super macro(k750@w800i)
labai mazai mazinta rezoliucija,todel nedesiu orginalo.fotkinta su k750i i k750i irasitas w800i softas
PS.siulau isisaugot kompe ir ziuret per full schren,man taip geriausiai atrodo
bijojai kad ygels?
ne
tik niekaip nesuprantu kodel taip skiresi uzimta vieta nuo orginalo ir nuo paintu sumazinto(tempti,kreipti 99%) orginalas 385kb o cia kaskokia nesamone orginalas forum.mobiles.lt/index.php?action=dlattach;topic=4711.0;at tach= 1126;image
Taj, kad tik bites subine tesufokusawai siaip taj gera foto
cha,cha noreciau pacio pamatik geresnes kokibes foto su siuo telefonu,nes pagal mane tai cia viskas ka gali k750@w800i
jo ir nokios nu i k ciortu,nepavarys niekaip taip
Uz tat nokios specializuojasi kitoje srityje. Symbian ir filmavime.
nitrodozer, durneli tu Telefonas skirta pokalbiui palaikyti per atstuma, o ne bites makro rezimu fotkint Kiek biciu pva pats nufotkini per metus? 1 ar 2? o gal isvis ne vienos?
klisti telefonas viskam skirtas,o jai tau tik pokalbiam telefono reikia tai naudok nokia 3310 + dar funkciju atliekamu bus
ir kuo geresnis nokia symbian už UIQ?
LilG klausimas vietoj ir laiku UIQ ir yra Symbian tik kad i SonyEricsson’us dazniausiai P serijos eina UIQ, o i Nokia’s (ir kt.) iprastas Symbian.
tu mane kvailu laikai? Aišku kad žinau kad UIQ yra Symbian
S60 viskuo geresnis nei UIQ. Vien softo gausa S60 yra didelis pliusas pries UIQ. Galbut darbui UIQ ir patogiau, taip pat girdejau, kad UIQ stabiliau veikia nei s60, bet mano N70 su 5 softo paketu pakankamai stabiliai veikia. I UIQ nekeisciau. O kaip pastebejo nyxem-e SE symbian deda tik i P serija, o Nokia - praktiskai i visus naujesnius modelius. Stai del ko manau, kad Nokia specializuojasi symbian srityje.
s60 tai nokiju serja jau senos tos nokijos
su tom nokiju S*0 tai kazkaip keistai… S30 anksciau buvo telefai tokie kaip 3510i, S40 tokie kaip 6100 ir panasiai… mazdaug pagal ekranu dydzius ar kaip. dabar tai jau nebesuprantu
kad UIQ žymiai greičiau dirba nei pas Nokia
grazi foto