Čia jau tik tau gal padėsuž jis visu seliaviniu balu specas
Labvakar Sitos zuvies zvejiboi esu naujokas,todel noreciau suzinot ,kur arciausia Birzu kokia seleva butu galima pagaut
va cia realiau po tu supistu legaliu brakonieriu dar ir tai neblogas kalibras likes
Nusipezejau,25-30gr.
Nu reiks kita savaite nulekt pabandyt i akmena
tai cia aisku, kad is akies primete, nes kur tam ezere tokio kalibro seliavom but, kai kasmet nupisa ta ezera tinklais
Kaip janas ir sake gaudem akmenoj 2019m . Kibo gerai .bet tokiu nuo 25 iki 30 cm nei vienos nebuvo .
su tokiu kalibru tai akmenu butu nusikta ne tik duobese, bet ir sekliuose, kai tokia psihoze uzejus panasiau, kad matavimas vyko panasiai, kaip vienam ezere sverimas, pasvere kazkokiais ciaukiaumiau vienetais ir rekia kad 300gr seliava pagavo, nors ji realiai 120gr maks
Pencininkass ra:
2020m.gaudziau,kibo neblogai,bet visos 25-30 cm.
Tai cia monstriskos
100 - 150g cioto p yzdis
Pencininkass ra:
Tai cia monstriskos
iSlash ra:
Sveiki, ar Akmenos ež. Trakų raj. pagaunama seliavų? girdėjau jų ten yra. Bet ar kas bandė pagauti?
Ačiū.
Bandem gal 2019 kelis kartus. Visai smagiai gaudesi. pernai mums karantinas neleido, siemet nebandziau.
pagauna
Sveiki, ar Akmenos ež. Trakų raj. pagaunama seliavų? girdėjau jų ten yra. Bet ar kas bandė pagauti?
Ačiū.
Nu jo vandens daug po kojom dar sildytuvas buvo ijungtas . Nu po ketvirtd nakties visur manau susals vanduo po sniegu
Arce123 ra:
Siand. Tryse .mano 61 . 67 . 57 plius eseriukas is 30 metru . Labai daug atsipurte
Vandens vėl iki keliu po sniegu?
Siand. Tryse .mano 61 . 67 . 57 plius eseriukas is 30 metru . Labai daug atsipurte
talabas ra:
Janaslt ra:
Siandien visai smagiai Traku raj. 62 ir 42 vnt. Nusiemem 16 val., dar kibo, bet man i darba reikejo. Zmoniu nedaug, daug sniego ir vandens ant ledo, tai palapinej tikras baseinas buvoRespekt. Ir mes paskui jus . Volvo tai vėl iklimpo
Mes su mano autobusu vaziavom, ne su mersu si karta, tai i miska prie ezero net nebandem lyst, liktu mano busas ten vasaros laukt
Janaslt ra:
Siandien visai smagiai Traku raj. 62 ir 42 vnt. Nusiemem 16 val., dar kibo, bet man i darba reikejo. Zmoniu nedaug, daug sniego ir vandens ant ledo, tai palapinej tikras baseinas buvo
Respekt. Ir mes paskui jus . Volvo tai vėl iklimpo
Siandien visai smagiai Traku raj. 62 ir 42 vnt. Nusiemem 16 val., dar kibo, bet man i darba reikejo. Zmoniu nedaug, daug sniego ir vandens ant ledo, tai palapinej tikras baseinas buvo