Takas id3 - visa diena gretias internetas 45lt - ar imti?

Takas id3 - visa diena gretias internetas 45lt - ar imti?

Zinau, panasios temos jau buvo, bet nebuvo tokios kuri pranestu, jog uz papildoma 19 lt mokesti, Takas id3 iulo greita interneta visa diena… Apacioje paziurekit: Papildoma galimybė neribotai naudotis internetu darbo dienomis nuo 8 val. iki 17 val.: Aktyvavimo mokestis 19,99 Lt Mėnesio mokestis 19 Lt Priėmimo/siuntimo sparta, kbit/s (nuo 8.00 iki 17.00 darbo dienomis) 64/64 ___________________________________________ Taigi pasiulymas atrodo neblogas, bet ar Takas ID3 - geras internetas? Kokie + ir - ? Koks greitis is tako ftp, ir koks is kitu ftp? Ar tikrai vakarais [nuo 17h] greitis buna apie 256kb/s, o diena 64 kb/s? Taigi ar verta man imti si interneta? Aciu uz atsakymus :]

aga as irgi apie sita neseniai suzinojau as naudojausi takas id3 manau nepagalieicua 19lt kad netas visa diena butu Nekaltas gal yra kokiu papyldomu salygu!?

Jie nuplėšė nuo tavęs 200Lt įvedimo mokęstį. Dabar, kai jau turi ID3, tai jau apsimoka. Dieną gali naršyti megabaitinėj apaskaitoj ir skaičiuok, ar viršiji 19 Lt per mėnesį. Beveik rinkčiausi šį (megabaitinį dieną) modelį, jei nebijočiau nesąmoningų sąskaitų, kurias gavau dvi per periodą. Pavyko pasiteisinti, nes turėjau ID1 ir limito neviršijau.

takas id2 imk. dabar duoda 6GB uz 39 litus tai sociai tiek menesiui.pas man namuose toks idiegtas per akis tu 6gb narsymui dar ir parsisiunti ka nori…

apie kokia cia megabaitine apskaita pasakas seki?? nera JOKIU APRIBOJIMU!! bet man idomiau butu, ar greitis tikrai geras ?

aik aik, ka cia dbr sneki. 6 lt [45-39] - lb daug?? o man 6gb ne savaitei neuztektu… atsisiunti pora geru geimu ir viskas =\ o kur dar filmai ir pan?..

Šneku, kad su ID3 gali ir dieną siųstis MB, naršyti, o mokėsi už parsiųstus megabaitus. Bet jau matau, kad nori daug siųstis, tai mano pasiūlymas netinka. O greitis bus toks, kaip takas rašo, čia viena vieta kur jis retai apsigauna.

aisku… tj jei greitis ok, o ir kaina lb gera, tai manau neprashausiu paimdamas?

hmmm greitis 64/64 kbit/s, tas yra 8 kB/s…ne fontanai tox ciongas Cha cha

eeee, o tai kbit/s nera lygu kb/s ??

juk tas pats, ka cia swaigsti. jei butu kbps tai tada, jo o kai kbit/s tai tas pats kas kb/s!!!

raide “p” ir reishkia ta “/” Juokiasiot matematikai Cha cha

Kaip suprantu jungiaisi tako interneta,tai kas toj deze,kuria reikia nusipirkt uz 180lt. ?

nustok floodint Kanda Kanda

nezinau - nekalbek blyn, nervina tokie “visaziniai” =\ kai kbps tai reik dalint is 10 mazdaug, kad gautum kb/s =\

is 10 mazdaug???ja ja tu teisus Cha cha Cha chamano PASENUSIOMIS informatikos ziniomis 1 Baitas=8 bitai aka 1 B = 8 bit. o jei jau tu tox visazinis, tai imk ta plana be lysnu klausimu. Telekomas labdara tau darys Juokiasi tai naxren tada tie iD1 ir iD2? P.S.Zeme - kosmosui, zeme - kosmosui, ar yra rysis? Juokiasi

jo tuos jusu Kbps reik dalint is 8 kad gaut KBps, nes visose normaliose programose tik taip ir skaciuojama informacija. Zinios tikrai nepasenusios jei raso kad 64Kbps, tai is tikruju tai butu 8 KBps, t.y. 1 MB sius 2:08 minutes… nu tikusi dabar aisku cia visiem profam kuriem Kbps=KBps

ne kBps o kB/s tureciau pasakyt ;]] o kbit/s = kB/s, ir ne kitaip , kaip kazkas sake

kbit/s= kilobItai per sekunde kbps- kiloItai per sekunde kb/s ar kBps kilobaitai per sekuden 1 baitas = 8 bitai visas internetas matuojamas bitais!! tad siuntimo greiti reikia dalinti is 8!!!