Sveiki , neseniai nusipirkau k800 ir nelabai perprantu vieno dalyko Kaip jame pasidaryti, kad į telefoną sudėtas dainas galėčiau normaliai klausyti Ta prasme dabar viena daina pasibaigia ir vėl reikia į telefoną lysti kad kitą klausyčiau Per meniu nueinu į “Muzikos grotuvas” ir tenai yra “grojama”, “atlikėjai”, “takeliai” ir “grojaraščiai”…
Esu į telefoną susidėjęs ir kelias dainas (~12) ir ~10 trumpų muzikėlių (žadintuvas, sms, skambutis ir pan.). Tas trumpas melodijas esu sumetęs į atskirą folderį, o dainos yra sudėtos į failų tvarkyklę… Kaip paleisti dainas, kad man negrotų tų trumpų melodijų
pasidaryk normalia telefone kalba ir bus aisku. eini meniu, kur tas mzuikos grotuvas kur yra "grojarasciai" spaudi sukurti, atidaryti telefas turetu tavo korteles/telef atminty esancius folderius, su kazkuriuo mygtuku suzymi norimas dainas, spaudi "prideti" sugalvoji grojarascio pavadinima, ir turi tai ko nori.
p.s. veiksmu seka parasiau is atminties, neturiu dabar SE po ranka, tai nera kur paziureti
Jei yra lietuvių kalba, tai visada ir naudoju ją. Pabandžiau sukelti dainas į “playlist”, bet jį sukūrus rodo tik standartines melodijas Dabar telefonas kraunasi, tai ryt pabandysiu visas dainas sudėti į atskirą folderį, nes dabar paprasčiausiai dainas užžymėjau ir padariau send to -> phone
d750i/k750i originaliame komplekte ieina 64mb kortele, cd, usb laidas, instrukcija, tokios pacios ausine ant abieju modeliu, pakrovejas, baterija ir telefonas
K750i
Sutartis su Bite 24 mėnesiams:
24x15=360
360+49=409
409+29=438 15 - abonentinis (planas Tarp mūsų)
49 - telefono kaina
29 - sutarties administravimo mokestis
Tamsta Jūs plėšikas