Test Drive Unlimited - oficiali tema

Niu tai kas liepe toki vaizda pirkt? reikejo imt 7900gs arba 1950pro. Pastaroji super pasirodo pagal savo kaina Mirkt
Tiesa visokius hdr pamirsk su mid-end vaizduske Labas

tada kai as ja pirkau, dairiausi mazdaug iki 650lt plokstes, radeonuose nifiga nesigaudau tai man jie neidomus, o 7900GS tada arba nebuvo, arba buvo brangesnes.
HDR pvz kokiam oblivione tai puikiai veikia, virs 30fps buna. Dabar, kai iseis 8600ultra, tai jamsiu jaŠypsena

pc upgreidit laikasCha cha

Kuslius blie, is kokiu lesu? tevu ka prasyt eilini kart kazkokios dezes detales,bled kad ir yra tu babkiu,sakys tevas,velniop tau reik. nu uzpisa negaliu… :confused:

na pas mane 7950gt ir same shit ;] su hdr visalaik apie ~20 fps, man rodos cia zaidimas tiesiog dar tokioj stadijoj…na bet ir su 20 fps gerai eina

Baikit bartis. Eikit lenktynėse santykius aiškintis Valio. Ale po salą skersai, išilgai galima važinėti. Buvau Pearl Harbour’e. Cha cha

Tu paklausei as atsakiauCha cha nebutina cia rekt.

jo pilnai gali but. Tikiuosi isejus full, bus daugiau grafikos nustatymu, nes dabar labai jau mazai, noreciau seselius ssiprastint, jie daug fps suryja labai.

Parpus ir man vakare, eina seselius isvis atjungt?

gal ce atsiras tokiu kuriu kompas yra 1.60GHz,512 ram ir vaizduske 64 Gforsas 4 arba 3? ar isvelka ant lieviausios grafikos? Nekaltas

neina ten nieko atjungt, ka galima reguliuot tai: HDR, AA, rezoliucija ir grafika low, mid, high. Gal kai uzstatai ant low ten automatiskai atsijungia, bet man reikia atskiraiCha cha

Na ten kur yra tie Low, Medium, High teksturų nustatymai, tai daug kas nusiima.

Nusistaciau 4AA, jokio skirtumo, vaizdas pagrazejo o fps tiek patValio
AF ten opcijose nera, buvau padares per vaizduskes nustatymus x16, irgi fps nekrito…
Kazin kaip seselius atjungt, gal galima koki .ini pakoreguot, kaip kituose zaidimuose?

kas tas hdr? Cha cha

High dinamic range arba yra wikipedia. Senesnėm vaizop pl. kurios nepalaiko HDR, yra alternatyva Bloom lighting efects.

Blem darosi vis sunkiau ir sunkiau laukti normalaus relyzo Velniūkštis

Gal kas cd-key galit atsiųst? PM

Unikalaus reikia, kurį http://fileplanet.com galėjai gaut Šypsena Bet pavėlavai biški:

[quote]We’re sorry, the Test Drive Unlimited Beta program is now closed.
[/quote]

Sveiki, ziurekit. As vienu zodziu buvau isirases test drive. Viskas veike, bet po perinstaliavimo meta tokia lentele, ka daryti http://img444.imageshack.us/img444/2143/elgagruzasbg6.jpg

Nu man tai idomiai, uzsidejau 4AA ir 16AF, turejau 27-35fps, pastaciau pauze, pasireguliavau ten options biski, griztu i zaidima, pist 12fpsPavargęs ir nei ka keiciau, kas su grafika susije nei ka…