TEATRAS

Megstu bet jau labai senai buvau:/

man labai patinka teatras Šypsena seip jam teikiu pirmenybe Šypsena man patinka pradedant nuo mokykliniu iki profesionaliu spektakliu Cha cha ir stengiuosi paziureti visus spektaklius kokius tikrodo Cha cha ar tai mokykloje ar dramos teatruose Cha cha

Gyvenimas mano tai Angelas

pastarasias dvi savaites tik po teatrus ir laxtau Šypsena paskutinis kuriam buvau Nacionaliniam Operos ir Baleto Teatre ziurejau “Rusiska Hamleta” likau suzaveta rusu choreografijos…

keistuoliu - taip Laimingas

vakar buvau dramos teatre… ziurejau spektakli “Trys aukštos moterys” … man nepatiko Ne Nekaltas

Dar medžiaga apie Miestą:** Sulaužyta koja netrukdė vaidinti** Sekmadienį tradicinių gastrolių į Prancūziją išvyko Oskaro Koršunovo teatras (OKT). Keturiuose miestuose trupė suvaidins 7 “Įstabiosios ir graudžiosios Romeo ir Džuljetos istorijos” spektaklius.Romeo bičiulis Benvolijus visuose spektakliuose šlubčios, nes jį vaidinantis aktorius Saulius Mykolaitis yra susilaužęs koją.Lūžis ir gipsas jau dvi savaites kausto S.Mykolaičio judesius, bet scenoje jis apsieina be ramentų.Prieš savaitę įvyko jo režisuota Jevgenijaus Griškoveco “Miesto” premjera – pagrindinį vaidmenį S.Mykolaitis atliko sėdėdamas ant suolelio.O gipsas ant kojos atrodė kaip išraiškos priemonė, apibūdinanti kritinę keturiasdešimtmečio vyro būseną: tarsi žmogus nuolat gyventų autobusų stotelėje ir negalėtų iš jos ištrūkti.“Miesto” premjerą S.Mykolaitis vaidino du kartus vasario 20 dieną – 16 ir 19 val. Prieš savo premjeras, to paties sekmadienio 12 val., aktorius dar suvaidino Sinjorą Pomidorą Nacionalinio dramos teatro spektaklyje “Čipolinas”.Dirbdamas su tokiais atkakliais artistais, O.Koršunovas turi ir atitinkamų troškimų. Režisierius sakė neįsivaizduojąs savo teatro ateities be laboratorinio darbo ir į “Miestą” panašių spektaklių – kai žmogus turi idėją, o teatras rizikuoja, suteikdamas galimybę ją įgyvendinti.“Miesto” projektui OKT dvejus metus prašė paramos iš valstybės fondų. Negavo. Spektaklis pastatytas iš OKT vidinių rezervų." Mūzų malūnas P.S. Blemba, o aš buvau įsitikinęs, kad sugipsuota koja - scenografijos atributas Cha cha

Myliuteatras Myliu tai kazkas nerealaus… Niam niam

plem nebuvau teatre jau gal 10 metu