Arba rinkis kokį naujesnį servą nors aišku toks tas sro… dėlto aš su juo normaliai ir neprasidėdavau Užknisdavo tas connectas… (iki kol sutvarkė, reikdavo virš 5 kartų bandyt… paskui jau iš antro, trečio…)
xexe.esu jau 5 lvl. visai smagu darosi vienas pats einu visur. tik pora kart padvesiau tik va kur lanka nusipirkt, stai kur klausimas o magija galima naudot? ir siaip daug ten visokiu smulkmenybiu ir t.t.
magiją galima naudot, yra visokie skills…žodžiu yra 3 charo buildai - pure int (magas), pure str (“tankas”) ir hibridas (pusė to, pusė ano )
tai vat jei bilekaip dėsi stats’us ir eikvosi SP neapgalvojęs, tai aukštesniam lvl gailėsies, nes būsi silpnas
paini sistema pradžiai, įsižaisi ir suprasi
na siulau dar gerai po forumus pavaiksciot, jei ruosiesi ilgai uzsibuti prie zaidimo, ir nori buti stiprus, nes veliau gali sugalvot kad reikia naujo charo
Galbut ir as pazaisiu dar slikroad Parsisiunciu, ogi ziuriu yra akauntas mano. Pilnas elixiru ir visokiu SOS , SOM, nors ten tik 2 charai 28 ir 26lvl Bet ziuriu nemazai pasikeite visko, kas ten per alchemy dalykeliai is mobu krenta? Ka su jais daryti?
islieka jei pavyxta uzdeti reiktu pamineti kad gali pavykti ir nuimti na, bet bet kada galima bandyti dar karta, tik ne visiem kantrybes uztenka ar elementu