Niu tai kas liepe toki vaizda pirkt? reikejo imt 7900gs arba 1950pro. Pastaroji super pasirodo pagal savo kaina
Tiesa visokius hdr pamirsk su mid-end vaizduske
tada kai as ja pirkau, dairiausi mazdaug iki 650lt plokstes, radeonuose nifiga nesigaudau tai man jie neidomus, o 7900GS tada arba nebuvo, arba buvo brangesnes.
HDR pvz kokiam oblivione tai puikiai veikia, virs 30fps buna. Dabar, kai iseis 8600ultra, tai jamsiu ja
Kuslius blie, is kokiu lesu? tevu ka prasyt eilini kart kazkokios dezes detales,bled kad ir yra tu babkiu,sakys tevas,velniop tau reik. nu uzpisa negaliu…
jo pilnai gali but. Tikiuosi isejus full, bus daugiau grafikos nustatymu, nes dabar labai jau mazai, noreciau seselius ssiprastint, jie daug fps suryja labai.
neina ten nieko atjungt, ka galima reguliuot tai: HDR, AA, rezoliucija ir grafika low, mid, high. Gal kai uzstatai ant low ten automatiskai atsijungia, bet man reikia atskirai
Nusistaciau 4AA, jokio skirtumo, vaizdas pagrazejo o fps tiek pat
AF ten opcijose nera, buvau padares per vaizduskes nustatymus x16, irgi fps nekrito…
Kazin kaip seselius atjungt, gal galima koki .ini pakoreguot, kaip kituose zaidimuose?
Nu man tai idomiai, uzsidejau 4AA ir 16AF, turejau 27-35fps, pastaciau pauze, pasireguliavau ten options biski, griztu i zaidima, pist 12fps ir nei ka keiciau, kas su grafika susije nei ka…