Taize fanatikai

Manau, kad papasakos… As pati nezinau, ar vaziuosiu… neapsisprendziu niekaip vis dar. Mirkt
O Paryziuj ziauriai daug lietuviu buvo. Laimingas

O siaip kazin kada graziausias ,eta vaziuoti i Taize? Didzioji savaite turi zinoma savu privalumu Taip bet tarkim pavasari irgi nieko turetu berods buti Mirkt O ziema… Turbut yra ten vaziuojanciu ir tuomet? Nekaltas O gal ne?

Kiekvienam kitaip… šiaip į Taize važiuoja visus metus, išskyrus laiką prieš Kalėdas ir po… dabar tiksliai nežinau, bet ten kelių savaičių tarpas, per kurias ruošiamasi žiemos susitikimams. Kada tik nori… Mirkt Man regis, ten nuo metų laiko nepriklauso… o gal… aš buvau rudenį ir buvo puiku.

Laimingas

vat o man tik idomu, kiek beuzsuku i ta mergaiciu kanaliuka taip ten sedi kazkokie paniure zmogeliai kurie net nesneka kalbinami… Nekaltas Hmm…

O siaip as planuoju kita rudeni jei iseis I Taize nuvaziuoti, ne bet kuriuo metu tik ne per ta didziaja savaite Mirkt

Kai aš būnu, gi tik kalbink… Mirkt) pašūkauk labiau, jei ką… Cha cha O jei rimtai, tai iš tikro gali būt merginos užsiėmusios… žodžiu, pamėgint visada galima, o mes tikrai nesam ten paniurusios! Cha cha

Dėl rudens - pirmyn. Aš vat važiuoju pavasarį. Kai grįšiu, papasakosiu, kas ir kaip Cha cha Mirkt Nors manau, kad ten bet kokiu metu bet kokiu oru labai gera. vat.

o i taize susitikima nieks nevaziuoja?????????

lauksim ispudziu Labas kazin, ar ten kas bus pasikeite, bet vis tiek mielai pasiklausysim Laimingas as tai vasara planuoju dumti, jei viskas ok bus - man kazkaip prie +35 ten smagiausia, nors kitu metu laiku net ir nebuvau JuokiasiCha cha

sweikiLabas
ech perskaiciau jusu ispudzius,ir net uzpavydejau baltu pavyduMirktgreiciausia sia vasara vaziuosiuMyliubet tiksliai dar nezinau kaip cia iseis…

Linkiu nuvaziuot…

Emerald visdar megina prisitaikyt prie visuomenes… potaizine adaptacija, galbut kada mokslininkai istirs si fenomenaŠypsena
zinokit, vasarai labai smagi programa… diskusiju temos labai idomios [as buvau laisko is taize, labai labai Šypsena] ir siaip… bus gerai Mirkt labai gerai…

avytes tebera, karves irgi, oyako lemputes visos dega, sidras super, ikonos neisbluko, broliai jokiu budu nesuruge, barakai savo vietoj… tvenkinukai irgi neisdziuvo… Cha cha
TūsasTūsasTūsas

meijlios irgi daug Širdis Cha cha

maijlia tu maijlia Juokiasi

niu o ka darysi Cha cha ŠirdisŠirdisŠirdisNekaltasFlirtasMyliu
taigi ten visada sitaip. niu. Laimingas

turbut tai ir kuria ta nuostabia atmosfera ten. beje, pamirsai papasakot kaip ten per Velyka sbuvo Mirkt

Ir va, kaip supratau vaziuosi ziema i Lisabona. As irgi zadu, tik noriu vaziuoti su Kaunu arba vIlniumi ne Klaipeda nes sicia tai boooo Blogai Kaip tu zadi?

o sia vasara kas nors vaziuosit??Laimingas

hei, man ir labai sunku pripasti prie to ritmo, kuriuo visi normalus zmones gyvenaŠypsena
Vis dar skraidzioju padebesiais ir niekaip nenoriu leistis ant zemes. Toks jausmas, kaip isimylejusiŠypsena
Bet atrodo nerealu, turi taip toli nuvaziuot, kad vel ismoktum dziaugtis gyvenimu. Man tai patinka. Geriausia buna aplinkiniu reakcija, kai pasakai, kad vienuolyne buvauLaimingas
as jau ilgiuosi TaizeŠypsena

O, Serendipity… Laimingas pasiilgau jau vel visu… aha, as irgi jauciuosi kaip isimylejusi - vis uzsigalvoju kazka… Cha cha

vasara nezinau, ar vaziuosiu. gal… o del lisabonos irgi nezinau. kad labai jau toli… ir brangu.

Iki Hamburgo kainavo apie 400 tai iki Lisabonos turetu apie 700… Kita vertus reikia labai gerai issinagrineti, nes gali buti, kad skrendant paciam vienam lektuvu gali kainuoti dar maziau… Juk visgi ziema, kai skrydziu kainos nebuna tokios dideles. O autobus irgi visai smagu - per visa Europa pervaziuoti… Girtas Uch… As tai vaziuosiu i LIsabona, o vasara … Vasara man tiesiog neiseis… Nežinau

hmm…pasiskaitinejau jusu visu atsiliepimus apie Taize ir matau kad esate susizaveje (ne, per silpnai pasakyta - isimyleje!) ta vieta. Tarsi sektantai kokie Cha cha
Gavau ir as toki pasiulymuka vaziuot i Taize - kaina prieinama, pagalvojau kodel gi ne. Suprantu, kad pati Taize vieta fantastiska, bet noriu ir aplink pamatyti.Dar nesu buvus Vakaru europoj, tai dar bus matyt, nors apsispresti reikia jau ant dienu… Neklausiu ar verta vaziuot, nes atsakyma jau zinau perskaicius jusu pasisakymus - TAIP. (ar ne? Mirkt)
Lūpos

Beje gal kas važiuos nuo šm. 08.05 į Taize?

vaziuoti tikrai verta, tik noreciau perduoti broliu zinute - minti visiems atvaziuojantiems: i Taize vaziuoji ne turistauti, o bendrauti su zmonemis, tad turizmu galima uzsiimneti pakeliui i Taize ir vaziuojant namo, o ten tikrai tikrai daug verciau pasilikti ir dalyvauti programoje - diskusijose, darbe ir panasiai. Patikek, butent tokiu budu susirandami mieliausi draugai ir ypatingiausi zmones. bent jau is mano patirties. Nezinau, kam galetu nepatikt programa… nebent patektum i nekokia grupe, bet ja visada galima pakeisti, pasitarus su grupeles vadovu. smagesnio darbo nei taize gyvenime nesu dirbus (va pastaraji kart dirbdavau baznycioj ir prie baznycios “sailence”, tai zavus vaikinai nesdavo karstos kavos… Šypsena)

Mirkt

o koks ten mazdaug darbas buna???