Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic

tai kas ten su tais transferiais darosi? isvykes iki penktadienio,tai negaliu sekti. zinau tik tiek kad mano servas i freedon nad perkeliamas.

8man daug lengviau, bet kai gearas jau surinktas tai 16man tiesiog smagiau.
Juos daryt pradejo kai as jau nebereidinau tai nezinau kaip ten kas Šypsena

16ikinius darot?Šypsena atsimenu musu guildas irgi dare viena karta 16os bet poto pradejo 2x8 daryt. neatsimenu dabar kame problema tuo metu su 16man buvo. dabar mes tik 8man darom, nes guildija paliko beveik visas 8man reidas ir kolkas nesurenkam 2x 8man.

Laikosi, as jau nezaidziu koki menesiuka, bet ten pastoviai vyksta 16man reidai pora kartu i savaite. Dabar turetu buti dar didesnis suaktyvejimas ant 1.2 daug atostogaujanciu turetu parbegt pasizvalgyt, tam tarpe ir as Šypsena

rasiau rasiau ir uzdariau narsykle neissaugojes… bandysiu atkurt ka prirases buvau.

del datacron’u man atrodo tai galetu buti visai geras uzsiemimas, jei butu zaidime integruota achievementu sistema.

del variklio tai gal tu ir teisus, bet zaidimas is pagrindu yra blogai sukoduotas. zaidejai jau spejo atrasti, kad zaidimas neleidzia vaizdo korto renderinti nieko kol clientai nesusisneka tarpusavy. tai reiskia, kad vaizduske turi laukti kol bus parsiusta informacija is interneto plius uzkrauta is hardo. dar ten yra ir kitu aspektu kuriu nesuprantu, bet esme tame, kad nesvarbu koki kompa turi vistiek tau bus lagas.

jei nezaisciau geroj gildijoje, tikriausiai dar bandyciau rolinti aukstos populiacijos serve ir bandyt zaisti ten. o jei neuzkabintu, jauciu duociau swtor pailset iki 1.3 ar pan. isvis duociau mmorpg’ams pailsetCha cha niekas dabar is esamu ar greit iseisianciu nevilioja. gal kokiam menesiui paimciau rifta paziuret kas kaip. neseniai expansionas didelis isejo, tuoj naujas reidas ten iseis, tai butu idomu paziuret.

o kaip jusu guildas laikos?

http://www.torhead.com/skill-calc#201ZbsMRdRruZcMcRs0z.1
Reikes gal permest 1 taska is Lightning Barrage i Suppression. Jolt rulina pries sorcus/mercus/hylerius.

[quote]gal kas turit rakata medpack? truksta man aisku to ingridient kur bosai meto…
[/quote]

Turiu ir medpack (ji ziauriai nunerfino, labiau apsimoka pvp medpacka naudot), ir stima (sita irgi nunerfino paskutiniam patch’e, tik tiek kad nesunaudojamas), ir galiu adrenala pasidaryt, tik rankos niekaip nedaeina. Na ir jis labiau PvE naudingas, PvP expertise boosteris geriau.

full set’as?Vau! as dar tik ant 37 valor lvl sedziu…Ufff kiek expertise turi? Ir kiek commendations is battlemaster deziu iskrenta? yra sansas gear’ui gauti?

Battlemaster server 1st!
Irgi reikejo 2-ju savaiciu, nes, umm, tiesiog nebuvo su kuo warzonas lost Liežuvis

ahaŠypsena

na tai cia tiesiog pratempimas nuo vieno zaidimo iki kito, idomu bus GW2 beta pamatyti, nes po jos, bent jau dabar nenusimato jokio mmo, iki kurio reiketu tempti laika Cha cha

As buciau laimingas, kad jo idomumo iki GW2 uztektu Cha cha

nes riftas buvo Vau! is pradziu, a po to vat islindo trukumai, tai automatiskai ir kaina krito, tikekimes kad SWTOR geriau pasiseks Šypsena

Bosiukas http://imageshack.us/photo/my-images/171/screenshot2011112615425.jpg/ 191k hp Ufff bande ten ji must bet wipino istes Cha cha
O del zaidimo gal kai jus lauket jo labai ir esat starwarsu fanai nematot tu bugu Šypsena kaip iki zaidimo relaso liko tek nedaug sakyciau dar nedadyrbtas jis gerokai, lvl kelti gan smagu kol naujas geimas tik idomu ar bus ka veikt ant “endgeimo” nes cia svarbiausias ir sunkiausias dalykas uzlaikit zaidejus. Mano verdiktas zaidimas neblogas ras savo veto po saule bet man jis kolkas per brangus, gal bus kai su riftu ant starto kainavo 150lt+ kazkur o dabar jau net uz free duoda Šypsena

Del lago - na nepastebejau, kad bedu butu… bet as tik kelias valandas is viso zaides esu. Kazkas panasaus buna, nebent tuomet kai paspaudi questui priduoti arba paimti, ir buna kad kokia sekunde ar pan lyg loadintu cinematics’a.
O situ panasumu, kur tu surasei, as asmeniskai kazkaip nesureiksminu… man kazkaip jokio skirtumo is kur ta skill’a gausiu. Turbut 8se is 10ies mmo zaidimuose perki skillus. del skillu sutinku del medzio - labai jau pasenusi sistema atrodo. va Rift’o skillu sistema man labai patinkaTaip
O cooldownas ilgas del to kad visos animacijos normaliai veiktu. Jei isiziuresi, i kovas (melee) tai mobai atseit bluokuoja tavo atakas ir pan.

rasei, kad anksciau, kad cinematics nepatinka - apie cinematics zinoma nuo tada kai zaidimas pristatytas buvo ir tai yra vienas is isskirtiniu zaidimo bruozu. Praskipini visus cutscenas nubegi i pazymeta vieta questo padaryt ir poto rasai, kad wow klonas, kai pats pasirinkai daryti tik tai kas tiap pat kaip ir wow’e Šypsena
norejau dar kazka parasyt bet pameciau mintiCha cha

nu matai, kadangi didele dauguma mmo zaideju nelabai isivaizduoja mmo kitoki negu kad tas pirmasis kuri jie pradejo losti pries n metu, tai naivu tiketis, kad sitame mmo butu kazkas pakeista is pagrindu, kurejai duoda tai, ko nori mases, per daug manau rizikinga butu leisti visiskai nauja ir niekam nematyta mmo, as seip nieko kito ir nesitikejau is SWTOR, kad jis bus kitoks negu iki siol buve zaidimai, tad jei jau dabar matai wow klona kosmose, tai labai didelis sansas, kad ir toliau jis toks bus ir ta linkme eis su kai kuriom isimtimis ir naujovemis, kaip ir minejau, dviraciui trecio rato niekam nereikia, tad jis ir nebuvo isradinejamas, tad reikia pamirsti mintis apie visai kitoki stiliu ir galvoti apie tai, kad cia yra naujas zanras, kuris nera dar tiek pabodes ir vien del to bus smagu losti, o ne matyti dual screena su wow kiekviename zingsnyje, nes del to tik nervus gali susigadinti Mirkt del tu visu lagu, tai matyt as patekau i tokius servus, kur populiacija buvo gan sekmingai apdorojama, nes teleportu beveik neteko matyti Šypsena

Zaidziu jau beveik dvi savaites ir nulis lago galima sakyti, kad karts nuo karto palagina tai cia visur taip buna.

prasom nemaisyt pingo ir serverio lago Šypsena
pingas ir fps - taip stabilus
serverio lagas - tai paprasciausiai serveris nespeja apdoroti daug vartotoju ir nors tau atrodo kad viskas gerai, bet jauciasi uzlaikymai serverio atsakymu.

man nepatinka ne tai, kad MMO panasus i kitus MMO, bet tai kad pagrindai grynai wowiniai - spelu igijimo principai, inventorius, vendoriai, gydymosi low lvl principai (na taip, vietoj bintu - kazkokie aparatai, bet skirtumas grynai vizualinis), talentu medziai irgi kaip nulaizyti (isvaizda ir pats deliojimo principas), spell global cooldown.
Tai pagrindiniai dalykai nuo 1 lvl krentatntys i akis ir tai man kliuna, nes turiu pvz. pries akis, kaip galima padaryti kitaip.

Man paciam scifi patinka, SW pasaulis irgi. Kolkas per mazas lvl, kad galutinai nuspresti, o siuo metu nuomone tokia - wow clonas kosmose.
ir belieka tiketis, kad clonas bus iki reidu lygio imtinai, o ne taip, kad paskutiniam lvl nebebus ka veikti, nes yra tik solo (nu ir small group) dalis.

del pingo, tai lyginau kelis servus, nu nemaciau jokio lago, vakar vakare kaip minejau prancuzu, siandien dar kazkokius du, nu buna kad sokteli iki 65 kokiu, bet seip stabiliai 50, del panasumo tureciau sutikti su Irmiz nuomone, bet cia nieko keisto, nes nemanau kad kazka naujo mmo srityje israsi, dviraciui trecio rato tikrai nereik ir mechanika nori nenori bus tokia pati, cia reiktu lyginti pacius zanrus is esmes, nes sci fi mmo kiek zinau po Tabula Rasa net ir nebuvo normalaus (eve online nepriskirciau prie lyginimu), tai va kas liecia zanra tai viskas ok, sci fi yra sci fi, o zaidimo mechanika tai ir turejo buti panasi i mmo grandus, nieko cia keisti, quicbaras, mapas, charas ekrane - cia visur tas pats bus, nieko cia keisto, bet palyginimas kad wow kosmose yra tikrai gan taiklus, bet kaip ir minejau ne i tokius aspektus reikia kreipti demesi sitame mmo, na o del naujumo inesimo, tai nzn…nu ok neinese nieko naujo (khem, cia atskira diskusija butu galima pakurti del sito teiginio, bet offtopicu nereik), bet tapo/yra/dar kuri laika bus tas, su kuriuo bus lyginama visi mmo, nori tu to ar nenori, vadinasi kazka visgi jis turi tokio, nes kitaip nieks nelygintu…buvau as sitoje temoje isiveles kazkur anksciau su vienu veikeju i panasias diskusijas ko reik tiketis is SWOTR ir koks jis bus, tikekimes kad Uukrul neuzilgo irgi cia savo nuomone issakys, bet esme kad pagaliau turesime nauja sci fi mmo, ir bus galima pabegti nuo fantasy bei prasviesinti galva naujovemis, kuriu manau cia bus ne viena ir ne dvi Šypsena

bet charai sokineja po visa lokacija kaip zuikiai
galbut man nepasiseke su serveriu arba toks momentas buvo
bet 2 serveriai, skirtingos planetos, tos pacios problemos
nedaznai, bet uzlagina

as pasakiau savo pirma ispudi, pilnai tikiu kad yra skirtumu i blogaja puse Liežuvis

+1