Škėma "Balta drobulė"

Škėma "Balta drobulė"

Kas skaite shia knyga, butu malonu paskaityti atsiliepimus. Kaip vertinate shia knyga? Man tai ji skaitosi labai sunkiai Nežinau

TaipLabai, labai patiko. Viena geriausiu skaitytu knygu.

Mmmmmmmmm…Nereali knyga nesuformuluotos pasauleziuros zmogams…Up and down…Up and down… Taip

Manyčiau, vienas geriausių lietuvių rašytojų romanų. Siūlyčiau ir Škėmos “Saulėtos dienos”. Ne ką prastesnis darbas, tik trumpesnis.

man reik ja skaityt, o ash baisiai nenoriu Nežinau

kad sunki, taj sutinku Taip, bet uztat laaabai gera knyga. Jei neikandi dabar, pamegink perskaityti dar po poros metu, gal suprantamesne pasirodys tada.

Atsimenu, mokykloj buvo privaloma perskaityti. Gerule knyga. Patiko. Gerai

man ji labai patiko, gal ji ir nesiskaito labai greitai, bet gera, mano manymu tai viena is geriausiu lietuviu rasytoju knygu

Priminet sia knyga, tai susiradau i-nete. anthology.lms.lt/texts/58/main_l.html Gal kam dar bus idomu paskaitineti. Šypsena

na, ji tikrai nera tokia lengwo turinio knyga. Tai psichologinis romanas, tad norint ji perprast, turi neskubet ir suwokt. siaip man patiko. nebloga knyga, ypac lietuwiu autoriaus.

viena labiausiai nepatikusiu.

siaip tai sita yra pripazinta vienu is triju geriausiu leituviu literaturos darbu… ir berods vienas pirmu tokios krypties darbu pasauly… taigi perskaityt ja tikrai verta. anyway, man nepatiko. skaiciau prisiversdamas.

Tai kad kaip tik turetu lengvai skaitytis Nekaltas

skaityk, nebuk pilkoj buduliu masaes lygyje Mirkt

labai nepatiko Ne o dar kai reikejo interpretacijas rashyt ti buvo ishvis Veee

Alcori rase: [na, ji tikrai nera tokia lengwo turinio knyga. Tai psichologinis romanas, tad norint ji perprast, turi neskubet ir suwokt. siaip man patiko. nebloga knyga, ypac lietuwiu autoriaus. kodel tu nuvertini Lietuvos autorius?

ir isvis nieko tu LT literaturoje nesupranti!.. tai kaip ir musu salies perliukas, perskaityk dar karta!..

na is ankstesniu mano komentaru temoje matosi mano nuomone apie LT literatura ir apie SKEMA… LT literatura - fantastiska , o SKEMA - dievas!

Geras mastymas. Kad daugiau tokiu butu.