O kokiam serve loši?
pirma ismoksiu zaist, o servu nezinau as pradinukas rpg online srityje kaip suprantu dar registruotis kazkur reikia? bet dzin.
SRO irgi mano pats pirmas žaistas MMORPG
svarbu esme pagaut. po to nebesunku bet pradzia sunki. noriu po darbo atsipalaiduot
tik per daug neatsipalaiduok, bo dar darbą užmirši
Tai visgi pirma servą turėsi pasirinkt, o tada ir žaist
zinau, o kokie yra ir kur jie? siaip su lietuviais fainiausia geimint
tai kokia sistema? uzsiregistruot? ka po to daryt? jungtis prie servo iskart tada?
servą pasirinkt gali kai grajų įjungi
čia tai aš nesutikčiau…iš šiokios tokios patirties sakau (čia nekalbu apie pažįstamus/bangiečius)
jo, užsiregistruoji jų saite (kiek pamenu) tada žaidime pasirenki servą ir susikuri charą
http://img58.imageshack.us/img58/2935/nesamopneln7.jpg
nesamone. jokiu pasirinkimu ir kt. cia brokuota versija ar kas per kakalas…
O prieš šitą lentelę katrtais konors neišmeta?
neprisijungia ko tais prie servo…
cia nieko neismeta, tiesiog sitas ir tiek.grybiena…einu paspardyt sienu…
ismeta pasirodo " the server is undergoing inspection or updates. connect to blablabla for more information…"
Nu tai neprisijungia prie servo… gali būt, kad neišeis dabar… pabandyk ryte… arba gal firewall’as nepraleidžia?
ugniasiene sutvarkyta i exeptions itraukta. ai kaip nors. tik ryto nelabai noriu laukt
jei tvarko servą tai teks laukt…
Kaipnors O tai dar nepradėjęs lošt cigarečių bėgsi pirkt
Eik taip - C:/windows/system32/drivers/etc atidaryk hosts failą su teksto redaktorium ir įrašyk eilutę 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
Tikrai turi suveikti
gerai kad nerukau
blacknight, isbandytas sitas dalykelis jau bet tuoj restartas pareis kompo ir paspardymas lauktuviu
xexe. veikia jau koki serva patartumet?
Rinkis kokį nori, vienam ar kitam yra vistiek kažkiek lietuvių
Aš tai turiu charus Aege ir Greece servuose, bet labiau lošiu Greece
nu, ka liejames i fantaziju pasauli. …siaip ir gult laikas butu