Spalvotos blakstienos
kolkas naudoju tamsiai rudą ir juodą,bet jau senokai svajoju apie vyšninį/bordo lorealį.reikės pasidovanot neužilgo;]
Ką manot apie spalvotus blakstienų tušus? Naudojat pvz. žalią, violetinį, ar pasitikit klasikiniu juodu? Aš palyginus neseniai pradėjau dažytis spalvotais tušais -kai Oriflame atsirado (na, mėlynas nenaujiena)… Gyvenimas pilnas spalvų…
Zalia kazkada turejau prie akiu spalwos tiko bet siaip juodas man labiausiai tinka
ash naudoju kartais melyna , noreciau dar zalia ishbandyt man visai nieko kartais ypac vasara…
as tik uz juoda
As tik uz juoda Na dar rudas gali but
geriausia kiausiniu trynys ir baltymas
baltas,juodas.
dazniausiai naudoju juoda arba bordini,o zalias ir rudas irgi visai nieko.
kaip sekasi?
atsimenu, kaip viena drauge naudodavo geltona tusa. atrodydavo lyg traiskanu pilnom akim o siaip jei tinka ir spalva grazi, kodel ne. bet man juodas vis tiek labiausiai.
as uz klasika.
negrazu Juodas
aš visada juodu dažausi Buvo momentas kai dažiausi mėlynu, bet dabar grįžau prie juodos spalvos
Kartais naudoju ruda prie savo zaliu akyciu
Kažkada spalvotais dažiausi bet dbr tik juodas
man juokas ima ish tokiu kenchiu, kurios prisidazho kaip klaunes( pachiom ryshkiausim spalvom) ir eina per miesta gasdindamos kitus zhmones o tushu spalvotu taip pat nemegstu(super yra paprastas juodas tushiukas )…ash nesuprantu kam reikia daryt ish saves klauna Kam reikia prisidazhyti tiek, kad atrodai kaip nezhmogus Tiesiog bukit savim, bukit zhmogum ir negasdinkit praeiviu… p.s. sorry jei ka izheidzhiaw
juodas juodas ir tik juodas!
sejp grazoo spalwoti tusaj dazausi su roozawoo toosoo labaj grazej atrodo kaj sawloote swiece tada atrodo raudonos blakstienos