hm. valyti tualetus ir dusus, dalinti maista, dirbti virtuveje gaminant, plauti indus, rinkti siuksles, dziuginti vaikus zaidimais visokiais Olindoj, buti barmenais Oyake ir pardavejais Bazaar’e, silence’ai, tvarkyti knygeles baznycioj, tvarkyti kambarius ir palapines, padeti seserims El Abiodh, etc. etc. begalybe. ir taisykle - visur nezmoniskai smagu
Kiekviena penktadieni Vilniuj Sv. Dvasios baznycioj(Domininkonu g.) 17:30 renkasi jaunimas i Taize pamaldas, ten ir vyksta pasiruosimas piligriminei kelionei i Taize. Taip, kad nepatingek ir apsilamkyk
Kiekviena penktadieni Vilniuj Sv. Dvasios baznycioj(Domininkonu g.) 17:30 renkasi jaunimas i Taize pamaldas, ten ir vyksta pasiruosimas piligriminei kelionei i Taize. Taip, kad nepatingek ir apsilamkyk
[/quote]
zinau buvau,bet ten gi jauciu viskas lenkiskai ane?
zinau buvau,bet ten gi jauciu viskas lenkiskai ane?
Na ne, ten pamaldos vyksta trim kalbom: lenkiskai, rusiskai ir lietuviskai, tai cia skaitiniai skaitomi ir maldavimai. Na, o giesmes tai visom pasaulio kalbom giedamos
Taip, kad nesibaimink del kalbos barjero
Labai noriu i Taize, bet deja sv. Dvasios baznycioj nebera vietu, ten tik pilnamecius uzrase, i kitus net neziurejo. Tad kaip dar galima patekti i Taize? Per kokias kitas baznycias (nebutinai vilniuj, bet gal kur netoli)? O galbut yra galimybe dar kaip kitaip ten patekti nelabai brangiai?
arba gali kreiptis i centriuka - pasiruosimo piligrimystei centra, laisves 101a, kaunas [antradieni, treciadieni, ketvirtadieni 17-19val], telefonai ten tam puslapy yra surasyti.
gyvenimo salygos paprastos, bet labai uztanka. maistas [bent jau man] labai labai patinka. ten verta nuvaziuoti vien del to jausmo grizus - “noriu atgal, siaubas, cia visi nesisypso, nera tokiu pamaldu, niekas naktim nedainuoja ir nera sokolado pusryciams ir vynuogynu nera, ir… ir…” vienzo, jau vien del to. ) ir del to jausmo griztant ten - tie patys keliukai, pazistami posukiai, laukianti priemimo grupe, kambario ir maisto bilietuku laukimas…
uf.
Tik dbr supratow, kajp pasiilgow tz… ToOOokiaaa nostalgija apeme, kad
Kejsta… Kaj kiti shokinedawo, kajp ten gera ir wisokiajs susizhawejimo shooxniajs bej gestajs taj parodydawo, man boodawo kazhkajp bewejk nusispjaut. Bet dbr tajp pasiilgow whysko tenajs!!! Whysko Whysko!!! Net bumbanchiu silencu ir morku koshes! Gal todel, kad newarow shejs metajs? F.uck, kajp noriu back back back padareet. Weeeee Kookt kookt