Su į parduotuves
…nūūūūūūū suprantu pavasarius,reik atnaujint garderobą… …nūūūūū suprantama nori puoštis…nūūūūūūūūū sakau duosiu babkių kiek reik-būk žmogus tik aik viena… …neeeeeeee-sako tik kartu su tavim-gi tau puošiuos…
…ir ką atsakyt-gi nukamuos…
aš eičiau viena… būtų ir greičiau, ir nieks nebambėtų
aš atiduodu net savo kortelę, mašiną etc, kad tik kartu neimtų… Paskutinį kartą teko imituoti juodligę, kad neimtų kartu …
Kam vienai, jei gali nusitempti. Jie tokie prikolni parduotuvėse būna…
kažkokistai keistas požiūris… taigi jei vieną paleisi, 100% nusipirks ką nors tragiško. kaip po to mieste su ja pasirodysi?
(Ni), zino kaip jam graziau kaip jo apsirengusi, ka
ismano apie vyru skoni
…taigi vistiek nusipirks,ką norės-sakai,kad patinka šitas- -praslysta pro ausis…o mieste ainu 3metrai prieky…
tipo, ji ne tavim?
… niekada netysiau ne vieno vyro i parduotuves, sese tam turiu … koks ten malonumas su vyru apsipirkineti
…
Vidulka-ajoooooooo…
Ni o tu jos nepameti ar ji prie pavadėlio?
(Ni), tavo žmona baisuoklė?
sventesne-
vinsenta ir anita-nekorekt klausimai…
nu x zn. aš visai mėgstu pasitrainiot po shopus… juolab kai tetas domina tik mano estetinis požiūris, o ne sugebėjimas nupirkti tą ar aną daiktą, tai jaučiuosi visai gerai. moralė - nereikėjo sudaryti santuokos, dabar neraudotum.
Pardon, (Ni). Tai tu nekorektiškai ir atsakyk… Baisi - tai baisi. Ot problema. Užjausim visos. Arba ne. Bet neskaudės.
Ruporai, skaitant tavo žinutes tu vis labiau mane žavi. Su tetom po parduotuves… Pasaka, koks tu geras giminaitis…
…esmė ne išvaizdoje,o santuokos trukmėje…15m.atsėdėjau…
Ko tu pergyveni? Tai dar visai nedaug. A jei per daug, varyk į laisvę. Bet, sako, ten irgi nieko gero.