buna, pasiseka zmonems
nemokamas saskaitos patikrinimas (jei korteleje nedaugiau 20 lt) telefonu 89008963
nu blyn nesuprantu tad uzduosiu klausima kiek kainuoja tele2 pildyk vartotojams narsymas internete per gprs?aciu uz info
nera pildykams gprs. gali narsyti tik per csd. (1 min. - 20 ct)
Arba jei nuo 13 iki 16 val tai 1min - 11ct
bet man tele2 nurase saibas kai buvau intike per gprs
vejus cia snekad kad lievas pildyk risys ir panasiai. Taip buvo pries pora metu o ne dabar. Esu naudotojas pildyk taj visur ir rusiuos ir miske man yra risis netgi ten kur omnis ar bite netraukia. Vienintelis ir didziausias trukumas kad neturi ishplestos paslaugu sferos kaip turi kiti operatoriai!!! manau tai didziausias ju minusas o seip jei tik paskambinimui ir sms issiuntimui taj planas labai netgi neblogas.
kad dauguma jaunimo db turi pildyk… taj ir sms ir skambint yra pigiau tarpusavy… man Pildyk is da best
antra karta sakau kad PILDYK GPRS NETURI
Noriu sms po centą
tele2 pildyk yra viskas beveik gerai tik jiems dar rysi reikia siek tiek patobulint!!!
Tai ant švenčių turėtu padaryti
Gal kada ir bus
Gak kas zinot ar dar galioja kai perki uz 35lt papildyma duoda 10 lt kita menesi pokalbiam ar jau nebe nes as ir pasidariau is abonento pildytuvu
Paskambink i info ir suzinuosi
Turiu Pildyk naudojuosi lygtais nieko…
Atrodo jau nebėra, bet bandyk i informacija 117 paskambinti dėl viso pikto
Man siunčiant į OMNITEL SMS nevisada juos issiunčia, tipo bannden service. Kaip nusistatyti SMS siuntimą ne per ta patį centrą?
pazejau pirmoj zinutej ir radau netikslumu del sms kainu sms i t2 9 cnt, o i kitus 12 betods… man t2 visja jega
Man irgi Turiu Partner, o vakar dar Pildyk nusipirkau ir 2bilietus i fejerverkus nemokamai gavau