Savaimio idegio kremai.
iskart aciprasau jei jau tox klausimas buvo.zinot galvoju grazu butu pilvukas rudas(zeno liemenio kelnes turmpi megztinukai ir sviecia baltas pilvas )tai wa ka manot apie juos ir kox butu geriausiais jei taip
man tai nelabai jiekazkaip demes po itrinimu labai nepatinka,arba kai eina panele su nurudusiu veidu ir baltu kaklu…geriau lygiai ir graziai nudegti visa kuna
jo tau pritaru ziauriai atorodo rudas veidas ir baltas kakalas.jo geriau bet vistiek noriu kremo bet taip kad nebutu demiu!
hmmm…na nebent graziai reikia itrint i oda…arba purskiama naudoti ir tolygiai paskirstyt
tai gal geriau solerumai…
nepatariu naudoti to kremo jei netingi pasiknisk tarp mano senai sukurtu temu, ir pasiskaityk, moteriskiu patirtis su tokiais dalykais nekoks
geriau soliariumai, nors girdejau jog ne visiems galima degintis, gali odos vezys atsirasti
na bet kiek girdejau is kitu panu sake kad geras tas savaiminis kremas firmos "lorial" purskiamas… reiks pabandyt
Is savo patirties zinau kad ir kox geras butu kremas, po kiek laiko kunas vistiek nueina pliemais(esu isbandzius ir pardavejos labai isgirta Ch.Dior bronzata uz 150Lt).Jis graziai atrode tik kokias 4 dienas, o poto eme atsirast plemai.Taigi dabar vaikstau tik i soliariumus, o idegio kremu paryskinu tik veida.
tam soliariumai reikalingi, o apie kremus isviso blogos nuomones esu… bereikalingas ir pinigu svaistymas
Zinok, su jais labai sudetinga. Turiu as tu savaiminio idegio kremu, tiek pinigu isleista, bet ju nenaudoju… Visu pirma reikia nusveisti oda ir poto labai lygiai issitemti. O lygiai issitepti labai sudetinga, antraip geda bus zmonems pasirodyti! Plemais tokiais tavo idegis bus! Ir poto reik gerai nusiplaut rankas, nes jei nenusiplauni tai visada kaip purvinos atrodo.
As turejau Lancome savaiminio idegio krema.Pirmas dvi dienas grazu,o veliau plaunasi dememis.Neapsimoka prasideti su savaiminio idegio kremais.As nezinau kaip sunaudojau ta buteliuka,nors visi liepe nustoti ji naudoti,nes plemai tikrai ne kaip atrode.
Matai,kad ir daug kainuoja kremai,bet poveikis toks pat kaip pigaus-nusiplauna,lieka demes.
Na siuo klausimu patart niekuo negaliu nes pati jokiu kremu nenaudoju. Esu tamsaus gymio ir mano pernai vasaros idegis laikosi dar ir dabar…
Nzn…
Na kiek girdejau tai tie kramai paskui demem nueidineja tai paskui nekoks vaizdas, bet pati neibandzius, nors labai grazu ideges kunas, geraiu jau soliarumuose pasilankyt, nors brangu ir siek tiek nesveika, bet ko del grozio nepadarai
Kremai puiki iseitis toms, kurios negali vaiksciot i soliariumus (pvz, as )Dabar, kai jau prasikaliau, visai neblogai, bet pradzioje budavo kuriozu… Esme, reikia kuna pries tai labai gerai su pylingu nusveist, depiliuot, o tada labai rupestingai ir tolygiai istept. Nepamirst nuplaut ranku Kartot procedura kas kokias 4 dienas, ir nebus jokiu plemu ir kitu nesamoniu…Tiesa, jei kunas labai baltas, tai nereikia imti itin tamsiu tonu kremo.
P.S. As naudoju Avon, ir tikrai esu patenkinta
Na,as naudoju labai gera krema-ir tikrai nenueina,taip tolygiai isitepa,ir nereikia daug vargti,nes jis pats kazkaip lengvai pasiskirsto,ir nera labai brangus,tepuosi beveik kas 5dienas,na kartais kas 7,kaip uzeina,bet niekas nepastebi,nei demiu,nieko!jokiu demiu!labai tolygiai nueina,toks svelnus riesuto spalvos idegis.tai va"RIO SOLAIRE"vadinasi,jei ka
Kazkas minejo "AVON"tai ojojoj,man su juo toks buvo kuriozas!!!ten lasjonas,bronzines spalvos buvo-pirma diena atrodziau fantastishkai,tokia rudute,tiesiog bet kai atsikeliau ryte… butu juokinga,jei negraudu…visa kaip zebras-dryziais nuejus-morkavai ir baltai,ir savaite man jis plovesi!kiti galvojo kad apsideginau!!zodziu,jis dar lyg siol stovi baremnet baisu kam pasiulyt,bo priese isigyciau!
PrabangiMergina rašė:
iskart aciprasau jei jau tox klausimas buvo.zinot galvoju grazu butu pilvukas rudas(zeno liemenio kelnes turmpi megztinukai ir sviecia baltas pilvas )tai wa ka manot apie juos ir kox butu geriausiais jei taip
man tai tie kremai juoka kelia,negi žmonės naturaliai neįdega?
Na kadangi i soliariuma eiti nelabai galiu, tai ziema naudojuosiu Dove savaiminio idegio kremu, man tai jokiu demiu.