realiai tuo metu mazai ir gaudanciu Dabar, kai daugumas ant seliavu persimete tai ir rezultatai gal bus kitokie, nei ankstesniais metais.
tai sudalyvauk ir zinosi, kad tuo metu realiai nichuja nekimba
Nu nebuves. Tik skaites ir rezus mates
wialnias ra:
PMS ra:
Tamtamas ra:
Vakar Baluoše per visą dieną 34 seliavos. Dvi tik geros papuolėTokiu tempu cempionu gali tapt sestadieni 34 seliavos pagal reglamenta, daug tasku gaunas
matosi, kad nebuves ne karto meete
PMS ra:
Tamtamas ra:
Vakar Baluoše per visą dieną 34 seliavos. Dvi tik geros papuolėTokiu tempu cempionu gali tapt sestadieni 34 seliavos pagal reglamenta, daug tasku gaunas
matosi, kad nebuves ne karto meete
Tamtamas ra:
Vakar Baluoše per visą dieną 34 seliavos. Dvi tik geros papuolė
Tokiu tempu cempionu gali tapt sestadieni 34 seliavos pagal reglamenta, daug tasku gaunas
Arce123 ra:
Siand nuo 9 iki 14 val . Mano 34 draugo 31 labai daug silpnu kliovu ir nepasikirto
Kaip kalibras
Siand nuo 9 iki 14 val . Mano 34 draugo 31 labai daug silpnu kliovu ir nepasikirto
Vakar Baluoše per visą dieną 34 seliavos. Dvi tik geros papuolė
cainikas ra:
Vakar Žalieji: liaudies daug (žvejų ir poilsiautojų), seliavų mažai. Aš nuo 8 iki 15 val. 3 vnt, kaimynas mačiau 5, palapinėje sėdėjusi porelė sakė paėmė 7vnt. Dauguma rybokų vyniojosi jau 11val. Dauguma į namus sugrįžo su 0
Per 7 val 3 vnt zostkai visiskai…
Vakar Žalieji: liaudies daug (žvejų ir poilsiautojų), seliavų mažai. Aš nuo 8 iki 15 val. 3 vnt, kaimynas mačiau 5, palapinėje sėdėjusi porelė sakė paėmė 7vnt. Dauguma rybokų vyniojosi jau 11val. Dauguma į namus sugrįžo su 0
[quote]
Scorpas ra:
PMS ra:
Scorpas ra:
wialnias ra:
jO kiek vnt?
8
Visai kazka …
[quote]
PMS ra:
Scorpas ra:
wialnias ra:
jO kiek vnt?
8
Scorpas ra:
wialnias ra:
jau ir uzpernai buvo kryzius ant joPanašu ir su Moniu, šiandien kibo labai sunkiai ir smulki.
O kiek vnt?
wialnias ra:
jau ir uzpernai buvo kryzius ant jo
Panašu ir su Moniu, šiandien kibo labai sunkiai ir smulki.
Atsiprašau, nepakirsti
Šiand,zaliukuose tik 18,bet tik 2 apie 80 gr.Diena echolotas piešė stambios žuvies kontūrus,tai seliava arba dingdavo,arba labai issisklaidydavo.Pagal kalbas buvo kas ir daugiau sugebėjo,bet mano kolega tik 2.Tiesa Kibimai atsargūs,daug nepamiršti.
Nu Varniejui ate ne ne ate . Bet pakliuvo 24 cm keleta . Kas moka gaudyt ir didesniu
jau ir uzpernai buvo kryzius ant jo
Atia VArniejui, galima jau nevažiuoti…