Reix nusipirk
man rejk pildyk geru nr .sms 65399995
Nius… vakar Pildžiausi Pildyko sąskaitą 20 lt, paskambinau surinkau tuos kodus, palaukiau kol pašnekėjo ir viskas. Palaukiau keletą minučių kol pinigai bus pervesti į mano nr. sąskaitą (turėtų per 10 min.), o pervedė tik šiandien ryte Gal yra kam tai atsitikę?
Buvo čia vienas 600 97779 pardavime, bet tas veikėjas dabar Vokiečiuose sėdi
pats vejus sneki… gal kurnors miestuose ir geras rysys… pas mane namie (kilometras uz kauno ribos) problema net sms issiust… apie pokalbius net nesneku… netiki atvaziuok pabandyt
tai gal pasitikrink telefona pradziai gal jame problemos
patikek manim kiek telefu pakeiciau… vardyt? nokia 3310 be rysio isvis… nokia 7210 vos randa tinkla… alcatel 311 sms siuncia… is bedos dar ir pasneket galima alcatel 525 sms siuncia… snekant biski geriau nei 311 sony ericson t68i vos randa tinkla… siemens sx1 rodo kad rysys yra, sms vos vos siuncia… susisneket imanoma tik su ausinem ir kai telefas prie lango ir tai tik imanoma… mieste visi aparatai normaliai veikia… tai ne aparate problema… buvau tele2 salone pasakiau problema bet jie nieko nesiima teiks eit i centrine bustine sneket del netikslios reklamos ne rusy juk gyvenu… ir ne man vienam ta problema o visam name… visi i lauka eina sneket… sakau netiki atvaziuok pabandyt
O kaip Omnitel ar Bitė veikia pas tave namuose? Tiesgiog yra tokios vietos vadinamos neryšio zonomis, kurias užstoja medžiai, elektros instaliacijos ir kt.
zinau apie tai. bet ne tame problema. Omnis idealiai veikia, Bite irgi idealiai. net kurnors vonioj susisneket imanoma o su t2 nors per langa lipk nieko
Nežinau, man visuose rūsiuose t2 traukia
mano rusy netrauks. pamirsk
Pas mane ir netraukia omnitelis,o antenos uz 100metru ant stogo!!!
Tai blogas telefono aparatas, gal koks varžtas vietoi antenos isuktas arba trugdžiai kokie nors
gal zinote kaip galima nemokai(koki koda reik irasyt ar pan.) gaut ataskaitas apie isiustas zinutes ar uz tai irgi reikia moketi.aciu uz info.
T2 neapmokestino ataskaitu, o jos nusistato telefono aparate
nereik moket, nebent pas omni, kai prieky rasai . ir tik tada teksta, bet cia ateina ataskaita tik tuomet kai tikrai sms pasiekia zmogu, o ne kai parodo kad nusiunte o is tikruju gal ir negavo, pas tele2 taip budavo
Dėmesio: Dar atpigo Mažylio tarifai ! Dabar skambutis i Mažylio tinklą bet kuriuo paros metu kainuoja tik 0,01 Lt. Akcija galioja Spalio mėnesį.
Boglin tavo naujiena pora savaiciu pavelavus
gaidyz tas pildyk pas mane kaime rysio niekada nebuvo ir tikriausiai nebus, nes ten ir omnis streikuoja, bite dar gerai veikia,beto tele2 abonentu gprs labai lievas letas ir ne visada veikia, o labas visada normaliai.Pats naudojuosi labas ir viskas gerai rysys visur yra ir litu visada yra
Ne viena karta. Tiesiog geriausia pildytis tada, kai nereikia mirtinai ir skubiai paskambint Tada ramiai pralauki 10min ar valanda (ar kartais kelias valandas), bet visada tvarkingai perveda reikalinga suma. O siaip tai as savo nuomone galiu pasakyt, kad kol kas ne vieno operatoriaus abonentas man neatstoja Pildyk’o. Gal kuris nors ir turi panasius tarifus, bet tada kiekviena menesi esi kaip shtykas priristas prie deadline’o susimoketi saskaita. O cia gali pildytis, kada nori ir kada reikia. Pildyk’o pakuote nusipirkau dar pacioj pradzioj (kai dar X-korta vadinosi) vien tam, kad naxaliavus SMS rasyciau , nors tuo metu naudojausi EXTRA. O po paskutiniu OMNITELIO siurprizu su tarifais apsisprendziau mest lauk EXTRA. Ir kam ten spirga GPRS’as ar kiti pribombasai, tai nafig tada tas telefonas? Man asmeniskai jis reikalingas kaip susisiekimo su kitais zmonem priemone. Vat. Tiek ir norejau pasakyt