Tele2 Pildyk ™ vartotojų klubas

Prieš tai būtinai pašvyturiuos, juk for free Cha cha

Veee apie ka tu cia? Nekaltasjei tu shvyturiuoji rasydams tai nieks nekaltas…

Pirma aš niekada “nešvyturiuoju” KietasŠeip dėl for free, parašiau juoko formoje jei ką Mirkt

Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.

editorial.tele2.lt/?page=t2i_akcijospildyk&t2page=mobil e_akcijos_akcijospildyk

akcija kurioje nieko nemokamo pasaulyje nera! Taip

Plia ash jau apsidzhiaugus buvau… o chia pasirodo taip lievai… Nežinau

koks skirtumas vistiek reikia bent karta i savaite pasipildyt tai tokia akcija man priimtina

Gerai

trumpas klausimas: ar pildyk’ai gali gauti MMS ir ar tai nekainuoja? kad siusti negali tai faktas, bet kaip ten su gavimu?

Pildyk vartotojai negali nei siųsti, nei gauti MMS žinučių.

*****a akcija! Laimingas

gavau zinute:

ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?

Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.

Gera akcija, ant švenčių lauksim naujų Gerai

bloga akcija,papildziau saskaita lapricio 1d ir lyg siol man nesiuncia po 1ct Kanda

Cha cha

Nzn, pats naudojuosi tele2 jau daugiau kaip 2 metai, is pradziu turejau pildyka ir dar net atrodo kai buvo kazkas su “X” pavadinimu!Dabau jau beveik baigiasi 2 metu abonentas!Aisku turejau bedu is pradziu del saskaitu, bet daba viskas OK (tfu tfu tfu)!Ir dar galvoju Partneri arba Versla pasiimt! Zodziu is 10 balu duociau 8,5-9! Gerai

Truksa tik GPRS. Ir dar gal kas siunte is pildyk i uzsieni sms? As bandziau i Vokietija tai man ateina ataskaita kad nenusiusta Žliumbia

As irgi papildziau Lapkricio 1 ir neatejo man zinute bet uz uzvakar dar papildziau ir atejo Taip