turiu tokia problema, pas mane k300i ir turiu usb ir driverius bet man neuzinstaliuoja, raso kad negali, ant seno stocionaraus kompo uzinstaliuoja ir viskas geray veikia, nusipirkau nesiojama kompa ir man neuzinstaliuoja bandziau kitus driverius siusti ir tie neveikia pazystamas sake kad kazkokiu driveriu truksta, bet nzn kokiu gal kas gali padeti m?
turiu tokia problema, pas mane k300i ir turiu usb ir driverius bet man neuzinstaliuoja, raso kad negali, ant seno stocionaraus kompo uzinstaliuoja ir viskas geray veikia, nusipirkau nesiojama kompa ir man neuzinstaliuoja bandziau kitus driverius siusti ir tie neveikia pazystamas sake kad kazkokiu driveriu truksta, bet nzn kokiu gal kas gali padeti m?
turiu k510i, dar neturejau tokio telefono, kuris issikrautu per tris dienas! telefonas naujas, bet baterija visai nelaiko. Ar verta kreiptis i pardavimo salona, ar jie pakeistu telefona ar bent jau nauja baterija idetu? …
O ar gali buti kad K800i, kuris pirktas LT 2006.11 men nera LT kalbos?
Ar man tik nesiseka rasti? Pirkau “is ranku”, pardavejas tikino, kad tikrai yra. Kazkaip nepatikrinau.
Ar imanoma savom jegom ja idiegti?
Va jezau… 3 dienos… tai cia be proto daug. As N6100 kasdien kisdavau i tinkla. Jei daug kalbi tai nei tiek nelaiko… o dabar dar kai temperatura zemesne, is vis…
Neilgai teko dziaugtis savuoju k 800i,gaidys uzlinko,nebeliko garso kai skambini tik ijungus garsiakalbi buvo imanoma susikalbeti,nunesiau i taisykla tai anglikosas sake ant vasario 8 d bus sutvarkytas.Nezinote ar LT jau juos atrisa.
…Na kad atrodo saugojau,kad dabar as ji ir tenaudodavau tik skambuciam ir sms.Ir man jis itartinas buvo is pradziu, nes labai jau daznai jis man rodydavo kad galimi tik avariniai skambuciai,(dingdavo risys su operatoriumi, o vodafone tai veikia cia visur )
Seip paziurejau ir kazkaip atkreipiau demesi, jog maziau turintys funkciju Sony Ericsson K610i yra zymiai brangesnis uz didesne atminti ir radija turinti savo pusbroli Sony Ericsson K750i. Gal kas gali pasakyt kame reples.
gerbiamasai
K610 yra 3g, K750 ne
K610 padarytas vienas pliusas - nera smagkocio (joistiko), kas yra pas k750.
Naujesne preke taip pat yra didesnes kainos dalykas
Manau sitiek dalykai atperka radijos neturejima
klausimas: pamaigiau keleta dienu k610i, arba niekaip neradau arba sitokio dalyko nera. Tarkim yra sukurti du profiliai: 1. CAR 2.HOME. jei pirmame uzdedu kazkokia melodija, tarkim balalaika.mp3, ir persijungiu i kita profili, jame skamba ta pati melodija, nors pries tai jame budavo koks kill_bill.mp3.
Ta prasme, ar imanoma kiekvienam profiliui ideti/priskirti astkira melodija jos nekeiciant rankiniu budu?
manau taip neimanoma… tik manau o realiai tai jei ateityje niekad jau nekeisi skambucio melodijos, tai viena karta prisedes ant visu profiliu pasikeisk ir bus rami galva
ta prasme telefas kas kazkuri laika issijungia… jei jo nenaudoji… gal kam nors jau tai yra irgi? gal zinot kokius nors sprendimo metodus, kad tas nepasikartotu?
O kaip papildyti "frames" ir "clipart" katalogus K800i? Cia tokie paveiksliukai kuriuos galima uzdet ant nuotraukos. PhotoDJ funkcija naudojantis. Kur ju gaut?
matau su k610 beda, kuria aprasiau pora zinuciu anksciau niekas nesusidure… reiskias cia yra vienetinis telefo bugas gal kokie patarimai? ar nest taisyklon?