Tevukas
Spalis 13, 2004, 12:00ryte
Tik vakar reklama per TV pamačiau
Tai gal teliko namie neturi? jau rugsejo pabaigoj buvo tokia tema
Tai jau tikrai uzmiesti problemos su tele2. Nieko gal kada pasitaisys ir ten rysys Su bite visur beveik jis geras!
Tevukas
Spalis 15, 2004, 12:00ryte
Namo gryžtu vėlai vakare ir tik permiegoti
Tevukas
Spalis 15, 2004, 12:00ryte
Žiūrint kiek km nuo miesto laikai užmiesti
admin:
sazer rašė:
> Mr47 rašė:
>
> > ogyz rašė: vejus cia snekad kad lievas pildyk risys ir panasiai. Taip buvo pries pora metu o ne dabar. Esu naudotojas pildyk taj visur ir rusiuos ir miske man yra risis netgi ten kur omnis ar bite netraukia. Vienintelis ir didziausias trukumas kad neturi ishplestos paslaugu sferos kaip turi kiti operatoriai!!! manau tai didziausias ju minusas o seip jei tik paskambinimui ir sms issiuntimui taj planas labai netgi neblogas.
>
> pats vejus sneki… gal kurnors miestuose ir geras rysys… pas mane namie (kilometras uz kauno ribos) problema net sms issiust… apie pokalbius net nesneku… netiki atvaziuok pabandyt
tai gal pasitikrink telefona pradziai gal jame problemos
Su ryšiu dar tikrai problemos Turiu du telefonus N6310 ir SE T68m tai nei vienas nei kitas pvz Ežerėlyj normaliai negaudo Tele2 o Omnis liux.
Tevukas
Spalis 17, 2004, 12:00ryte
admin:
KovinisEžiukas rašė:
> sazer rašė:
>
> > Mr47 rašė:
> >
> > > ogyz rašė: vejus cia snekad kad lievas pildyk risys ir panasiai. Taip buvo pries pora metu o ne dabar. Esu naudotojas pildyk taj visur ir rusiuos ir miske man yra risis netgi ten kur omnis ar bite netraukia. Vienintelis ir didziausias trukumas kad neturi ishplestos paslaugu sferos kaip turi kiti operatoriai!!! manau tai didziausias ju minusas o seip jei tik paskambinimui ir sms issiuntimui taj planas labai netgi neblogas.
> >
> > pats vejus sneki… gal kurnors miestuose ir geras rysys… pas mane namie (kilometras uz kauno ribos) problema net sms issiust… apie pokalbius net nesneku… netiki atvaziuok pabandyt
>
> tai gal pasitikrink telefona pradziai gal jame problemos
Su ryšiu dar tikrai problemos Turiu du telefonus N6310 ir SE T68m tai nei vienas nei kitas pvz Ežerėlyj normaliai negaudo Tele2 o Omnis liux.
P.S.: Omnio ryši geriausiai gaudo visi telefonai
sazer
admin:
boglin rašė:
> KovinisEžiukas rašė:
>
> > sazer rašė:
> >
> > > Mr47 rašė:
> > >
> > > > ogyz rašė: vejus cia snekad kad lievas pildyk risys ir panasiai. Taip buvo pries pora metu o ne dabar. Esu naudotojas pildyk taj visur ir rusiuos ir miske man yra risis netgi ten kur omnis ar bite netraukia. Vienintelis ir didziausias trukumas kad neturi ishplestos paslaugu sferos kaip turi kiti operatoriai!!! manau tai didziausias ju minusas o seip jei tik paskambinimui ir sms issiuntimui taj planas labai netgi neblogas.
> > >
> > > pats vejus sneki… gal kurnors miestuose ir geras rysys… pas mane namie (kilometras uz kauno ribos) problema net sms issiust… apie pokalbius net nesneku… netiki atvaziuok pabandyt
> >
> > tai gal pasitikrink telefona pradziai gal jame problemos
>
> Su ryšiu dar tikrai problemos Turiu du telefonus N6310 ir SE T68m tai nei vienas nei kitas pvz Ežerėlyj normaliai negaudo Tele2 o Omnis liux.
P.S.: Omnio ryši geriausiai gaudo visi telefonai
tik saskaitos nekokios turejau extra tai jau ne daugiau nereikia
Tevukas
Tai Omnis visada buvo ir bus branginykas
Berliner
Tevukas
Čia naudotojų klubas, ne garbintojų
Jei naudosi tik pagrindines funkcijas tai pildyk geriausias pasirinkimas Pagrindines paslaugos tikrai kokybiskos.
Man telefas reikalingas tiktai skambinti. Dabar net miskuose rysys pakankamas. Vis dar siulai moket brangiau? Tarp kitko, pries metus iskeiciau Omni i tele2, nors kainu skirtumas buvo minimalus- turejau nebloga plana. Is principo
_paladis
Spalis 18, 2004, 12:00ryte
_paladis
Galesi man tada sms siusti
hmmm…o taj tu ir teledukininkas? labai daug mano grupej su teledu
Robis1
gerai, bet mane nervina, kad nera GPRS ir MMS. uzkniso:/