Spalvotos blakstienos

juodas geriau,nes isryskina blakstienas…na dar rudas blondinem tinka,ir ne tik…pvz J.lo beveik visada rudu dazosi,ir kas pasakys,kad neatrodo gerai Šypsenaspalvoti tai tik paivairinimui…

Ma melynas grazhu !

na juodas man labiausiai patinka Šypsena bet buvo progu ir melynu ir rudu pasidazyt…kitokiu dar nebandziau Ne bet visai noreciau,pvz kokiu labaj ryskiu Cha cha

visiškai neįžeidei Šypsena. Juk tokia tawo nuomonė Gerai. aš manau kitaip, tai ir darysiu kitaip Laimingas… P.S. jei moki dažytis, tai niekad neatrodysi kaip klounas Tūsas. O kai kurios mergyčkos geriausia kosmetika išsidazo ir atrodo kaip 4m. waikai, žaidę su akwarele Drovus.

man spalvotos blakstienos graziausia vasara, nors pati niekada nesidaziau ir nesidazysiu Ne bet kai paneles, ypac paaugles pasidazo zaismingai, labai grazu Taip Gerai tik va ziema toks makiazas nelabai tinka… Nekaltas

kai buvau 16 turėjau. o dabar tai neįsivaizduoju ar pirkčiau, jaučiu, kad ne.

Tik juodas Mirkt na, dar retkarčiais rudas. Netraukia kažko manęs spalvotos blakstienos Šypsena

As turejau is Loreal Panorama Curl violetines spalvos tusa.Zinokit kiek komplimentu sulaukiau.Violetine spalva neintensyvi,kai uzsitepi ant blakstienu,tai atrodo kaip juoda,o kai sviesa krinta ant veido,tai mirguliuoja,kaitaliojasi spalvos.Grazus efektas. Madona zurnale rekomendavo moterims bordo tusa,ypac melynakems,jis labai paryskina akis.

juodas fainiausias pvz sviesesni kokie sviesiai zali,zydri,tai durnai atrodo…kartais aplamai durnai atrodo.nekiekvienam tinka Nekaltas

As irgi apie tai skaiciau… Geraias wakar zalia tusa nupirkau - kaip bus grazu prie zaliu rubu ir zalio manikiuro Girtas

turėjau, bet tik galiukus dažydavau juo

malalietkoms ir banglėms Geraiman tai nepriot.nebent baltas tušas žiemą derintas prie baltos kailinės kepurės.daugiau tai neįsivaizduou.man nėra gražu.

kazkaip man juodas pats geriausias… Šypsena

Juodas gereusias… Laimingas

juodas. kazkada turejau melyna prie savo melynu akiu

as irgi Cha cha

Naudoju Juoda ir ruda Nekaltas

turejau kadais (jaunystej) melyna… nieko gero… dabar tikrai nesidazyciau Baisu

Naudoju purpurini arba juoda