http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-limited-edition-box-has-online-play
-icon-hidden-under-sticker/
Failino tas no mans sky dar net neisejes. Kazkaip maniau bus mp zaidimas, o pasirodo tik sp, atsiliepimai vien blogi, kaip ir sakiau planetos visos vienodos. Hype sukeltas buvo, gerai kad neuzkabino nei kiek, is pradziu jau maciau kad bus boring.
Iš screenų ir video jis man labai nuobodus atrodo. Nesuprantu, kaip tokį hype sukėlė.
Bet juk ten kurejai pasakojo, kad kai atrandi kokia nauja planeta ar kazkokiu ateiviu nauja rusi gali juos pavadint kaip tik nori ir kiti atvyke i ta planeta matys, kad ji jau atrasta ir jos pavadinimas p1ratas. Ir per pristatymus lygtais rode, kad tikrai ne vienas po kosmosa skraidai, o su kitais zaidejais. Tai kaip jis gali but SP ?
Grynai sp zaidimas. Tu kitu zaideju nematysi, tik zinosi kad jis pas save yra toj pacioj vietoj kaip tu pvz.,kitaip sakant jus vienas kito nematysit
http://steamcommunity.com/app/449960
diablo 2 action card game
na o kita vertus tai kažkas įdomesnio. vaikštai kaip per bėgius, grafika unikali, vietoj itemu renki kortas.
galvoju, kad reik pirkt
Aj pasiemiau ranbow six siege. Gal isspausiu 50h kol nusibos. Pastaruoju ubisoft labai pakilo mano akyse. Nes jie neapleidzia zaidimu po menesio. The crew iki siol dar aktyviai supportinamas, siege irgi. Ir zaideju vien steame vienu metu keliolika tukstanciu, o kiek dar tu kas pigesnes uplay versijas turi.
As tai norejau 2k17 preorderint bet po to pagalvojau, jog cia 2k sports, kurie tik copy paste daro, tai pasiemiau 2k16 uz pora euru
Muziqai pamirsk tu sita serija, jis nesikeis, kol nebus konkurencijos. Taip career scriptinta, rungtynes irgi ten nesuprasi, buna laimi ant 5, pasodina 2mim grizti jau -15. Cia bl visisku idiotu darytas zaidimas. Man 15 patiko domination visai. Ir jis is vis anima ijom paremtas, ten nera fizikos ir realiu laiku nevaldai zaidejo. Tu paspaudi praeina animacija tada vel atgauni kontrole. Apgailetina.
Nu ka, rage quitinau su NBA 2k16.
Kadangi zaidimui jau nemazai ‘metu’, tai nera issisukinejimu, kad vo patcha isleis ir panasiai.
PC versija:
Igarsinimas 90% neveikia.
Karjeros rezime treneris taves nepasodins ant suolelio net jei tu esi absoliuciai issekes ir pabegti negali.
Pasiprasyt, kad tave pasodintu pailseti nera galimybes.
Vienose rungtynese sugebejau prasizengti 6 kartus ir neisvare is aikstes.
Zaidime super komanda yra OKC, pries juos laimeti su vidutine komanda play offuose neimanoma. Suskriptuota viskas. Plius kiek stebejau youtubuose OKC vis chempionais tampa paskutinius keliolika metu
Karjeroje sukurtas zaidejas sprintuodamas nesugeba pasivyti normaliai begancio priesininko, o kai as bandau daryti apgaulingus judesius be kamuolio, jis kaip prilipes teleportuojasi. Mano zaidejo greitis virs 90.
Pasavimas is zaidimo issimtas, nes visi subinese turi akys ir rankas. mano zaidejo pasavimas 90+
Pasai duodami kaip su balionu, net geda ziureti.
Mano zaidejas turi keleta psichiskai atsilikusios siuolaikines krepsinio visuomenes judesiu po imestu tasku. Pvz, imeta is po krepsio, pakol priesai ismeta kamuoli is uzribio, prasivaro iki vidurio linijos mano zaidejas sokineja is dziaugsmo, ir jo neimanoma sustabdyti ir valdyti, tai spaudimas atkrenta.
Zaidimas turi begale intarpu, kuriu dauguma negalima skipinti.
Jei kamuolys prarandamas ar panasiai, vaizdas resetinasi ir visi zaidejai yra teleportuojami i savo vietas ju aiksteles puseje, tai velgi jei as noriu paspausti izaideja, as turiu begti visu greiciu pasitikti.
Puse sezono, galejau jausti, kada as darau spaudima priesininkui, kai man kontroleris vibruodavo ar mano ginamas zaidejas negaledavo laisvai varytis kamuolio. likusia sezono dali pro mane begiojo kaip pro sviestuota, kai as pats kliuvinejau ir prikibdavau prie visko, ka paliesdavau. Visi zaidejai turi saules stiprumo gravitacija.
Jei netyciom vaizdui besisukant tu isbegi is aikstes ribu, atsitrenksi i ziurovus ir isijungs animacija, kad tu saugai ziurovus ir kartais net patikrini ar jie visi tvarkoj, kai aplink tave zaidimas vyksta.
Jei kartkartem priesininkai parbloskia tave metant i krepsi be baudos, mano zaidejas atsisedes kaip asilas sedi ir gincijasi su teiseju, kai priesininkai jau atakuoja kitoje aikstes puseje.
Apie ilgus pasus per visa aikste pamirskit, as 5 klasej jau mokejau centimetro tikslumu perduoti kamuoli per visa aikstele, cia matai profai baliona meto i ziurovus.
Greitos atakos neimanoma padaryti po priesu imestu tasku. Ira toks algoritmas, kad tavo komanda bega butent i viena uzribio taska ismest kamuoli.
Jei mano zaidejas yra izaidejas ir as nubegu netoli vidurio linijos, komandos draugas metantis kamuoli is uzribio galvos ka daryti, nes as tipo nepasiekiamas esu.
Begant greitu puolimu jei tau pasuoja kamuoli, tavo zaidejas stabtels tad visa inercija dingsta.
Yra keletas atakos modeliu kai komandos draugai bijo kamuolio. Kadangi mano zaidejas nemoka kamuolio valdyti ir driblinguoti, tai as bandau ispasuoti ir tada kirsti po krepsiu, bet deja visi mano pasau iskart gryzta man, ko pasekoje mano zaidejo sprintas iskart sustabdomas yra. Esu uzsispyres daznai padares apie 10 pasavimo bandymu per viena ataka, visi kamuoliai buvo grazinti iskart man.
Jei as bandau dviguba gynyba ant izaidejo likusiejikomandos draugai palieka visu laisvus priesininkus. net nebando pagelbeti man su mano paliktu zaideju.
Jei mane puola dviese vienam kampe, mano komandininkai stovi ir ziuri kas bus. Kai tuo tarpu mano zaidejui isijungia ta animacija, kai jis vis nepraranda kamuolio ir bando issisukti is gincinio kamuolio.
Mygtuku paspaudimai ant mano kontrolerio baigiasi 1-2s atsilikimu zaidime. Jei noriu blokuoti, tai soks apie sekunde dvi po paspaudimo. Galvociau, kad ten mano kontroleris turi laga, bet ne, bandant atimti kamuoli mano pasapudimai sureaguojami buna iskart.
minutiniu emimas yra absoliuciai suluzes ir nelogiskas. Ju metu turiu ziureti kaip mano pralaiminti komanda sokineja is dziaugsmo, nes jie katik imete 2taski ir pralaimineja ne 20, bet 18 tasku skirtumu.
Juokingiausia tai, kad ziurovu suksniai yra sumaisyti. Kai zaidi isvykoje daznai girdi ziurovus keikiancius namu komanda
Dejimu paketu yra begales, bet jei pasirinki kokius nors, deti duoda tik su vienu kokiu uzsiciklinusiu tuo momentu.
Apie AI kvailuma jau nekalbu
Zaidimas luzta i desktopa jei po rungtyniu spaudi next next ir exit. Reikia palaukti kokias 20 sekundziu ir tada iseiti is uzbaigtu rungtyniu menu.
Yra kedu kolekcijos. Deja kedu spalvos yra priristos prie komandos spalvu. As kadangi zaidziau uz Grizzlies, tai mano Air Jordanai visa laika buvo melyno sudo spalvos
Mano kontraktas buvo dviem sezonams. Pabaigiau antra sezona sitais pralosem OKC, galvoju duos free agent, kad galeciau keisti komanda. BB Fast Forward i sekanti sezona, ir patrubyk apie free agency. Spaudziu tada request trade, ir raso, kad turiu suzaisti 10 rungtyniu sezone, kad prasyti trade. Susimuliuoju 10 rungtyniu, vel spaudziu request trade: FU, reikia asmeniskai suzaisti 10 rungtyniu. Kas per sistema, niekaip nesuprasiu.
Pries pirkdamas sita zaidima, galvojau, kad visi tokiai netikslumai bus uzlopyti, nes ir patchu buvo keletas neseniai. Blin jauciu sitas bus paskutinis NBA 2k zaidimas, nes jei per tiek metu jie nesugebejo istobulinti visu algoritmu savo, tai tikri atgrubnagiai sedi stopudovai.
Vienintelis geris zaidime buvo Inside NBA trijule Shaq, Kenny Smith ir Erny ar kaip jo tas vardas. Pries rungtynes ju balsai girdedavosi, tai gerai suskeldavo jie ten, bet po rungtyniu ju balsai dingdavo ir patrubyk.
Mirtis taip ar anaip. Čia kaip mn buvo su hawx pirmu. Žaidimas žiaurai patiko, tik online nuo išleidimo miręs buvo.
Ne, matau kad 1000 su biskiu zaidzia kas yra juokinga. Nu buvo vos keli simtai pries tai
Čia dėl to, kad niekas jo nežaidžia. Dėl kainos ir geresnių alternatyvų.
Dabar, kai yra Bundle, tai kuriam laikui atsigauti turėtų. Padidėti žaidėjų skaičius.
Aj ble persigalvojau paskaicia atsiliepiemus tai baisu, po 30min laukt matcho. Meh.
Nu coop sako geras bet mane pvp domina. Galima ne tik humblo pirkt, galima key uz 6-9€ rast visokiuose kimguin ir steamtrades.
Jeigu Co-Op geras, gal ir verta būtų. Nors šiaip netraukia jis manęs.
Aj reiks pasiimt ta battleborn vis del to. Pigus dabar. Gal dar pirks kas nors dabar kai centus kainuoja?
Nu bus proga nebandziusiem uzsikabint
Life is Strange E1 turi būti nemokamas visose platformose nuo šian. http://www.theverge.com/2016/7/20/12235362/life-is-strange-episode-one
-free
Aha labai geras bundle jei nieko neturi. Ir battleborn jau ikiso uoj kai failino. Nu ner ko noret patys 50€ + microtranasctions + kartu su overwatch isleido.
Beje anno serijai akcijos, seni anno kurie bent jau man geriausi po 2,5€.
neblogas bundle gan
https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle
draugo lietuvio darbas.
vienas dirba prie projekto
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=687888929