50ms pingas
yra panasiu dalyku, bet, kad vien del panasumu sakyt, kad wow kosmose, kai yra kalnai skirtumu tai manau neteisinga tarp kitko wow’as beveik nieko naujo i mmo neinese
50ms pingas
yra panasiu dalyku, bet, kad vien del panasumu sakyt, kad wow kosmose, kai yra kalnai skirtumu tai manau neteisinga tarp kitko wow’as beveik nieko naujo i mmo neinese
hm… IMHO stress test failed. serveriai lagina
del FPS ir grozio - puse velnio, zaist pas sithus imanoma, kitur per daug zalia
siaip tik pirmi 6 lvl,bet ispudis “wow in space”
tiksliau pasakius pilnai wow mechanika, tik langai kitam stiliuj nupiesti.
kadangi esu arsus wow “fanas”, todel man tai didelis minusas.
niekaip negaliu prie global cooldown priprast
video dialogai jau pradeda knist, gerai kad galima atjungt.
frazes pasirinkimas pokalbiuose beveik nieko nereiskia, isskyrus atvejus, kai aiskiai prie frazes skliaustuose parasyta kas atsitiks
kazkaip blogai prirasiau
bet kolkas pirmas ispudis, kaip ir tikejausi - pirkt verta tik jei daugiau nieko kito nebenori ir turi atliekamu pinigu arba esi SW fanas
dar paaugsiu iki pirmu flashpoint, jie arba visai sugadins ispudi arba pataisys
kotor o cia kotor +mmo tai isvis
na gerai, pazaidziau mazadaug 30min bendrai sudejus. performancas zaidimo superinis riftas ant medium nustatymu man taip gerai nesisuka. na bet swtor ner’e masiniu invaziju ir pan, tai matyt del to, na ir dar tas yra, kad npc ir mob’u animacijos uz tam tikro radius’o “iskarpytos”. O apskrtai zaidimas man ZIAURIAI primena Kotor, o ne mmo na kotor su kitais zaidejais. questu maziau nei buna pradzioje kituose mmo, bet lvl kyla taip pat greitai. Cinematic dialogai, nors ir padaro zaidima ziauriai panasu i kotor, bet itraukia i istorija nuo pirmo dialogo panasiai kaip geroj nuotykiu knygoj - norisi suzinoti kas toliau laukia.
collector edition turinys http://www.youtube.com/user/swtheoldrepublic#p/u/2/WMCuL0e2X58
ir Eurogamer Expo Highlights Video http://www.swtor.com/media/trailers/eurogamer-expo-highlights-video
truputis info: bendras beta testavimo laikas jau siekia 4,8mln valandu. Zaidime isleidimo metu bus 15 flashpointu (instancu). visi tures hardmode’a
Gauni E-mail seip, bet nesutrugdytu pasitikrinti puslapi prie game testing ten irgi rodo. Issiuncia savaitgaliui antradieni arba treciadieni.
o kaip zinot ar pakviete ar ne? emaila gauni ar per ju puslapi? ir kiek laiko pries savaitgali pranesa jie? jei netycia pakviestu, reikia but susiplanavus
Moka issisukt jei issprudo kazkas jie visada nu, bet dar ne pabaiga reik turet vilties bus dar bent keli tie beta weekends ir jie vis didina zmoniu skaiciu antram buvo kelias desimt tukstanciu o pirmam tik keli tai veliau gal isvis daug pakvies.
meh… o kazkada, kazkas pasake, kad visi betai uzsiregistrave pateks i beta weekends…
Buvo jau Europoje viena karta paskui vokieciam ir prancuzam dave beta dabar si savaitgali build keicia tai sia savaite jau tikrai nebus, kad ir kita savaite weekends bus galim tiketis nebent suspes pakeisti nes prades keisti tik sekmadieni.
Edit: Vienas Lietuvis papuole i Beta is musu guild bet jokiu ziniu nuomoniu is jo negirdet tikriausei zaidzia
dekui
O zadetuju beta weekendsu europai taip dar ir negavau… ar isvis europoj dar nepadare?
http://darthhater.com/2011/10/20/republic-closed-beta-media-event/ cia visi puslapiai beveik sumesti su info kur rase.
mmorpg.com straipsnis apie beta “hands-on” http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/367/feature/5716/Star-Wars-The
-Old-Republic-Full-Beta-Preview.html iki 15lvl Republic puse.
Vienok aš radau tave diskusijoje apie žaidimą, kurio pasirodymo, veikimo, apmokęstinimo ir mechanikos principai iki šiol yra nežinomi. O jei tu argumentuoji remdamasis bendra patirtimi, kodėl visur figuruoja EQ/WOW. Kuo freerealms ne MMO ir ne rodiklis, kad biznis gali būti daromas kitaip? Aš asmeniškai negirdėjau, kad Bioware būtų deklaravę konkrečias savo ambicijas MMO rinkos ar juose esančių žaidimų atžvilgiu. Vien dėl to, nedarau absoliučiai jokių prielaidų. Nes žinant apie ką kalbi, bet kokios prielaidos šia tema yra absurdiškos .
Tai jau tikrai -
Artojau, cia gal tavo zmona prisedo vietoj taves? Logikos nerasta.
As kaip ir niekad neslepiau per visas musu diskusijas, kad 80% info susirenku is ivairiu saltiniu ir man priimtimesnis toks budas, nei viska pabandyt paciam, kaip darai tu. Tai kaip ir yra tiesioginis citatos patvirtinimas, ne?
Ir taip, as ta citata tikiu. Visaziniu nera, o labai i juos panasus zmones (tokie kaip as ), tik gerai maskuojasi Kitaip sakant, protingi zmones nekalba apie tai ko nezino (jau matau tavo ironiska sypsenele - o vat imk ir pagalvok kokiom gi temom mes pastoviai snekejom ir iki siol snekam ir, man rodos, pats isitikinsi )