Kokio dydžio seliavos tame ežere .
Varniejus .palapiniu buvo 37 plius daug zveju be palapiniu
Čia kokioj baloj?
O kalibras koks?
Mes siand . Tryse mano 17 . Draugo 32 ir kito 14 . Labai daug atsipurte
Laba vakara.gal kas pasakys kur antalieptes mariose stintaujat.
Man 11 tai jau būtų daug
Gerasdviratis ra:
Pas mane zuvies rode daug- kibimas vos pastebimas. 11 val nusiemiau. Sako penktadieni labai gerai buvo.
Vakar Monis irgi nebuvo dosnus , žvejų buvo pakankamai, bet kibimų mažokai. Per tris val. vos sukrapščiau 11 vnt., nekas….
Pas mane zuvies rode daug- kibimas vos pastebimas. 11 val nusiemiau. Sako penktadieni labai gerai buvo.
Neabejingas ra:
linas77 ra:
Neabejingas ra:
Arce123 ra:
Gal kas buvot siom dienom an Monio, kaip kliovas . Ryt bandysim ir mes .vakare parasysiu kaip sekesiSekmadienį buvom patikrinti naujos salevinės balos , gryžinėjom pro Monį tai žvejų matės daug bet rezultatų nežinau .
Ar pavyko razvedke
Pavyko , duobės nenugrežiotos , salevos echolotas praktiškai nerodė , per 3 valandas dviese pagavom 1 saleva
Nekas
linas77 ra:
Neabejingas ra:
Arce123 ra:
Gal kas buvot siom dienom an Monio, kaip kliovas . Ryt bandysim ir mes .vakare parasysiu kaip sekesiSekmadienį buvom patikrinti naujos salevinės balos , gryžinėjom pro Monį tai žvejų matės daug bet rezultatų nežinau .
Ar pavyko razvedke
Pavyko , duobės nenugrežiotos , salevos echolotas praktiškai nerodė , per 3 valandas dviese pagavom 1 saleva
pilnatis
Siand monis visai prastai .kiek maciau iki 20 kaip kas sugraibe . Nenori kibt
sadyvra ra:
na Monis tuoj bus nustekentas iki 0
sestad nieks negaude , sekmad jau kibo, bet palapiniu
Virš 30 vienu metu buvo, ant Vernėjau dar du kart tiek.
Neabejingas ra:
Arce123 ra:
Ar pavyko razvedke
na Monis tuoj bus nustekentas iki 0
sestad nieks negaude , sekmad jau kibo, bet palapiniu
Arce123 ra:
Gal kas buvot siom dienom an Monio, kaip kliovas . Ryt bandysim ir mes .vakare parasysiu kaip sekesi
Sekmadienį buvom patikrinti naujos salevinės balos , gryžinėjom pro Monį tai žvejų matės daug bet rezultatų nežinau .
Arce123 ra:
Gal kas buvot siom dienom an Monio, kaip kliovas . Ryt bandysim ir mes .vakare parasysiu kaip sekesi
Buvau sekmadienį, buvau įkėlęs foto. Kibimas labai silpnas, pagrinde nuo 10 iki 12 val., pagavau 20 št., kiti tuo metu aplinkui turėjo puse tiek.
bent nusipirkus namie apziuret,o ne rybalkej tik atsidaryt pirma KARTA.