Spalvotos blakstienos

SpalvotosTūsas blakstienos Flirtas

kolkas naudoju tamsiai rudą ir juodą,bet jau senokai svajoju apie vyšninį/bordo lorealį.reikės pasidovanot neužilgo;]

Ką manot apie spalvotus Tūsas blakstienų tušus? Naudojat pvz. žalią, violetinį, ar pasitikit klasikiniu juodu? Aš palyginus neseniai pradėjau dažytis spalvotais tušais -kai Oriflame atsirado (na, mėlynas nenaujiena)… Gyvenimas pilnas spalvų… Laimingas

Zalia kazkada turejau prie akiu spalwos tiko Flirtas bet siaip juodas man labiausiai tinka Gerai

ash naudoju kartais melyna Flirtas, noreciau dar zalia ishbandyt man visai nieko kartais ypac vasara…

as tik uz juoda Taip Gerai

As tik uz juoda Gerai Na dar rudas gali but Mirkt

geriausia kiausiniu trynys ir baltymas Girtas

baltas,juodas.

dazniausiai naudoju juoda arba bordini,o zalias ir rudas irgi visai nieko.

kaip sekasi?

atsimenu, kaip viena drauge naudodavo geltona tusa. atrodydavo lyg traiskanu pilnom akim Juokiasio siaip jei tinka ir spalva grazi, kodel ne. bet man juodas vis tiek labiausiai.

as uz klasika.

negrazu Ne Juodas Gerai

aš visada juodu dažausi Laimingas Buvo momentas kai dažiausi mėlynu, bet dabar grįžau prie juodos spalvos

Kartais naudoju ruda prie savo zaliu akyciu Flirtas

Kažkada spalvotais dažiausi Nekaltas bet dbr tik juodas Myliu Flirtas

man juokas ima ish tokiu kenchiu, kurios prisidazho kaip klaunes( pachiom ryshkiausim spalvom) ir eina per miesta gasdindamos kitus zhmones !!! Juokiasi o tushu spalvotu taip pat nemegstu(super yra paprastas juodas tushiukas Šypsena )…ash nesuprantu kam reikia daryt ish saves klauna ??? Kam reikia prisidazhyti tiek, kad atrodai kaip nezhmogus ??? Tiesiog bukit savim, bukit zhmogum !!! Taip ir negasdinkit praeiviu… p.s. sorry jei ka izheidzhiaw Apkabinimas

juodas juodas ir tik juodas! Myliu

sejp grazoo spalwoti tusaj Taipdazausi su roozawoo toosoo labaj grazej atrodo kaj sawloote swiece tada atrodo raudonos blakstienos Juokiasi Juokiasi