SilkRoad Online

klaidziojau klaidziojau ir nusispjoves einu gult. sunku pradzioje. sakes.

biški jo…nesigaudai kur reik eit ir ką daryt…su laiku perpranti sistemą ir vsio

nu ir nesamone Šypsena kaip tik turiu laiko ir disconektina Cha cha bajeristai servai. cia tipo per daug uzimti ? Cha cha

tipo "cannot connect due server trafic" ar pan?

butent.

Silkrod’e taip visada buvo, nieko nepadarysi, reik bandyt kol galiausiai prijungia arba lošt naktį, kai visi miega Cha cha
per daug apkrautas servas Šypsena

Arba rinkis kokį naujesnį servą Šypsena nors aišku toks tas sro… dėlto aš su juo normaliai ir neprasidėdavau Cha cha Užknisdavo tas connectas… (iki kol sutvarkė, reikdavo virš 5 kartų bandyt… paskui jau iš antro, trečio…)

xexe.esu jau 5 lvl. visai smagu darosi Šypsena vienas pats einu visur. tik pora kart padvesiau Cha cha tik va kur lanka nusipirkt, stai kur klausimas Cha cha o magija galima naudot? ir siaip daug ten visokiu smulkmenybiu ir t.t. Šypsena

biski neikertu skills sistemos ir t.t. bet dzin

magiją galima naudot, yra visokie skills…žodžiu yra 3 charo buildai - pure int (magas), pure str (“tankas”) ir hibridas (pusė to, pusė ano Cha cha)
tai vat jei bilekaip dėsi stats’us ir eikvosi SP neapgalvojęs, tai aukštesniam lvl gailėsies, nes būsi silpnas Cha cha
paini sistema pradžiai, įsižaisi ir suprasi Šypsena

bet kaip nedesiu Šypsena pagrinde ant ice magic desiu ir kardu kovojimo. Šypsena

na siulau dar gerai po forumus pavaiksciot, jei ruosiesi ilgai uzsibuti prie zaidimo, ir nori buti stiprus, nes veliau gali sugalvot kad reikia naujo charo Cha cha

jo, nedaryk Mundane klaidosCha cha

eee… ramiai tik Kanda visx pas mane gerai yra Liežuvis pasiek mano lvl eisim pvp pamatysi kaip gausi malkyciu Be be be Mirkt

Planktonai, o kokiam serve zaidi?

Galbut ir as pazaisiu dar slikroad Šypsena Parsisiunciu, ogi ziuriu yra akauntas mano. Pilnas elixiru ir visokiu SOS , SOM, nors ten tik 2 charai 28 ir 26lvl Šypsena Bet ziuriu nemazai pasikeite visko, kas ten per alchemy dalykeliai is mobu krenta? Ka su jais daryti?

renkiesi tuos dalykelius visokius, is ju isgauni elementus, kuriuos naudoji ivairiems Magic stones(str, int ir tt) gaminti

O, idomu… O tos tabletes laikinai veikia ar cia tipo statsu gali prisideti? Šypsena

tabletes tos prie itemu stats pridedi, ir islieka visada

islieka jei pavyxta uzdeti Šypsena reiktu pamineti kad gali pavykti ir nuimti Cha cha na, bet bet kada galima bandyti dar karta, tik ne visiem kantrybes uztenka Šypsena ar elementu Juokiasi

Aisku, tai cia kazkas panasaus i elixirus, ane?