Siulau ivertinti komentarus prie straipsnio

Siulau ivertinti komentarus prie straipsnio

Kaip tik labai lietuviška: ononimiškai galima prišnekėti ir pridaryti pačių šlykščiausių dalykų. Tiesiog pietaujant ar geriant kavą. O paskui vėl tapti dorovingu piliečiu ir šaukti: "Gėda! Vagys!"

Istryne mano komentara, tai kartoju. straipsnis komentarai:
http://www.lrytas.lt/?data=20070220&id=11719654561171121625&p=2&view=9

Ypac: 1 ir 8 “mediko” ir “piliecio”. Idomu, ka jie pasakytu, jei tai liestu juos.

Matai, kitas klausimas,is kur tokiu "lietuviu" atsirado. Manau, be 50 metu brukamo rusisko-azijietisko genofondo cia neapsieita.

As visgi manau, jau geriau lai inete savo mintis tokias desto nei gatvej zudo pvz.
Bet kam tema sukurta tai as ir nesupratau. Gal dar ir kitus lryto bei delfi temu komentarus apsvarstykim, dar ne tiek sh esu paskaicius, kur taviskiai paplatinti tik pumpureliai. Ir tema as istryniau, nes nesuprantu, kam diskutuot apie kazkieno komentarus. Tai, kad visuomene serga (turiu omeny ne tavo tema, o komentatorius) ir taip visi zinom.

[quote]ostapas rašė:
Matai, kitas klausimas,is kur tokiu "lietuviu" atsirado. Manau, be 50 metu brukamo rusisko-azijietisko genofondo cia neapsieita.
[/quote]

50 metų genofondui yra nulis. Tai tik 2 kartos. Esmė yra musyse.TaipCha cha

Ką čia komentuosi - nebent "aplink vieni idiotai". Gaila, beviltiška, nenormalu - na nekyla noras pasakyti internete kažko, ko nepasakyčiau žmogui į akis.
Ostapai, paties metuose jau reikėtų pamiršti iliuzijas apie rūtų darželius ir apie tai, kad dorus lietuvius kažkas sugadino. "Ty odna vo vsem, detka, vinovata". Normali valstybės su tvirtu moraliniu stuburu nenukrenta pirmam pasitaikiusiam okupantui po kojų.

žodžio ir minties laisvė.
tie asmenys iš tikro taip mano. o ką gali žinot, gal jie teisūs, gal tas kūdikėlis tikrai kankinsis šiam pasauly (o kiek jau prisikankino), ir dar platins blogą geną.

ir mes tiksliai negalime pasakyti, nes šio įvykio rezultatai paaiškės mažiausiai po kelių metų.

lietuviai megsta savo "prota" ir galingas "zinias" pademonstruot, ka jau padarysi… negi dar nepripratot? aciu Dievui ne visi tokie… O ta vaikiuka siandien per zinias rode, tai is tikruju labai labai didelis skirtumas yra kaip ji gimus atrode, o kaip dabar, dabar jau normalus vaikiukas ir reikia tik tiketis, kad toliau sekmingai augs ir stipres. O prie ko cia ligos? Tai kad ji neisnesiota gime, tai dar nereiskia, kad ji turi kazkokiu genetiniu ligu puokste, kuri eis is kartos i karta… Galu gale nei vienas negalim buti 100% isitikine, kad esam sveiki, kam musu vaikai tokie bus ar kad nepalies kokia liga ar nelaime kada.

Nezinau, gal esu per daug sentimentalus, bet man ne visvien, jei matau nuzmogejusius tipus. Viskas prasideda nuo tokio paziurio. Paskui, esant atitinkamom ekstremaliom salygom, mintys virsta veiksmais.
Kalbant apie tautos genofonda, reikia prisiminti, kad trecdalis tautos buvo pasalinta - nuzudyta, isvezda, patys isvaziavo ir tai buvo pats tautos ziedas. Kas gi liko po to?
O del genu, tai dar labai neaisku, kurie genai yra geresni. Fiziskai sveikas, tai dar toli grazu nereiskia, kad dvasiskai sveikas - o butent tai yra svarbiausia. Dabar nereikia dalyvauti riteriu turnyruose, nereikia eiti medzioti - jega nereikalinga, jei nenesioji plytu statybose. Protas - visu pirma.

Nusiramink.
pagalvok, apie tai,kad šita tema tavęs asmeniškai neliečia. O ką daryti, kai panašių ir dar baisesnių komentarų tenka pasiskaityti apie save patį? Arba apie pažįstamą šeima? Ir ne tai, kad įžeidžiančių, bet aplamai 100% netiesos? Eiti nuoga krūtine ir drąskytis, kad jie yra neteisūs?
Žmonės tamsūs, pikti ir jiems būdingas bandos jausmas. Geriausia tokiais atvejais - neskaityti komentarų.

[quote]Nakviša* rašė:
Geriausia tokiais atvejais - neskaityti komentarų.
[/quote]

NekaltasNe Geriausia visais atvejais - neskaityti komentaru.Cha cha

Velniai nemate tu komentaru, bet siaip jau, abejingumas panasiems dalykams - neiseitis.

Abejingumas? Jei būtu abejingi - nekomentuotų.
Yra trys kategorijos komentatorių:

  1. Šventai tikinčių, kad tik jie žino tikrąją tiesą
  2. Profesionalų, tos srities žinovų.
  3. Aklų, piktų, išliejančių savo tulžį, nepriklausomai nuo straipsnio turinio.

kokiems dalykams konkrečiai?

NekaltasNe Geriausia visais atvejais - neskaityti komentaru.Cha cha

[/quote]

o kam juos skaityti - rastingi visi siais laikais - rasai ir vargo nemataiMirkt

Va, vienas iš "švelniausių’ komentarų:
"<…>
o man staiga nusvito. jei tau busimoji mamyte kas duotu peiliuka ir lieptu perpjauti kokia 30 zmogisku gerkliu, kad issipildytu tavo noras tai ranka nepakiltu? bet cia gi tie apvaisinti gemalai, visai net ne zmones, a ne?tie kas taip tvirtina mokes didele kaina, bet cia ne viskas, tau dar ir padejo viska ssakant uz tave SUTVARKE paprasta ir aisku, laiminga kraujo pritvinkus mamyte…

ar pagalvoji moterie, kad kazkaip kazkada reikes paaiskinti savo kudikeliui, kad jis turi padekoti…mmm kokiems 30 ar daugiau nuzudytu gyvybiu uz savaja? man idomu kaip jam seksis gyventi su tokia nasta? tu nesakyk tik paskui, kad niekas nesake niekas neispejo. as stosiu pries tave ir ziuresiu tau i akis, be pykcio… tik ar tavo motyvai atlaikys manuosius? <…>"

aplinkiniu moraliniam degradavimui

Bjaurus kai kurie zmones. Laiko savyte neapykanta, deda visus i s… kruva ir kaip dar drista rasyti apie naturalia geriausiuju atranka? Slykstu

“Brutti sporchi e cattivi.”Taip