Tele2 Pildyk ™ vartotojų klubas

Tik vakar reklama per TV pamačiau Cha cha Girtas

Tai gal teliko namie neturi? Laimingas jau rugsejo pabaigoj buvo tokia tema Laimingas

tik ne uzmiestyje…

Tai jau tikrai uzmiesti problemos su tele2. Nieko gal kada pasitaisys ir ten rysys Cha cha Su bite visur beveik jis geras!

Namo gryžtu vėlai vakare ir tik permiegoti Girtas

Žiūrint kiek km nuo miesto laikai užmiesti Nekaltas

Su ryšiu dar tikrai problemos Taip Turiu du telefonus N6310 ir SE T68m tai nei vienas nei kitas pvz Ežerėlyj normaliai negaudo Tele2 o Omnis liux.

P.S.: Omnio ryši geriausiai gaudo visi telefonai Šypsena

tik saskaitos nekokios turejau extra tai jau ne daugiau nereikia Veee Veee

Tai Omnis visada buvo ir bus branginykas Cha cha

čia man labiau panašu į Tele2 Pildyk garbintojų klubą. Juokiasi Juokiasi Sutinku kad pigu, bet ar kokybiška ??? ??? ??? Nekaltas Kartajs geriau brangiau - bet geriau. Kokybė kainuoja Kietas

Čia naudotojų klubas, ne garbintojų Mirkt

Jei naudosi tik pagrindines funkcijas tai pildyk geriausias pasirinkimas !!! Pagrindines paslaugos tikrai kokybiskos.

Man telefas reikalingas tiktai skambinti. Dabar net miskuose rysys pakankamas. Vis dar siulai moket brangiau? JuokiasiTarp kitko, pries metus iskeiciau Omni i tele2, nors kainu skirtumas buvo minimalus- turejau nebloga plana. Is principo Liežuvis

ech…berods 3 metelius naudojau T2 PILDYK…bet beliko tik 2 dienos ir as paliksiu jus Nežinau patapsiu PARTNERE, su tuo paciu numereliu Laimingas ir pigiau bus man vienu centeliu…ale vistiek mastau ir pildyka nusipirkt Gerai

Tai jau ishaugai ish vaiku amziaus Šypsena))ir pereisi,gal i rimtesni plana Šypsena)) Cha cha

eik sau Cha chauztaj neisaugau is telefonu mazu kainu ir uz dyka gauta telefona tasysiu is paskos Taip

Galesi man tada sms siusti Šypsena Mirkt

hmmm…o taj tu ir teledukininkas? labai daug mano grupej su teledu Taip

gerai, bet mane nervina, kad nera GPRS ir MMS. uzkniso:/