Aaa. Tai jo veiks. Nors pas tave vaizdas geresnis nei pas mane. O tas ar 2600+, ar 2800+ mažai ką reiškia. Na nebent pas tave Sempron arba paprastas 32Bit Athlon’as.
Jei ieškot panašumų tarp žaidimų. Tai ko gero jo gameplay būtu galima sulyginti jį su NFS serija. Nes ir vienas ir kitas, labai panašūs. Lenktynių pasirinkimu tai jau tikrai. Valdymas. Kažką sakyt dabar apie jį kol dar beta stadija, nedrysčiau. Visgi reik sulaukti pilnos versijos. Bet bendrai pasakius. Lyginant, kad ir su tuo pačiu Carbon. Skiriasi kaip diena nuo nakties. Čia bent jau tikroviškesni fizikos faktoriai egzistuoja.
ce jau kaip carbone i posuki 90 laipsniu ant 200 neiejsi
beje EgisXP, kaip supratau jau esi daug zaides gan, kaip su bugais?
as tik truputi zaidziau tai tik viena buga sutikes buvau, kazkuriam race’e garsas dinge ish esmes, tik tylej kazkas snypste, bet po to race’o vel atsistate viskas i savo vietas.
Į garsus kažkaip neatkreipiau dėmesio. Dėmesį kreipiu daugiau į mašinos valdymą. Ir ką pastebėjau. Tai, kad su visom mašinom tas pats. Užmetus ant posukio, prasideda burnout. Ir nesvarbu kokiu greičiu išvažinėsi. O tas nelabai patiks kiekvienam žaidėjui. Ypač lenktynių metu.
Nu va isbandziau pagaliau, nu uz NFS tai beabejo geriau zymiai mazdaug ko tikejaus ta ir gavau. Tik vat gaila, kad resursu daug reikalauja su E6300, 1gb ram, 7600GT ~20fps, isjungus HDR ~30-35fps, jau galima zaist.
E blemba, pas mane ATI radeon X700pro 128,2600 P4,512 ram, blemba kazkas netaip, ijungi geima kur nors varai,kad ir i xata ar seip pist pradeda belekaip lagint,nueini i options ka nors pakeiti isvis belekas,ka daryt?