Taize fanatikai

hm. valyti tualetus ir dusus, dalinti maista, dirbti virtuveje gaminant, plauti indus, rinkti siuksles, dziuginti vaikus zaidimais visokiais Olindoj, buti barmenais Oyake ir pardavejais Bazaar’e, silence’ai, tvarkyti knygeles baznycioj, tvarkyti kambarius ir palapines, padeti seserims El Abiodh, etc. etc. begalybe. Mirkt ir taisykle - visur nezmoniskai smagu Cha cha

as tai jau pradedu ieskot, kas sostinej organizuos voyagus liepos-rugpjucio men. Nekaltas
Taize, as jau beveik pakeliui!!!Cha cha

nu as vaziuoju rugpjucio menesi,bet kelione is kauno…oj dar ir i kauna reix nusigautBaisu

o ten paskiria kur konkreciai dirbt turi ane???

as ir labai labai labai noriu… !!! Tūsas tik niekaip nerandu, kaip ten nusigaut is vilniaus Nežinau jauciu reiks per kauna bandyt… Nekaltas

na buna buna zinok ir is vilniausŠypsenamano drauge buvo susizinot,paklausiu jos,ir parasysiuMirkt

Kiekviena penktadieni Vilniuj Sv. Dvasios baznycioj(Domininkonu g.) 17:30 renkasi jaunimas i Taize pamaldas, ten ir vyksta pasiruosimas piligriminei kelionei i Taize. Taip, kad nepatingek ir apsilamkykŠypsena

Kiekviena penktadieni Vilniuj Sv. Dvasios baznycioj(Domininkonu g.) 17:30 renkasi jaunimas i Taize pamaldas, ten ir vyksta pasiruosimas piligriminei kelionei i Taize. Taip, kad nepatingek ir apsilamkykŠypsena

[/quote]

zinau buvau,bet ten gi jauciu viskas lenkiskai ane?Nežinau

1. darba pasirenki pats.
  2. manyciau, ten ne lenkiskai… ane, Serendipity? Šypsena
    jau tuoj vasara… Šypsena

zinau buvau,bet ten gi jauciu viskas lenkiskai ane?Nežinau

Na ne, ten pamaldos vyksta trim kalbom: lenkiskai, rusiskai ir lietuviskai, tai cia skaitiniai skaitomi ir maldavimai. Na, o giesmes tai visom pasaulio kalbom giedamosŠypsena
Taip, kad nesibaimink del kalbos barjeroŠypsena

[/quote]

Sveiki!Labas

Labai noriu i Taize, bet deja sv. Dvasios baznycioj nebera vietu, ten tik pilnamecius uzrase, i kitus net neziurejo. Tad kaip dar galima patekti i Taize? Per kokias kitas baznycias (nebutinai vilniuj, bet gal kur netoli)? O galbut yra galimybe dar kaip kitaip ten patekti nelabai brangiai?

Dekui uz info! Gėlė

Gal galit daugiau papasakoti apie stovykla Taize vasara? kaip ten gyvenimo salygos ir pan.? ir KODEL apsimoka ten vaziuoti? busiu labai dekinga ;D

http://www.taize.fr

arba gali kreiptis i centriuka - pasiruosimo piligrimystei centra, laisves 101a, kaunas [antradieni, treciadieni, ketvirtadieni 17-19val], telefonai ten tam puslapy yra surasyti.

gyvenimo salygos paprastos, bet labai uztanka. maistas [bent jau man] labai labai patinka. ten verta nuvaziuoti vien del to jausmo grizus - “noriu atgal, siaubas, cia visi nesisypso, nera tokiu pamaldu, niekas naktim nedainuoja ir nera sokolado pusryciams ir vynuogynu nera, ir… ir…” vienzo, jau vien del to. Šypsena) ir del to jausmo griztant ten - tie patys keliukai, pazistami posukiai, laukianti priemimo grupe, kambario ir maisto bilietuku laukimas…
uf.

Cha cha

nius aciu uz info, jauciu ten siemet vaziuosiu Šypsena

sekmiausŠypsena
bus gerai Mirkt

as irgi labai noreciau vaziuoti ir tektu ko gero per kauna. kazin dar butu idoma ? ar galeciau gauti kokias nors ju koordinates ?

http://www.taize.fr viskas yra Mirkt

man siemet neiseisNustebęsniu bet drauge vaziuos,jei jai patix bandysiu kitamet vaziuotMirkt

Tik dbr supratow, kajp pasiilgow tz… ToOOokiaaa nostalgija apeme, kad Žliumbia Žliumbia Žliumbia
Kejsta… Kaj kiti shokinedawo, kajp ten gera ir wisokiajs susizhawejimo shooxniajs bej gestajs taj parodydawo, man boodawo kazhkajp bewejk nusispjaut. Bet dbr tajp pasiilgow whysko tenajs!!! Whysko Whysko!!! Net bumbanchiu silencu ir morku koshes! Gal todel, kad newarow shejs metajs?Liūdnas F.uck, kajp noriu back back back padareet. Weeeee Žliumbia Kookt kookt

Emerald gali tamsta taizietiskai apkabinti ir nusisypsoti Cha cha

Padejo? Cha cha