sunkus geimas? galiu bandyt siustis ir jungtis?
hardcore grinding
kas cia blyn per nesamone simerai?
nu škias muši mobus, paskui dar pamuši mobus…parūkai ir vėl eini mobų mušt
įdomumas prasideda tik nuo aukšto lvl, o iki to reik paplušėt gerokai…
reiskia gausiu pluset. o kadangi nerukau, daugiau primusiu kazkada pradzia turi but
Pradėsi rukyt, jei norėsi aukšto lvl nes mušti mobų teks daug Labai daug Labai labai daug Bet jei neišgąsdinau, tai sekmės grindinant O ypač farminant SP
iskart eina online rezimas ? ten nuo nulio ir pradet reikes ane?
jo, jeigu niekas nepasikeitė, tai iš kart atsidursi mieste ir galėsi tokių šiaudinių kaliausių eit kapot
o šiaip visai linksma buvo…seniai jau bežaidžiau
tai liux, vienas pats visus nukalsiu su sake
Ech nostalgija…geri prisiminimai…daugybe valandu ismestu veltui…
SRO yra nezinau geriausias mano zaistas rpg ir tikrai tikiu, kad dar sugrysiu prie jo, uzbaigt ko nepabaigiau…
Dar nepaminejot zmogui kad pastoviai jaus laga
Tai kad nelagina.
Kiek pastebejau paskutiniu metu masiskai pradejo pajunginet naujus servus.
Pries kelias dienas buvau pasijunges piko metu, lago nepastebejau.
E, matet Kaledu eglute pridejo, muzika kaledine mieste padare, sninga silkroade daba. Linksma kai matai nuo karscio dykumoj suskilinejusia zeme, o aplinkui sninga
O geras, reiks pabandyt prisijungt Dar gal mobai apsirengę Seniais Šalčiais bus
O ar naujuose servuose atsirado Santa Klausos set’as?
As ir pasijungiau SRO, nors ir sesija, mokslai spaudzia, bet smagu kaledines muzikos paklausyt
Zodziu man daugiau nebereikia pagalbos nors niekas ir jos nesiule bet turiu ir pnigu ir kito sudo tik reikia kad kas priimtu i clan vienam acibodo buti
Ne, nes Kaledu eventas da neprasidejo. Per ji ir kris kostiumai seniu salciu ir panasios nesamones.
Aišku. Nu ką tada siunčiuos tą Silkroad Online Turėjau kompe pirmiau, bet bandant paleist, errorus mėtyt pradėjo dėl smulkmenų, tai ai iš naujo normaliai parsisiųsiu
Blacknight, padesi man dubasint?