Tele2 Pildyk ™ vartotojų klubas

tele2

uz kokio nominalo papildymus duoda tuos pakvietimus?

Perkant 10lt sąsk. papildymo kortelę degalinėse Lukoil ar ten Statoi yra duodamas nemokamas bilietas į fejerverkų šventę Šypsena

va, matei kaip yra… o as pirkau kaimo parduotuvej ir nedave jokio pakvietimo Cha cha

tiesa. kada, kur tas koncertas ir kelinta valanda? Šypsena

Žinau, kad Vilniui bus. Sakė susirinks užsieno meistrai lygtais Šypsena

Hi, Naudoju Pildyk jau ‘n’ metu… beveik nuo pat pradzios. Isbandziau ir Lenkijoj ir Vokietijoj, jau apie Baltijos salys net ir nesneku. Kazkada perejau is Extra, kuri dar beje seimoj liko. Kartu su visom imanomom akcijom ir 10 ct premijom, pigesniu paslaugu tikrai nera. Patikrinta. Del rysio galiu pasakyt, kad kadaise tikrai pataikydavau i nerysio zonas, netgi namuose nevisuomet pagaudavau rysi. Bet tikrai ne dabar. Tad jei kas turit problemu… laikas keisti aparatuka!!! O ne pilti s… ant svetimu galvu. T2 tikrai stengiasi ir dirba gerai, kadangi rezultatai akyvaizdus. Man patinka! Cha cha

na nezinau buwau lenkijoj ir wokietijoj neseniai neweike man tas pildykas arba ten t2 nera

Jo vokietijoje tau nebus t2 Cha cha

kur reik pirkt papildyma kad gautum bilieta i koncerta

nemoki telefomu naudotis arba telef jau paskutiniosios arteja Girtas

nu matai, omnitelio nera ir lenkijoj, bet naudotis mobiliu galima Cha cha kas nesupranta, tai tas dalykas vadinasi romingas

Šeip prieš kelias savaites buvau Latvijoje, irgi ryšio negaudė nes buvo nustatyti LT T2 nustatymai. Telefone susiradau LV nustatymus, aktyvavau, ir štai turėjau T2 Latvijoje Mirkt

Apie gprs pildykam nieko negirdeti?

nebeduoda…

girdeti, bet nieko naujo… Mirkt

Na ir kaip ten buvo su tais fejerverkų shou, draugas sakė nuvažiavo ir jo neileido su tais free bilietais Cha cha

o mes pro twora pralindom su draugais Cha cha

Nu va Cha cha

Mačiau katik reklama, kad Pildyk pakuotė kainuoja tik 4,99 Lt, skubėkit nusipirkti kas neturite Gerai