Spalvotos blakstienos

Juodas arba mėlynas…

juodas arba rudas.

Manau kad tai pagal kiekvienos skoni.As pvz dazausi juodu, melynu, o siaip man dar patinka baltas Girtas

Man atrodo, kad spalvoti tusai trumpina blakstienas, atrodo lyg jos butu nukirstos, kai blakstienu galiukai padazyti spalvotu tusu. Man tai Blogai, nors gal tamsiai melynas, rudas ir visai nieko turetu atrodyt.

Man tai per daug vaiskiska. Nustebęs

as uz zalia… Tūsas man lb graziai atrodo… Laimingas juodas priteikia oficialumo, o zalias suteikia zaismingumo. Tūsas Laimingas

ai man labiau juodas,siaip visai grazu ir spalvoti kos violetinis…bet pati tik juoda naudoju Flirtas

valio! atrodo, atsiranda vis daugiau spalvotu blakstienu megeju… Labas

o as neturiu nei vieno juodo Nekaltasturiu ruda, melyna, violetini ir auksini Šypsenatik nevarykit, kad durnai atrodo, nes siaip visai nesimato, kokia ten spalva, eilinis tusas ir viskas, o atspalvis atsiranda tik prie ryskios sviesos, jeigu ka Nekaltaso tas auksinis tai irgi tas pats kaip rudas, tik labiau blizga blakstienos, bet mano akytes jo nemegsta, kazko privaryta Nekaltas

kai buwau jaunesne,kartais melynu dazhydawausi Nekaltas dabar kazhkaip tik juodas Flirtas

Buvo dar ankstyvoj juanystej, melynas (jauna durna buvau) Dabar tik juodas, na dar tamsiai rudas is bedos

man patinka zalias… Laimingas

Tik juodą naudoju. Žvaigždė~

turejau anksciau melyna Šypsenabet dabar naudoju tik juoda Flirtas

kažkada patiko mėlynas, bet dabar tik juoda pripažystu Cha cha