Sykai ir seliavos

Čia jau tik Velniūkštis tau gal padėsužButelis jis visu seliaviniu balu specasLabas

LabvakarLabas Sitos zuvies zvejiboi esu naujokas,todel noreciau suzinot ,kur arciausia Birzu kokia seleva butu galima pagaut???Kietas

va cia realiauTaipGerai po tu supistu legaliu brakonieriu dar ir tai neblogas kalibras likes

Nusipezejau,25-30gr.

Nu reiks kita savaite nulekt pabandyt i akmena

tai cia aisku, kad is akies primete, nes kur tam ezere tokio kalibro seliavom but, kai kasmet nupisa ta ezera tinklaisJuokiasi

Kaip janas ir sake gaudem akmenoj 2019m . Kibo gerai .bet tokiu nuo 25 iki 30 cm nei vienos nebuvo .

su tokiu kalibru tai akmenu butu nusikta ne tik duobese, bet ir sekliuose, kai tokia psihoze uzejusJuokiasi panasiau, kad matavimas vyko panasiai, kaip vienam ezere sverimas, pasvere kazkokiais ciaukiaumiau vienetais ir rekia kad 300gr seliava pagavo, nors ji realiai 120gr maksJuokiasi

Tai cia monstriskos
100 - 150g cioto p yzdis

Tai cia monstriskos

2020m.gaudziau,kibo neblogai,bet visos 25-30 cm.

Bandem gal 2019 kelis kartus. Visai smagiai gaudesi. pernai mums karantinas neleido, siemet nebandziau.

pagauna

Sveiki, ar Akmenos ež. Trakų raj. pagaunama seliavų? girdėjau jų ten yra. Bet ar kas bandė pagauti?
Ačiū.

Nu jo vandens daug po kojom dar sildytuvas buvo ijungtas . Nu po ketvirtd nakties visur manau susals vanduo po sniegu

Vandens vėl iki keliu po sniegu?

Siand. Tryse .mano 61 . 67 . 57 plius eseriukas is 30 metru . Labai daug atsipurte

Mes su mano autobusu vaziavom, ne su mersu si karta, tai i miska prie ezero net nebandem lyst, liktu mano busas ten vasaros laukt JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Respekt. Ir mes paskui jus . Volvo tai vėl iklimpo Laimingas

Siandien visai smagiai Traku raj. 62 ir 42 vnt. Nusiemem 16 val., dar kibo, bet man i darba reikejo. Zmoniu nedaug, daug sniego ir vandens ant ledo, tai palapinej tikras baseinas buvo Cha cha