Tevukas
Spalis 19, 2004, 12:00ryte
Prieš tai būtinai pašvyturiuos, juk for free
apie ka tu cia? jei tu shvyturiuoji rasydams tai nieks nekaltas…
Tevukas
Spalis 19, 2004, 12:00ryte
admin:
ruta_vyshnia rašė:
> boglin rašė:
>
> > paladis rašė: Galesi man tada sms siusti
>
> Prieš tai būtinai pašvyturiuos, juk for free
apie ka tu cia? jei tu shvyturiuoji rasydams tai nieks nekaltas…
Pirma aš niekada “nešvyturiuoju” Šeip dėl for free, parašiau juoko formoje jei ką
Recor
Spalis 23, 2004, 12:00ryte
Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.
Recor
Spalis 24, 2004, 12:00ryte
ssakall
Spalis 24, 2004, 12:00ryte
akcija kurioje nieko nemokamo pasaulyje nera!
admin:
Recor rašė: Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.
Plia ash jau apsidzhiaugus buvau… o chia pasirodo taip lievai…
sazer
Spalis 25, 2004, 12:00ryte
koks skirtumas vistiek reikia bent karta i savaite pasipildyt tai tokia akcija man priimtina
cinkas
Spalis 30, 2004, 12:00ryte
trumpas klausimas: ar pildyk’ai gali gauti MMS ir ar tai nekainuoja? kad siusti negali tai faktas, bet kaip ten su gavimu?
_Cieska1
Spalis 30, 2004, 12:00ryte
Pildyk vartotojai negali nei siųsti, nei gauti MMS žinučių.
cinkas
Lapkritis 3, 2004, 12:00ryte
gavau zinute:
ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?
ssakall
Lapkritis 3, 2004, 12:00ryte
admin:
cinkas rašė: gavau zinute:
> jau dabar SMS tik 1 ct TELE2 tinkle (iki pat naujuju metu)! Galioja savo saskaita pildantiems PILDYK vartotojams
ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?
Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.
Tevukas
Lapkritis 4, 2004, 12:00ryte
admin:
ssakall rašė:
> cinkas rašė: gavau zinute:
>
> > jau dabar SMS tik 1 ct TELE2 tinkle (iki pat naujuju metu)! Galioja savo saskaita pildantiems PILDYK vartotojams
>
> ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?
Gera akcija, ant švenčių lauksim naujų
Bastete
Lapkritis 6, 2004, 12:00ryte
admin:
boglin rašė:
> ssakall rašė:
>
> > cinkas rašė: gavau zinute:
> >
> > > jau dabar SMS tik 1 ct TELE2 tinkle (iki pat naujuju metu)! Galioja savo saskaita pildantiems PILDYK vartotojams
> >
> > ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?
>
> Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.
Gera akcija, ant švenčių lauksim naujų
bloga akcija,papildziau saskaita lapricio 1d ir lyg siol man nesiuncia po 1ct
Allure
Lapkritis 9, 2004, 12:00ryte
Nzn, pats naudojuosi tele2 jau daugiau kaip 2 metai, is pradziu turejau pildyka ir dar net atrodo kai buvo kazkas su “X” pavadinimu!Dabau jau beveik baigiasi 2 metu abonentas!Aisku turejau bedu is pradziu del saskaitu, bet daba viskas OK (tfu tfu tfu)!Ir dar galvoju Partneri arba Versla pasiimt! Zodziu is 10 balu duociau 8,5-9!
Russlik
Truksa tik GPRS. Ir dar gal kas siunte is pildyk i uzsieni sms? As bandziau i Vokietija tai man ateina ataskaita kad nenusiusta
Russlik
admin:
*Birzzele* rašė:
> boglin rašė:
>
> > ssakall rašė:
> >
> > > cinkas rašė: gavau zinute:
> > >
> > > > jau dabar SMS tik 1 ct TELE2 tinkle (iki pat naujuju metu)! Galioja savo saskaita pildantiems PILDYK vartotojams
> > >
> > > ar cia ta pati akcija kur uz kiek litu pasipildai tiek dienu siunti SMS po 1 ct?
> >
> > Demesio! Sms tik 1 cnt Tele2 tinkle nuo s.m. lapkricio 1 d. iki gruodzio 31 d. ! Galioja savo saskaita papildysiantiems Pildyk vartotojams. Info: tele2.lt PILDYK vartotojams tereikia papildyti savo sąskaita 10, 20 arba 35Lt nominalu š.m. lapkričio 1 - 30 dienomis. Kokiu nominalu sąskaita papildysite, tiek dienų nuo papildymo dienos Jums galios 1 ct už SMS žinutę tarifas. Pavyzdžiui, jei papildysite savo sąskaitą 20Lt, tarifas Jums galios 20 dienų.
>
> Gera akcija, ant švenčių lauksim naujų
bloga akcija,papildziau saskaita lapricio 1d ir lyg siol man nesiuncia po 1ct
As irgi papildziau Lapkricio 1 ir neatejo man zinute bet uz uzvakar dar papildziau ir atejo