Vėl pinasi tiesa, su ginčytinais teiginiais.
Nepavykus darbui, spauda patriubija (už snobus neatsakau, be to, ir jų garbinimo limitai ne neriboti). Kodėl neberodomas pakankamai šviežias "Geismas"? O teigti, kad "Karalius Oidipas" buvo toks žiūroviškas kaip "Romeo…" irgi nieks nedrįstu. Na, prie puikios režisūros bei naujų idėjų, žmogus, prieš spektaklį neskaitęs Homero, sunkiai įsitraukia į veiksmą. Nors žiūrėti smagu.
O nuo pasikartojimų beveik neįmanoma pabėgti - bent jau stilių autoriaus beveik visada atpažinsime…
Na, jei kas du mėnesius suskaičiuosime vis po naują O.K. spektaklį, tai skubotumo taip pat rasime. Kažkaip tas "Romeo ir Džuljetoje" man nekrito į akis…
eisiu rytoj ziuret
Teko vakar apsilankyti Jaunimo teatro spektaklyje "Prisilietimas".
Likau sužavėta .
Muzika taip pat nuostabi…
As ir buvau. Buvau girdejus, kad atkociunas ne koks rezisierius, bet pakeiciau sia nuomone
Keistuoliu "Liudnojo vaizdo riteris" veza…
vaikai vaikai vanagai, pats geriausias teatras yra KEISTUOLIU TEATRAS!!! o spektaklis bremeno muzikantai ir liudnojo vaizdo riteris
Galiu pasiūlyti pradėtą rodyti LT spektaklį. Pagal mintį, stilistiką, finalines išvadas - tarsi jaunesnis JONAS VAITKUS, t.y., kada turėjo "gerą formą", būtų pastatęs BERTOLTĄ BRECHTĄ.
Iš tikro, tai teks eiti šį pastatymą žiūrėti ne į įprastą salę, bet - į KINO. Nenustebkite - garsus danų kino režisierius, maištautojas, LARS von TRIER, besigilinantis visuose savo filmuose į homo sapiens psichologiją, sukūrė neregėtai artimą TEATRO SPEKTAKLIUI filmą DOGVILIS. Teatrališkų filmų žinome daug, bet tiek susiliejusį su teatru, nesurasite. Visai nejuokauju…
Plačiau: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/223084.462-=(1175391044
Aš irgi visom keturiom už Kauno pantomimos teatrą
Rekomenduočiau "Siena" arba "Emocijų kokteilis"
Nežinau kodėl, bet į Keistuolių spektaklius manęs visai netraukia…nu gal reiks kada į kokį dėl įdomumo nueit…
Siaip labai esu nusivylusi kaikuriais zymiais režisieriais…gaila.
Ar kas žiūrėjot "Gagarino gatvė"?
Kaip tik buvau tame Dogvilyje… Dabar sutinku, kad tai šokiruojantis režisierius. Tikrai trenktas filmas. Bent jau man tai tikrai nepatiko. Na, nebent pats pats galas Beje, galbūt aš tokiems filmams dar nesubrendau Bet tada ir kita pusė salės tokia pati nesubrendusi kaip ir aš
Nenoreciau buti ciniska, bet manau, kad tikrai esate nesubrendusi dar siam filmui. Tai vienas is stipriausias filmu, ne vien tik rezisurine prasme, bet ir originaliomis "dekoracijomis", puikia N.K. vaidyba ir t.t…
Beje tame seanse kai as buvau, zmones po sio filmo dar kelias minutes
1 val. nakties, pribloksti sedejo saleje.
siap labai megstu lankytis teatre… bet jau senokai buvau… reiktu kada vel apsilankyti… o labiausiai patiko Keistuoliu teatre rodyti “Paskutiniai Bremeno muzikantai” ir “Taisykle Nr.1 arba sapnuoti Vilniu draudziama”…
labai megstu! geriausi - korsunovo spektakliai, ypac “Meistras ir Margarita” eiciau dar ir dar… paskutini karta lankiausi “Saltame vaike”
Labai megstu Esu macius nemazai spektakliu…Labiausiai patinka G.Varno ir O.Korsunovo rezisuoti spektakliai
dramos teatre labai daznai bunu… aisku daugiau uzkulsiuose negu saleje…
Dange rašė: Ar megstate lankytis teatruose??? Jei taip, tai kokie spektakliai jusu megstamiausi?
o operos ir baleto teatras, tai irgi teatras, buvau raudonoji zizel, tai l.patiko
Nerealiai megstu eiti i teatra )))) pats paciausias man yra Gintaras Varnas ir jo ilgam isliekantys sirdyje spektakliai ))))))))))))))))
Kažkada lankydavau absoliučiai visas premjeras Vilniuje. Dabar tik kai kurias. Labiausiai patinka senieji Koršunovo spektakliai (Senė 2, Byla ok, kurių neberodo; Ugnies veidas; Parazitai). Iš Jaunimo teatro - be abejo, I. Jonyno spektakliai. Labai savitą stilių turi Senamiesčio teatras, kuris vis kokią premjerą pastato, o po to ji pamirštama. Na dar jie turi galybes gatvių akcijų O kai norisi tiesiog gerai praleisti laiką ir pailsėti - Keistuolių teatro spektakliai suaugusiesiems.
negaliu pakesti vaidinimu ir operu, bet dievinu baleta.