Kai kai Sims 2 man neišmetė, tai neišmetė dėl CursorXP programos. Išinstaliavau ir susitvarkė. O dabar jos neturiu, bet The Sims Life Stories vis tiek neišmeta. Išmeta tik tada, kai galima pasirinkt istoriją, kurioj žaist, o jau pasirinkus ir žaidžiant - nebemeta
Noreciau wieno dalyko paklaust.Nu wa nupirkau gele su karwes galwa ir mano simsa suwalge,paskambinau giltinei ir sumokejau 1170$ kazkur ir ji prikele. Jis slubuoja ir kazkokios zydros psalwos. Kaip zinot ar jis wampyras? Nes kai ant saule buwo tai nemire.
tuoj išmesiu prakeiktuosius pro langą.specialiai perinstaliavau,kad susitvarkytų storytelling nu ir ką?ir nieko,toliau ta pati nesąmonė su dviem vienodom screenshot ir snapshot nuotraukom.trink netrynęs,perinstalink neperinstaliavęs,tas pats gaunas.
kaip sakantis turiu opu klausima… kaip sutikti ta vampyra ir kaip juo tapti? as skaiciau kad jy reik kapinese jy sutinkti, bet pas mane tokiu kaip ir nera… o kaip vilkolakiu pavirsti? beje labai geras slaptazodis yra MaxMotives jis padidina viska ko tavo simsas nori(valgyti, y tualeta ir pan.) jis lb geras yra kai buni mieste
Sutikti vampyra galima bet kur downtown nakti. Turi susidraugauti su juo ir ikanda.
Su vilkolakiu tas pats, reikia sutikti vilka (ateina nakti prie namo, buna svytinciom akim), irgi susidraugauti ir ikanda.
Didesne tikimybe ateiti vilkui, jei aplink daug medziu ir jei yra kudikiu name.