Nebloga . Bet tikrai mates geresniu .
nugi numesk koki linka
As neissaugojes linku, o GSM klube ne viena tokia foto buvo. Atrodo, jog nori pasakyti, kad tavo nuotrauka yra visu laiku geriausia, kokia galima padaryti su K750 @ W800i.
gal norit pamatyti sankabos diskatoriaus nuotrauka? kokybe tai bet fotkinta be macro. menkiausi perkaitimo ytrukimai matos
ne nenoriu man seip idomu kaip gali atrodit ir ka darit kad geriau butu
LilG | 03-27 19:53 kad UIQ žymiai greičiau dirba nei pas Nokia Konkreciai, kas uz ka greiciau dirba. Tu teigi, kad bet koks UIQ dirba greiciau uz bet koki S60? Nezinau, kaip jau ten dirba tas UIQ, bet man perejus nuo samsung x700 (kaip zinia samsungai bene maziausiai stabdo is visu telefonu) prie n70 nejauciu kazkokio stabdymo. Butu idomu siaip palyginti N70 ir M600. Beje Ez, kuris greiciau dirbo M600i ar N80? Nes mano klasiokas turi n80, tai nepastebejau, kad dirbtu greiciau nei N70, nors procesorius, tai ohoho kiek stipresnis.
viktytis | 03-27 19:24 s60 tai nokiju serja jau senos tos nokijos Tu pats supranti ka sneki?
del s60 suprantu,juk visos n70,n80 ir tt ir bla,bla,bla N serjos
sprandas.googlepages.com/lomorigyz6.jpg cia kazkieno su k750 jo tai laumzirgis us ta bite 5 kartus didesnis jai ne daugiau
ten tai kokybe buvo
gerai laukit revanco
tik nepasidaryk kaip owiz
Ziuriu tu ant biciu pasineses?
blb bet laumzirgio niekur nemaciau siemet ,kur kazi ji rast.sendien buvau sugalvojas koki varnena nufotkint macro kaip per nacionaline geografija ,bet jie kaskoki keisti neina prijait nuskrenda baidosi.o ka kalbet apie 30cm,bet foto butu gera,o kas cia per foto konkursas?
Retesas, kiek as turejau N80 su paskutiniu softu ir dabar M600i su naujausiu, tai M600i nezymiai greiciau dirba. Kol kas nei pas viena, nei pas kita manau geriausio softo nera, su kuriuo daug greiciausiai dirbtu. Galiu pasakyti, kad P910i, kurio procesorius yra gerokai silpnesnis nei N80 nepalyginamai greiciau veikia ir uz P990i, ir uz M600i (apie 9300 apskritai patylesiu , nelabai sulyginami greiciai), ir uz N80. Siaip vel noreciau N80 tureti, nesvarbu man tas greitis. Aisku maloniau kai nestabdo, bet man kai nera labai aktualu tai ir nesigilinu per daug. Dar vienas dalykas yra, kai su lietimui jautriu ekranu, tai daug greiciau nueini i kuri nori meniu punkta, bet cia jau procesoriai ne prie ko .
Ne nu Retesas muru stoja uz NOKIA neduok diewe kox SE greiciau dirbs nei Nokia
Konkreciai kurioje vietoje as stoju uz nokia? Beto as visada sakiau, kad labiau simpatizuoju samsung nei nokia. Aplamai vardo zenklas man neturi jokios reiksmes ne taip kaip tau. O tu tik pasisaipyti moki, o kai paprasau argumentuoti tada problemos atsiranda.
As geresne kokybe islauziu su savo se k750i