as sian ir zadu lekti i kirpykla ten biski pakarpyti prieki bet pas mane tokia mintis ar verta kirptis kirpciukus nu ten tokius storus…ar jie vis dar madoje ir is vis kas bus madinga rudieni???..
siuo metu madingi visokie kreivi iskarpymai, asimetrija ir pan. o kiek laiko laikysis tokia tendencija nezinau.
Siuo metu plaukus auginu, jie jau dengia pecius. Spalva kastonine. Manieji naturaliai banguojasi, dazniausiai nesioju palaidus su sklastymu ant sono. Nieko mandro, bet uztai man patinka
As tai pasitrumpinau plaukus, ir kirpciukus nusikirpau. O spalva tai blond
_Shiuo metu nusidazhius schviesiai …O plaukuchius ilgai auginau .Dabar galiu jau drasiai sakyti ,kad ilgi …tik shukuosenos vienos niekada neneshioju …Man smagu keistis.Kartais garbiniuota ,kartais ishsitiesinu…Ir dar grifkutes uzhsimaniau ,gaila kad nelabaj man tiktu Dabar su drakoniukaijs sedzhiu …_Ir neikada nedaryk taip kaip madynga-shukuosena turi tikti bootent tau sekmes
ar nesigalit nusikirpusios kirpciukus?
Buvau nusikirpusi, dabar galima asakyti atsiauginu. Bet nesigailiu.
- Man labai grazu lygus lygus plaukai su grifkute! 2. Neseniai buvau kirpykloj, dabar plaukai kazkur iki peciu(nu trumpesni gal kiek), iskarpyti ir lyg su grifkute, bet as dazniausiai nesioju ant sono. Spalva-naturali(satene), kirpeja vis atkalba nuo plauku dazymo. Dabar galvoji atsiaugint plaukus gal… 3. Pabandyk per google.lt paieskoti.
as tiesiog sviesiaplauke ilgaplauke truputeli pakarpyti plaukai kazkaip nesinori nieko keisti
paprastai kiekvienoj normalioj kirpykloj dirba meistre, kurios darbas yra galvoti, ka cia klientui ant galvos padarius. jei to nera, tai save gerbianti kirpykla turi kruva zurnalu (ne cosmo, bet kokie nors Hair ar pan. ). tuomet, kai issirenki, ji pasako ar tau graziai tai bus ar ne. ir kiekviena normali kirpeja turi moketi padaryt pagal paveiksliuka, o ne taip, kaip jai iseina o jei turi savo pastovia kirpeja, tai ji kas kiek laiko tyikrai pasiulys keisti stiliu ir patars, kaip galetum susitvarkyt. tuo labiau, kad kirpejas pries kirpdamas plauka, turi ji pazinti!
as taip pat noriu pakeisti sukuosena, bet niekaip neapsisprendziu kaip… tikriausiai bandysiu daug daug issikarpyti plaukus, ir nusikirpti grifka manau reikia isbandyti ivairiu stiliu-spalvu sukuosenas, kad galu gale nusprestum kas tau labiausiai tinka
nusikirpk plikai ri nesiok peruka
mano plaukai ilgi, dabar rusvai rausvi, bet kita savaite jau bus raudoni, gal i visnevuma daugiau uzsimaniau dabar kirpciuku, bet vis kazkaip nedrystu kirpti buvau uzsimanius ir plaukus trumpai nusikirpti, bet praejo, dabar dziaugiuosi o visada madinga, tai kas tau tikrai tinka
Nup as ir noriu apsikirpti iki bisky zemiau nei peciai,o skyrimas sone,iskarpyti daug galai
Na mano galva dabar paprasta seip siandien buvau kirpykloj As irgi pasikeiciau ~ Seip buvo plaukai iki juosmes, dabar iki peciu ir laipteliai bei sruogos paryskintos Na nezinau…Man taip tinka ir patinka O tu jei nori pasikeisti - puiku As irgi megstu permainas tad linkiu sekmes
pas mane rudi plaukai pasviesinti sruogelemis…plaukai zemiau menciu…pati irgi noreciau pakeist sukuosena…manyciau butu neblogai kirpciukai ant sono…
kiekvienam zmogui skirtingai tinka. nueik y grozio salona ir konsultuokis su profesionale. jinai tau labiausiai pades
nu va nusikirpau didielius kirpciukus ir esu visai patenkinta
Svarbu ne chiornai,o visa kita…daugiau ar maziau
o as ir ciorna buvau ir blond ir raudona ir ryza ir kuo tik nebuvau. reikia dar ka nors sugalvoti