Šukuosenos
kirptis kaip pritaikys kirpėja,jos dažniausiai pasiūlo naujus variniantus.
atvaryk sutvarkysiu, geriau veikt nei tusciai kalbet
na,patarkit man ka nors…plaukai mano dabar ilgoki,aisku juos greitai kirpsiu.knisa,nes jie atrodo labai paprastai.rudi,manau persidazysiu i toia plauku spalva manzdaug kaip litos is wwe(na,tokia raudona vysniava spalva) manau man tikru,nes oda mano sviesi.noreciau plauku kupetos ant plauku,tokiu lb susiaustu,bet nzn nemoku kaip pasidaryt.ta prasme ziauriai sunku,eini pro gatve ir vejas juos vel visus isplaiksto ir jokio suvelimo.noretus kad atrodytu,jog ju yra daug.ir kad ausys per juos nesimatytu!naudoju laka,putas,taciau vistiek noris puresniu…;/gal kas pasiulytumet ka nors?labai dekinga buciau.grazu visokios pankiskos sukuosenos;DDtaigi,gal geriau juos pasitrumpint?ar trumpesni plaukai atrodys puresni?
Jei nori gerai susiaust plaukus, tai jie turi buti neilgi. Ilgu normaliai nepasisiausi. Jei patinka pankiskos sukuosenos, siulau visu plauku nekirpt trumpai. Paskui gailesies. As dabar bandau augint kaip tik. Bet netikiu, kad istempsiu.
Žiūriu, irgi tokia pat kaip ir aš - negalinti ilgai su ta pačia ševeliūra būti …
A neturi geros kirpėjos, kuria galėtum pasitikėti?? Nes aš va, pvz, užsimaniau atsinaujinti, ti tik dažų atsinešiau, o toliau jau sprendėm kartu su plaukų meistre …Aš pasakiau jai maždaug ko norėčiau, ir daviau jai valią…Ir LIUXIŠKAI padarė (Daug įvairaus ilgio kirpčiukų, o ilgas plaukų ilgis nepakito…Šauniai atrodo…ir su plaukais galiu daryti ką tik noriu… )
trumpi plaukai geriausia šiaip dabar pusilgiai plaukai rudi. noriu kirptis ir dažyt šviesiai
Noriu eiti i kirpykla ir pasikeisti. radikaliai . todel noriu suzinoti: 1. Kokias šukuosenas mėgstat? 2. Kaip šiuo metu atrodo jūsų galva? 3. Parašykit gerų saitų su gerom šukuosenom.
aš tai dabar nešioju rudus plaukus garbanotus, banguojasi žinau, kad dabar nemadoj peroksidinės blondinės, t.y. kurios nenatūralios, o juodaplaukės
pas mane dabar … trumpu plauku sukuosena… su prailginimais… kirpciukai tokie lengvi… o patys plaukai tai pilki p.s. jei nori pasikeisti… neisikalk kokios nros sukuosenos, kuria matei kazkur… jei geras stilistas jis pats patars ir isrinks tau tinkancia sukuosena ir spalva…
- kad lengvai ir greit galeciau susitvarkyti kiekviena ryta 2. esu dazyta blondine bet ne peroksidine (nors kazkas cia sake kad tai nemadoj, o man px, jei man sviesus plaukai tinka) mano plaukai vidutinio ilgumo, nu cia prie ilgu jau skaitos ir tiesus, dar grifka nesenai nusikirpau tai labai tinka man (daug kas taip sake) 3. nzn
1.megstu ilgus plaukus ir grazius 2.ilgi plaukai,nosis,dvi akys,burna 3. jurijus.com mano mylimiausias kirpejas
kolkas neypatingai galva atrodo bet reix greitu metu atsinaujinti
pilnai tau pritariu nekenciu peroksidiniu
emmm…dazyk reudonaj y busi liux …
o koks tau skirtumas ka megsta kiti? juk ant savo galvos nesiosi… ar tu nesioji tik tai, ka siulo mases? taikyk prie saves kai man pardaveja sako, kad dabar madinga su trenigasais vaiskciot gatveje, tai as tikrai nepuolu trenigasu pirkt, nes su jais buciau kaip gezas tai ne mano stilius. vat tiek
stilistas irgi ne visada pataiko i mano skoni. dazniausiai vis tiek paklausia, ko noreciau. o siuo metu as tikrai negaleciau pasakyti, nes net neisivaizduoju pradedama sia tema tikejausi pasisemti nauju ideju
pati pavartyk žurnalus ir pajausi, kokios šukuosenos nori. o dėl peroksidinių, tai aš juk pabrėžiau, kad natūralios , bet jei mergina tamsiaplaukė ir nusidažo baltai ir dar po to atauga juodos šaknys, tai tik į stotį dirbti tinkamai atrodo. o raudonai jau visos dažosi, kas tik netingi. kiek žinau, šokolado sopalva ir atspalviai madingi. ir splvų gi daug yra. pati prisitaikyk, ir nepasitikėk aklai kirpėja.
na, as kaip tik manau, jog visu pirma eik tik pas dora kirpeja juk turi tu,a rba bent kas nors is pazistamu tokia pazinoti o po to jau klausk jos patarimu…
jei galetumet pasidaryti bet kokia sukuosena - kokia pasirinktumet? (jei darbas nevarzytu ir kt aplinkybes)