Test Drive Unlimited - oficiali tema

Stustoti and svieciancio kvadrato Cha cha

jei noresi ismokt, ismoksiMirkt…idomu kodel Australijos aborigenai niekaip negalejo suprast, kad ant svetimsalio zmogaus galvos kepure yra atskiras kunas, o ne vientisasCha cha

Kazkaip nesuzavejo …Ne

O kokia pilno zaidimo isleidimo data???

dapiso tie torrentai mane :confused: krw krw ant 70kb/s siuncia… tai reiks laukt dar ~3h aaa Juokiasi noriu grajint Cha cha

Su klaviatura normaliai? Galima lakstyti?

per valentinke iseina, atrodo.

zinoma

del klavos tai istikro sunku truputy, vairas tikrai nepamaisytu Nekaltas

per visa savo trumpai nugyventa bevaisi gyvenima ne karto nepagavau saves galvojancio, kad klavietura trukdo tinkamai/adekvaciai zaist lenktyniu pobudzio zaidimus

tai dar vienas zaidimas, kurio su savo athlon 2600+ palost negalesiu? Nežinau

tai turbut nesi normaliu lenktyniu zaides.

tai turbut nesi normaliu lenktyniu zaides.

[/quote]

tai pasakyk man, ka skaitai normaliu lenktynes zaidimu?

kodel? jei vga pakenciama ir ramu skacius “teigiamas”, viskas bus geraiCha cha

tai pasakyk man, ka skaitai normaliu lenktynes zaidimu?

[/quote]

normalūs lenktynių žaidimai: live for speed, rfactor, RBR
arkados: NFS serija

normalūs lenktynių žaidimai: live for speed, rfactor, RBR
arkados: NFS serija

[/quote]

paprastas variantas: jus negalit be vairo, jo jums reikia, o as nepasigendu sio priedo ir viskas

gf 6600, 1.5gb ram, bet tai paziurejau cia raso reikalavimai 3000 procesorius… ar cia rekomenduojami, ne minimalus?

Pagal mane taj sitie reikalavima rekomenduojami,kadangi daugelis is palaikanciu vga gaminamos tik 128 mb atmintimi.Db man iskilo klausimas:ar mano senukas p4 3ghz su 1gb ram ir fx5500(128mb)paves si zaidima?Gal jau kas beta versija su panasiu kompu jau yra isbandes?

Athlon 64 2800+, 1024MB RAM, R9600Pro 128/128. Na ir velka. Tai tavo tikrai pavilks.

vat… idomu ir man kaip mano fx5500 paves…