Senatve
laikinu
tu cia svaigsti apie kazkoki atsidavima, tai priminiau, kad neuzsisvajotum per daug
o kas čia ką siūlo?
juk sake sekso nesiulyti, ar apie kita viesnia kalba eina?
Shevchenko ra:
Jei gerai pavaišinsi, gal links ilgesniam laikui
ir gal atsiduosssss
Jei gerai pavaišinsi, gal links ilgesniam laikui
, tada važiuoju į turgų pirkt lašinių, raugytų agurkų, trauksiu iš kameros rasotą …su viešnia reikės
O, jau grįžta po biški
kada? mėgautis? su kuom mėgautis
VisadaValkata ra:
, ei, tai ką…aš Senatvę pražiopsojau? prabėgo šalia prieš gporą dešimtmečių?
bet gal dar sugrįš … mieloji…ach… Rrrrrrrrrrrrrrrrr
Mėgaukis jaunom dienom tada, senatvė grįš ‘atgal į vaikystę’ pavidalu
, ei, tai ką…aš Senatvę pražiopsojau? prabėgo šalia prieš gporą dešimtmečių?
bet gal dar sugrįš … mieloji…ach… Rrrrrrrrrrrrrrrrr
kryziuotis3 ra:
O kas tai yra…senatve? Tokio termino ash nezinau
Pagooglink
Bet manau, kad žinai, tik jau pamiršai - senatvė tai, kai tau už poros dienų 31-vieneri…
O kas tai yra…senatve? Tokio termino ash nezinau
Stalaktitas ra:
kad tiesiog gerai pasikloji ir gerai pamiegi…
Man dar nėra 30 ir šitas dalykas, dažniausiai, yra vienintelis, nuo kurio kaifuoju…
Nu blin tiek prirašyta kad net perskaityti neina
Apie ka kalba eina ir kodel nesiūlyti sekso?iskrovai pats tinkamiausis darbas ir greit ir malonu
svarbiausia tai kad gyventi būtų miela ir prisimintum kuo daugiau laimingų akimirkų, o ne tai kad biesiniesi jog metai bėga… noriu… nenoriu… išimčių nėra, niekas nenori filmo pabaigos, bet visi mes anksčiau ar vėliau mokomes vaikščioti, auginam vaikus, anūkus, kai kurie net proanūkius, ir į medinį penalą. tad vienintelis kintamasis čia yra gyvenimo kokybė, būtent esamo laiko būtis. todėl labai svarbu yra daryti taip, kad netrūkus mėgautis tuom kaip gyveni. būna kad metais to sieki, po to gauni atlygi, būna kad tiesiog gerai pasikloji ir gerai pamiegi… visaip būna. vieni palieka po savęs rezultatus, ir gerai jei gerus, kiti visą gyvenimą rūke klaidžiojo, bet gal jie ir nenorėjo nieko palikti, tiesiog gyventi.
aš jau nebetoks. aš jau baigiu suvaikėt. Ir man dzin tie susiparinimai. Jau galima ir laisvu bėgiu nuo kalniuko riedėt.
heinzel ra:
Siandien, kaip iliustruoja temos pavadinimas, pabudau itin prastos nuotaikos.
Ir galvoju, kur geriau isliet savo egzistencijos tamsius niuansus, savo frustracijos nuotekas jei ne i bangos kanalizacija, nes b**** nebera gyvenimo - uz poros dienu 31. Nu sup****s skaicius nors tu ka, tracokas i galva taip nedave, atgeriau ir atsokau ir visaip kitaip atlaiminau issisiepus, atrodo maciau tik ta nuli, nuo kurio, atseit, gyvenimas tik prasideda - ach, buties naivybe! 31 siandien, isipylus 250 raudono 9:30 is ryto, arteja neisvengiamai ir greitai, kaip koks nuosprendis, kad ant kelialapio didelem juodom negailestingai ryskiom raidem rasosi TAU skylė, jaunystes kapas tuoj uzzels dilgelem… be skausmo nenuravesi… ajna na kaip *pimp…*ova, pardon, bet saviraiskai siandien leksionas balansuoja ant skurdo ribos ir priekinej eilej issirikiave B, K ir N uzgozia visa kita minties eigai siaip jau budinga semantika. Noriu, kad man butu visad 20, noriu plikais papais nardyt po ezera per Bliuzo naktis, noriu gert iki ryto tris kart per savaite ir pagiriu kaip nebuta, nenoriu rauksliu ir celiulito, nenoriu, kad man sakytu ta MOTERIS, NE NO RIU SENTI… Siandien pirmakart gyvenime, as, kuri ejo per gyvenima su cinizmo ir ironijos dalgiu nusienaudama absoliuciai viska , jauciuos pazeidziama… Ka daryt? (sexo nesiulyti)
“30 plius” - tinkamą klubą pasirinkote, čia visi tokie - jauskitės patogiai
Kurios pakopos pensijos programą esi pasirinkus?..