Nu bl kasdien bent po zaidima nusiperku jau gal virs savaites
Hmm idomiai atrodo https://youtu.be/7F3Nbcfr2YM ar ne per ambicingas projektas…
Noriu as to battleborn, bet jis bus f2p greit itariu, jau pirkt net uz 10€ neapsimoketu, 300 online zmoniu. Bet limpa jis man, beta patiko, noretusi kad f2p padarytu ir atsigautu.
isvaliau galaktika pagaliau nuo pasalieciu. Kaimynas susisgribo, kad jam sakes bus ir atidare sienas, tai nusiunciau pora flotiliu, ir isvaliau ju gyvenviete buvo gerai prispaude
Nu ble Stellaris end game Karoc pasiskaiciau, kad 40k stiprumo flotile yra gana pakankama end game priesams. Nu as puse galaktikos paemiau, nieks nedrysta pulti, pasistaciau 4x40-50k flotiles viskas ant max. Prasidejo end game, tipo nezinomas blogis i galaktika ateina. jie sponinosi kitos imperijos ribose, tai galvoju, px tegu. juolab, kad ta imperija manes neisileidzia i vidu. Galvoju dveskit. Mjo, po poros menesiu(zaidime) ziuriu 58k armijike i mano teritorija. nusiunciu dvi 40k savasias, sudoroju. tada ziuriu 2x 50-60k flotiles is ju puses, poto dar viena 80k. Nepabaigiau su jomis tvarkytis dar viena 50k. Jau is visu krastu siunciu savo armijas prie to krasto kur spamina. bet bb, varo viena po kitos, net neleidzia kontratakos daryti jochaidy, tai kokiais budais ten pristabdyt ju verzimasi? ir jau rodo, kaip jie perimineja mano konkurento teritorijas, tai jie ten kai zergai dauginsis, nes jiems gi upkeep’o nereik moket. o as ble pasiekiau flotiles max limita ir nebegaliu daugiau statyti nx tuo labiau, kad mano laivus belekiek uztrunka statyti. nu nx. kolkas susidoroju, bet man rodos jei jie taip ir toliau tokio dydzio armijas varys, as krisiu paslikas
As po 1 i sav gaunu boosteri, beverciai jie, 15c. Bet is market po biski pliusa darausi, imanoma, tik laiko biski reikia apribojimai nervina.
Ką tik gavau boosterį (pirma kart nuo naujos tvarkos) ir spjoviau į marketą. Visas kortas į gems iškeičiau. Sukūriau kitam žaidimui packą. Žiūriu dar užtenka, bet ne, reik dieną palaukt prieš kitą kuriant Apribojimas ant apribojimo. Ta paspausk, tą patvirtink. Man rodos aš marketą ir kortas visai užmesiu dėl šito
Galvojau pažaisiu resident evil 4 iš to bundle, gi dauguma sako, kad geras. Ble tokio šūdo seniai žaist neteko Nėr net ką lygint su 5. Valdymas, tai išprotėt galima Cheatus įsijungiau, kad būtų įmanoma žaist ir nemirt nuo kiekvieno zombio kuriam 5 šūvių į galvą reikia, o tikslą pasiekia 1 šūvis iš 5, nes taikymasis, tai bbd FOV, tai pzdc, aš niekada dėl FOV nesiskundžiu, bet čia kažkas tragiško, nieko šonuose nesimato. Nori į šoną pasisukt? Nieko per 2s pasisuksi Nežinau kaip jį užbaigt reiks, ar tik nebus vienas iš tų retų atvejų, kai nebaigiu žaidimo. Dabar pamenu tik du - lifeless planet, kažkoks šūdinas platformeris kur šokinėjimas gaidiškas. Ir deadlight, kur užkniso mirt, nes nereguoja į paspaudimus
Dead island, tai tik coop, vienam ten neįdomu. Šiaip šūdinas žaidimas irgi nebaigiau
As taip dead island paskutine dali uz kelis eurus pasiemiau, pasileidau ir nezinau ar zaisiu kada
Is pradziu Steam’a isirasiau tik Dota 2 noredamas pazaist, dabar jau ir kelis zaidimus turiu, ir wishliste 10+ irasu atsirado… Uzkreciama liga .
Nepatingėjau ir pirmąją apžvalgą žaidimo parašiau, ogi apie ką…? apie QL aišku…
Rekomenduoju ir paskutiniji SS Tikrai primena tiek pirma tiek second encounter. Nes SS2 tai labai jau susitraukes buvo. Mazi mapai, mazai priesu. Komiksinis toks. O va SS3 tai jau vel prie istaku
O matau, kad jau visa komplekta turui Tai gero geimingo. Beje, SS3 atrodo yra cia tema kur esu aprases su kokiomis anomalijomis teko susidurti kai zaidziau sita zaidima su notebuku ir asus kompu. jei bus bedu su sokinejanciais fps, tai duok zinoti.
Na antra dalis tai . Pabandyk First arba Second Encounter. Arba jų HD Remastered versijas.
Nu vis geriau ir daugiau darbo įdėta nei GTAV Nors pastarajį už tokią kainą irgi imčiau
ne
Witcher 3 42€. Gera kaina už tokį žaidimą, pirkit kas dar neturit
Liko 3 dienos berods. Kokios 3 iš eilės, kai visiškai nieko įdomaus. Tai tik prisijungiu prie draugų monster žaidimo, iškart išeinu ir startuoju naują savo, gaunu dvi kortas, parduodu jas ir išjungiu Steam’ą Gal dar ką nors nupirksiu į pabaigą. Dar vis laukiu, gal paklius kai kas į Flash sales su didesne nuolaida, bet mažai tikėtina. Nervina kai kurie, kur bendrai rašo -80%, o iš tikrųjų naujiems DLC ir pan. tai tik -20% ir pan.
Pas mane tik 79 įskaitant DLC. Bet tikrai noriu gal tik kokių 20
o pas mane dar 91 žaidimas wishliste
tai kai tu nieko nedarai, tavo veikejas automatiskai kas pora sekundziu pusteli monstrams, kai tu zaidi, tu gi klikini be perstojo, plius tas kas dvi sekundes automatinis kirtis.
ka pastebejau, kai nezaidi tai goldo prisirenka labai juokingai. Ir dar priklauso kiek ir kokio ranko kiti zaidiejai yra, jei jie ten pradeda tuos boostus metyti, tai goldo prisirenki belekiek. O zaidimas turi ribota skaiciu kortu siaip, man beliko 2 is 4 berods, plius dar gavau dvi uz zaidimu pirkima. is viso ju ten 10 berods yra, kad badge gauti.
beje, tas zaidimas tai toks ant greituju sudeliotas, ir lagina ir siaip jovalas nepagalvotas visiskai