia tas directX o lentele wistiek metaLiūdnas boza gal kam taip buwo? gal kas padesitNustebęs

Man rodos reikia tau atsinaujinti driveriusNekaltas

gal gali truputi labiau paaiskinti? as biski zalia, nelabai suprantu kas tie draiveriai…Apsvaigęs

Kushlius rašė:

man atrodo ckarckas turi ten but dar, ar yr?

[/quote]

Butent, kad atsisiunciau ir nera jokiu crack’u…

Butent, kad atsisiunciau ir nera jokiu crack’u…

[/quote]

gerai paziurek nesmanau cia del cracko Šypsena