Sveiki
Tema be galo ilga, tad nelabi drįstu visą ją skaityt, kad surast tai, kas domina(nes dar neaišku,ar iš is rsiu )
Taigi, mane labai domina, ar galima k serijos teleonam uždėti operatoriaus logotipą? (labai noriu "tuščią" atsisiųst, nes nervina tas opertoriaus užrašas)
OT: Va šitą ir aš mačiau, skambino iš Bitės, kvietė tą planą pasiimti. Tai ir noriu paklausti: kaip ten su tais 15 litų, kas įeina į tuos litus? Ir kokie telefonai siūlomi (nelabai radau, apart W550i, K750i ir K610i)? Ir paskutinis klausimas - ar apsimoka tokį pasiimti planą, ar visgi čia yra kažaks kažkur paslėpta?
Aš ten skaičiavau tipo, kaip išsimokėtinai pasiemus, nes už tuos 15 Lt nemokamai galima skambinti tik bites privatiems abonentams. Čia yra abonentinis, o ne prašnekamas. Ką prašnekėsi mokėsi jau virš tų 15lt (išskyrus aišq Bitės prv abnt).
mane kaip reikiant Bitė api**so.
Su dviem abonentais perėjau iš Omnitelio į Bitę, vienam nr. 2 metų sutartis ir Bitė privatiems, kitam nr. 1.5 metų ir Bitė eko. Davė K750i už 350Lt. Tai buvo pirmadienį, o ketvirtadienį jau mačiau reklamą K750i už 1Lt.
Netikiu, kad pardavėjai nežinojo tos akcijos. Dar kalbėjau su vadybininke “aukštesne”, ji dar tipo nuolaidas padarė
Galvojau Omnitelis savo klientais nesirūpina, ogi Bitė ne ką labiau.
Savižudybė būtų raustis po visą temą… Norėjau sužinoti kokios talpos naudojates Memory Stick Duo kortelėmis ir už kiek jas pirkote. Įdomu kokios talpos palaiko K750i, kur galima įsigyti jas pigiausiai. Konkrečiai domintų apie 1GB
Klausimelis sios temos dalyviams… ar yra cia bent vienas, kuris "tiuningavo" telefa… ta prasme nueme, kad nerodytu operatoriaus logo ir tt ir panasiai. (cia realiai klausimas butu k750 turetojams) ir dar kitokiu pribumbasu uzsidejo?
Ne apie logotipus šneku. Turiu omeny operatoriaus logotipą (kai rodo l-a-b-a-s, extra, pildyk…) Nokioms eina uždėt tuščią logo ir nerodo to operatoriaus. O ar eina su SE tai padaryt?